עבור לתוכן

איך להתקין אותה מדפסת פעמיים?

Featured Replies

פורסם

איך להתקין אותה מדפסת פעמיים?

יש לי windows xp והמדפסת \ סורק היא hp psc 1315

לאחר שקניתי ראוטר אלחוטי עם כניסת usb למדפסת , אני מדפיס דרך הרשת לראוטר ומשם למדפסת.

הבעיה קימת כשצריך לסרוק. אי אפשר לעשות זאת דרך הראוטר, וצריך להתחבר מהמחשב ישירות למדפסת, דרך הדרייבר של HP. זה לא נוח כל פעם להיכנס להגדרות המדפסת ולשנות כך שתדפיס לוקלי ואח"כ להחזיר את ההדפסה דרך הראוטר.

לכן ניסיתי להגדיר עוד מדפסת לוקלית. חשבתי על טריק להגדיר מדפסת HP מודל אחר אבל המערכת לא נותנת למדפסת הזו לעבוד.

בקיצור,איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? פעם מדפיסה דרך הראוטר ופעם מדפיסה לוקלי?

תודה

יהודה

פורסם

אם המדפסת מוגדרת דרך PCL5/6 כאשר אתה שולח אליה עבודות דרך שרת ההדפסה של הנתב אתה יכול גם להגדיר חיבור מקומי במקביל.

פורסם
  • מחבר

מה זה "מוגדרת דרך PCL5/6 " ?

המדפסת מוגדרת כך שהPORT שלה הוא TCP/IP PORT

תודה

יהודה

פורסם

אני מבין שהדפסת מתפקדת כמדפסת רשת ברגע שהיא מחוברת לנתב כי לנתב יש פיצ'ר של שרת הדפסה שמשלים את המחסור של הפיצ'ר הזה במדפסת עצמה.

למה אתה צריך להגדיר משהו אחר ברגע שאתה צריך לסרוק? אתה גם משנה חיבור פיסית?

הבעיה עם המכשיר זה שיש לו רק חיבור USB ללא LPT אז אפשר היה לחבר אותו במקביל לשם ולשם...

PCL זאת "שפת תיכנות" להדפסה כמו post script שבין היתר נותנת אפשרויות של אמולציה למדפסות אבל אני רואה שהדגם שלך טיפש מדי מכדי לתמוך בזה בהשווה לסדרה 3 של מכשירים משולבים מHP.

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא נייד , ובד"כ מדפיס דרך הנתב האלחוטי. לפעמים כשרוצים לסרוק, המחשב מובא קרוב לסורק ואז מחברים אותו דרך כבל USB למדפסת \ סורק.

לא כדאי להשאיר מחשב דולק כל הזמן עבור שיתוף הסורק.

תודה

יהודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים