עבור לתוכן

אורן זריף עושה זאת שוב עזר (לטענתו ) לתשובה למצוא את הגז

Featured Replies

פורסם

לפעמים אני מתמלא ברצון עז להעיף לו בעיטה (למר. זריף, כמובן).

פורסם

כמובן... ::)

פורסם
  • מחבר

כן, הוא צחק על אורן זריף שהוא לא משכיל במיוחד ובעצמו

עשה טעות די משעשעת שיכולה להעיד על חורים בהשכלה

ואגב, התגובות לא עוזרות גם לך להראות אינטלגנטי כ"כ.

:s05:

לא צחקתי על זריף בגלל ההשכלה

למעשה הוא עושה כסף בכמויות ככה שמבחינה כלכלית לפחות הוא מצליח הרבה יותר מימני -טוב לי לפחות יש מצפון ...

מה שצחקתי אליו זה הנושא עצמו הרבה יותר מזריף

כל נביא שקר מודרני יכול לבוא היום ולהמציא דברים תלושים מהמציאות בלי שום פיפס של הוכחות מדעיות

ולמרות הצחוק אני חושב שהגיעה הזמן לחוקק חוקים בנושא שלא יגזלו את הכסף של אנשים תמימים

אני עוד יכול לקבל אנשים כמו אורי גלר שמרוויחים מהופעות אבל לא אנשים שמרוויחים מאנשים מסכנים תמימים

פורסם

ציון 8.5 בסולם hwzone לקטגורית "שווה חתימה"

כבר הרבה זמן שאני צריך להחליף חתימה גם ככה

לא צחקתי על זריף בגלל ההשכלה

למעשה הוא עושה כסף בכמויות ככה שמבחינה כלכלית לפחות הוא מצליח הרבה יותר מימני -טוב לי לפחות יש מצפון ...

מה שצחקתי אליו זה הנושא עצמו הרבה יותר מזריף

כל נביא שקר מודרני יכול לבוא היום ולהמציא דברים תלושים מהמציאות בלי שום פיפס של הוכחות מדעיות

ולמרות הצחוק אני חושב שהגיעה הזמן לחוקק חוקים בנושא שלא יגזלו את הכסף של אנשים תמימים

אני עוד יכול לקבל אנשים כמו אורי גלר שמרוויחים מהופעות אבל לא אנשים שמרוויחים מאנשים מסכנים תמימים

איזה חוק? אם אנשים מפגרים רוצים לשלם למדיומים, מעלים באוב, קוראים בתה / קפה / נסטי אפרסק, למה

המדינה צריכה למנוע מהם את העונג הזה? אם רק העולם היה מפסיק להגן על טיפשים מעצמם, העולם היה מקום הרבה יותר טוב

פורסם
  • מחבר

כבר הרבה זמן שאני צריך להחליף חתימה גם ככה

איזה חוק? אם אנשים מפגרים רוצים לשלם למדיומים, מעלים באוב, קוראים בתה / קפה / נסטי אפרסק, למה

המדינה צריכה למנוע מהם את העונג הזה? אם רק העולם היה מפסיק להגן על טיפשים מעצמם, העולם היה מקום הרבה יותר טוב

למה ? שלא ישדדו להם את החיים

אפשר בקלות לחייב מדיומים\פלצנים אחרים למינהם בפתיחת עוסק מורשה

ואז לחייב אותם בכללים כדוגמת כמה הם יכולים לגזול מכל מכל מטופל בכל חודש

נגיד סתם לדוגמה לא יותר מ500 שקל לחודש למטופל והחוק הזה יכלול כתות ודתות למינהם

שיהיו פחות מקרים של משפחות שנהרסות בגלל מטומטם אחד במשפחה

או במילים אחרות כמו שיש חוקים נגד הימורים ונגד סמים גם לזה צריך להיות חוקים

וכמובן כל עסק כזה ישלם גם מיסים כדת וכדין ואם לא שיפעילו אנרגיות על הסורגים בכלא

פורסם

מה עשיתי :smile1:

לא יודע זה פשוט מצחיק אותי שאנשים באים אל קרירין (שלא מספק אותו משחק כמו שלא ניתן לספק אישה חה חה) לאחר שהוא צחק על כתבה.. :silly:

ציון 8.5 בסולם hwzone לקטגורית "שווה חתימה"

:lol:

גאה להיות שם

אגב, LEVO

לא צריך לדעת כמה אתה אינטלגנטי וזאת על פי הודעה מפגרת שרשמתי, כי הצחיק אותי :silly:

פורסם

מענין מה יקרה אם נכניס את אורן זריף וצ'אק נוריס לאותו חדר :jump:

פורסם

שאלה מטומטמת. אם אורן זריך ינשום שלא עם רשות מצ'אק נוריס צ'אק נוריס יוציא אותו דרך חור המנעול של הדלת.

פורסם

אני היחיד שדמיין לעצמו את קרירין בתור המונה ליזה ולא שם לב שהוא בכלל כתב פיקאסו במקום דה וינצ'י?

:lol:

פורסם

אם לאנשים הללו יש ילדים והם מבזבזים את כל הכסף שלהם כאשר הם הולכים לאורן זריף או למיסטיקן/אסטרולוג/קורא בקפה שקר כלשהו, אז מישהו צריך לשים לזה סוף.

פורסם

אם לאנשים הללו יש ילדים והם מבזבזים את כל הכסף שלהם כאשר הם הולכים לאורן זריף או למיסטיקן/אסטרולוג/קורא בקפה שקר כלשהו, אז מישהו צריך לשים לזה סוף.

אז צריך לחוקק חוק שמגביל גם את כמות הסיגריות שהורים לילדים צריכים לקנות, ואת כמות

האלכוהול שמותר להם לקנות, או כמות הכרטיסי טוטו / לוטו / ווינר שמותר להם לקנות,

ואת כמות הבגדים היקרים שמותר להם לקנות וכו' וכו' וכו'...

זה שיש אנשים מפגרים בעולם זאת לא בעיה שלי. למה צריך כל הזמן להגן עליהם מפני עצמם?

פורסם
  • מחבר

אז צריך לחוקק חוק שמגביל גם את כמות הסיגריות שהורים לילדים צריכים לקנות, ואת כמות

האלכוהול שמותר להם לקנות, או כמות הכרטיסי טוטו / לוטו / ווינר שמותר להם לקנות,

ואת כמות הבגדים היקרים שמותר להם לקנות וכו' וכו' וכו'...

זה שיש אנשים מפגרים בעולם זאת לא בעיה שלי. למה צריך כל הזמן להגן עליהם מפני עצמם?

בעניין הזה יש פיתרון הרבה יותר "מתוחכם " מחוק

פשוט במקום קיצבאות ילדים לחלק תלוי מזון ותלושים אחרים כמובן שמפלגות כמו שס בטוח יתנגדו לזה

בעניין ה"מכשפים " לסוגיהם זה יותר בעיה של זקנים\חולים שמאמינים בזהה

השטויות האלו יכולות לגמור להם את הפנסיה ואת הבריאות

פורסם

מצטער, אבל זאת גם לא בעיה שלי אם אנשים חולים / עניים / זקנים מאמינים בחרא הזה

למה כספי המיסים שלי צריכים לסבסד את הטמטום שלהם?

וגם לקצבאות ילדים אני מתנגד, מאותה סיבה בדיוק.

אם אין לך כסף לכלכל ילדים, אל תביא ילדים לעולם. יש בימינו אמצעים די פשוטים

למניעת הריון, וזה לא בעיה שלי שהם מחליטים שלא להשתמש בהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים