פורסם 2009 בינואר 2716 שנים לפני שאני הולך להוציא סכום דיי גדול על סוני 3 רציתי לדעת כמה דברים.לא מאמין שאני אשחק משחקים מעבר ל-PES2009 והחדשים שיצאו אחריו, אני מכור רק למשחק הזה.אני מעוניין שהמכשיר הזה יהיה תחנת בידור להרבה שימושים,ראיתי שאפשר לחבר דיסק נייד ולראות ממנו סרטים או לשמור עליו DEMO של משחקיםאז ככה:הבנתי שלגירסא של 40GB אין רשת אלחוטית זה נכון?בגירסאות שיש אלחוטי אני יכול לשתף את המחשב ולראות סרטים בLCD שלי?ההתקן של BLUETOOTH יכול לתמוך בעכבר אלחוטי או במקלדת אלחוטית (לגלישה באינטרנט), אם לא אז ב-USB אפשר?פשוט ההוצאה גדולה עלי (יחד עם רשת אלחוטית) אז חשוב לי לדעת שזה לא יהיה רק לכדורגל כי יש לי סוני 2 כרגע!תודה לעונים
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים אי אפשר לשמור דמוים על דיסק חיצוני.סרטים כן.ל40 גיגה יש אלחוט:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357516.0אתה יכול לשתף קבצים - תכיר - Tversityהבלוטוט' תומך במקלדת ועכבר , וגם דרך USB אפשר (אפילו עם מתאמים אלחוטיים של מקלדות ועכברים של לוגיטק לדוגמא - פשוט מחברים לUSB)
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים לא תמיד זה עובד כראוי (במילים מעטות) במיוחד כשעושים TRANSCODING לדוגמא.ליביו
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים לי זה תמיד עובד... עד כה לפחות.אני בקושי עושה Streaming אבל. אני מעדיף להעתיק (וגם אז אני עושה את זה עם ה WMP 11)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.