פורסם 2009 בינואר 2716 שנים ידועה לי שיש אפשרות לחבר מסך LCD למחשב השאלה שלי היא כיצד .. במסכי LCD שברשותי יש חיבור כתום דק מאד .. אין אפשרות להלחים או לחסוף את החוטים אז איך מחברים ? תמונה : 1- מסך של סאניו 2- מסך של גיים בוי אדוונס 3- מסך של סוני 4- מסך של נוקיה 5- מסך של מילונית כולם צבעוניים+ back lite חוץ מ-5 במסך מס' 5 יש מאחורה מין פינים כאלה .. שניראה כאילו מצמידים את המסך לפאנל הם מימתכת וניראה לי שזה גם מעביר מידע למסך .. תמונה: האם יש דרך לחבר אותו או LCD אחר ? תודה לעוזרים!
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים הכבל המדובר נקרא FLAT CABLE, אתה צריך קונקטור שמתאים לסוג הכבל הזה (בד"כ אתה מכניס את הכבל פנימה, ונועל עם קליפס שעוטף הכל ..)או אם אתה רוצה להעיף את הכבל - ולחבר הכל בעזרת SMD, (רכיבים אלקטרוניים מאוד קטנים, שצריכים מלחם מיוחד, ושיטת עבודה לא קלה בכלל)ועבודה בהלחמה עם חוטים קטנים כאלו - דורשת זמן וריכוז רבאם תמצא דרך לחבר הכל - הייתי זורק את העסק באיזה חנות אלקטרוניקה או מעבדה כלשהיא שיעשו את העבודה..
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים חבל שאתה מתרכז בנושא החיבור הפיזי, בעוד שהבעיה הקשה יותר היא החיבור הלוגי. המסכים האלו לא מקבלים אות RGB רגיל מיציאת VGA, אלא סוגי אותות אחרים. לא בטוח שאתה יכול לספק אותם בכלל.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר למה אתה מיתכוון ?ראיתי מדריכים ואני יודע איזה קבל הם צריכיםאני כימעט בטוח שיש לי קבל כזה אני צריך לחפש ..יש לי גם כניסה כזאת במחשבד"אבדקתי את סוגי המסכיםהמסך הגדול שהצגתי את הגב שלוזה מסך גראפי (מס 5)בעל 20 פיניםהמסך העליון הימני(מס' 2 ) זה מסך TFT או משהו כזה בעל 32 פיניםמסך מס' 1 לא ידוע לי אבל יש לו 13 פינים ועוד חיבור אחד להארקה(המיסגרת הכסופה שרואים בתמונה)ויש לי כנראה מדרך למסך הקטן של נוקיה ..רק בעיה אחד .. הפינים לא ממוספרים .. איך אדע מי מהם 1 ?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים בנוגע למסך מספר 5:ה"גושים השחורים" שיש לך שם הלו הם ג'וקים מובניםיותר שווה לחברה ככל הנראה ליצר מספר גדול של מעגלים מודפסים כאלו עם רכיבים מובנים זה חוסך להם המון עבודה ותקלות
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר אז אתה אומר שהוא לא שווה הרבה ?בקשר למסך של הגים בויאיך אפשר לחבר אותו למחשב ?יש לו 32 פיניםובקשר למסך הגראפי הגדולקראתי את המדרך הזהhttp://www.viperlair.com/articles/archive/mods/lcd.shtmlגם אצלי יש 20 חיבורים אבל לא כתוב מי מהם 1 ומי מהם 20 ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.