עבור לתוכן

שאלה לפני קנית האקסבוקס

Featured Replies

פורסם

היי

הבעייה שלי לפני שאני קונה היא הטלוויזיה.יש לי טלוויזית CRT די מסריחה למען האמת,אבל מצד שני יש לי LCD במחשב של 19 אינץ.

עדיף לחבר אותו לLCD במחשב נכון?ואם אני אחבר לLCD במחשב הגראפיקה תיהיה טובה?אני אקבל את הגראפיקה המקסימאלית שאני יכול לקבל?הכוונה אני אקבל תמיכה ב720P?יש לו תמיכה גם בFULL HD שזה 1080P או שהמקסימום זה 720P?

תודה

פורסם

תקנה כבל VGA עם ה 360, כאשר תחבר אותה תוכל לבחור ברזולוציה של 1280X1024,

אופציה אחרת אם המסך שלך בעל כניסת DVI זה כבל HDMI DVI שיחבר את הקונסולה

באופן דיגיטלי וגם יאפשר לך לבחור 1280X1024 .

אם יש לך מסך 19" רגיל זוהי הרזולוציה הטבעית שלו (בתנאי שהוא לא רחב).

בכל מקרה עם מסך שכזה תקבל לפחות 720P ככה שכל דבר יותר גדול או בעל רזולוציה יותר גבוהה

לא יוביל בהכרח לשיפור באיכות תמונה.

פורסם
  • מחבר

720P זה אומר HD READY נכון?למסך 19 זו תיהיה איכות טובה?

פורסם

HD Ready בדרך כלל אכן מתייחס לרזולוציה של 720P. זה נראה טוב על מסך 19 אינץ' כל עוד מדובר במסך איכותי ושאתה יושב די קרוב אליו (מרחק של בערך 60 ס"מ).

פורסם
  • מחבר

בטח אתה מכיר את הדגם:LG R 1900

אם אני אשב על המיטה זה עדיין יהיה סבבה?

פורסם

שוב, תלוי מה המרחק שלך מהמסך.

לדעתי אתה מייחס יותר מיידי חשיבות לעניין האקסבוקס. לי יש ELITE שקניתי בלי יותר מיידי לחשוב,

סידרתי אותה לתצורה הכי טובה וזהוא, אני נהנה מכל משחק חדש שיוצא! לא משנה אם אתה חובב PS3

או XBOX אתה תאהב את המשחקים שיצאו.

ובנוגע למסך, הכל יראה טוב על מסכים קטנים, אם אתה מסוגל לראות את שולחן העבודה שלך מהמרחק אתה תראה גם בבוקס.

פורסם

לדעתי זה לא יהיה נוח בעליל, גם התמונה שתראה תהיה מושחרת מכיוון שמדובר על מסך TN פשוט וגם הגודל של התמונה יהיה קטן.

כמו שנאמר אם אתה מתכוון לשבת מול המסך(לא מתחתיו) במרחק של בערך 60-80 ס"מ אז לא צריכה להיות בעיה, במרחק גדול מזה

אני לא מאמין שזה יהיה נוח אם כי כל בן אדם הוא שונה ויתכן בהחלט שלך לא תהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

כן אני מתכוון לשבת או מול המסך או על המיטה שנמצאת מעט יותר רחוק מהמסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים