עבור לתוכן

כמה זמן אפשר להשאיר מסך CRT דולק בלי תזוזה בלי לגרום לו נזק?

Featured Replies

פורסם

כמה זמן הוא יכול להשאר דולק בidle בלי שיגרם לו נזק? והאם LCD אפשר להשאיר דולק כל היום בidle או שכמו CRT אסור?

פורסם

כעקרון המסך יכול לדלוק 24 שעות ביממה, כל עוד הוא נמצא בסביבה מאווררת ולא מציג את אותה התמונה ללא כל שינוי...

אם אתה משאיר את המסך בעוד הוא מציג תמונה קבועה במשך יותר מלילה או שניים, התמונה פשוט "תישרף" על גבי הצג (בדומה למוניטורים של כספומטים וכו'...).

*ישנה המצאה שנקראת Screen Saver, החכם קמעה ונצל אותו.

פורסם
  • מחבר

תודה,אני מתכוון כמה זמן הוא יכול לדלוק עם אותה התמונה ללא שינוי וכאשר הוא דולק ככה תוך כמה זמן מתחיל להגרם לו נזק מזה?

כן אבל אמרו לי ששומר מסך "אוכל" זיכרון אני לא יודע אם זה נכון או לא וגם סתם לידע כללי :P

פורסם

תודה,אני מתכוון כמה זמן הוא יכול לדלוק עם אותה התמונה ללא שינוי וכאשר הוא דולק ככה תוך כמה זמן מתחיל להגרם לו נזק מזה?

כן אבל אמרו לי ששומר מסך "אוכל" זיכרון אני לא יודע אם זה נכון או לא וגם סתם לידע כללי :P

אם המחשב שלך לא בשימוש אז מה זה משנה כמה זכרון השומר מסך יקח? ::)

פורסם

זה תלוי מאוד בסוג המסך אבל זה בערך יום שלם לפני שהתמונה נשרפת (אני מעריך ללא ידע מוקדם)

אתה לא חייב להשתמש בשומרי מסך אוכלי זיכרון. תשתמש בפשוטים שבאים עם המערכת שלך

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אבל בכל זאת אולי עדיף לכבות את המסך וזהו? כי אז המסך סתם פולט קרינה...אבל הקטע הוא שזה מצעצבן לכבות את המסך ולהדליק ל20 דקות...

פורסם

ישנה אפשרות לעשות למסך Shut down (שזו האפשרות שבה אני משתמש) לאחר מס' דקות שנקבע על ידך, בהן לא מתבצע שימוש במחשב...

העקרון מאוד פשוט, המחשב מפסיק לשדר אות למסך וכתוצאה מכך הוא נכנס למצב Stand By (לא צורך יותר מ5 וואט)... (הדבר קיים בכל מסך "חדיש" יחסית).

ss.png

פורסם
  • מחבר

מכיר את זה אבל כשעשיתי את זה ליום שלם הזזתי את העכבר ופתאום אני רואה שהמחשב נתקע אני עושה רסט וכתוב שחסר לי קובץ מסויים אז אני מפחד שזהמ ה שגורם כי קראו לי דברים דומים עם זה קודם

פורסם

תפרמט...

פורסם
  • מחבר

חחחח זה היה מזמן ברור שפירמטתי ומאז אני לא משתמש בזה יותר...

פורסם

מכיר את זה אבל כשעשיתי את זה ליום שלם הזזתי את העכבר ופתאום אני רואה שהמחשב נתקע אני עושה רסט וכתוב שחסר לי קובץ מסויים אז אני מפחד שזהמ ה שגורם כי קראו לי דברים דומים עם זה קודם

דבר כזה קרה לי רק כשנכבו הדיסקים הקשיחים או כשהמחשב נמצא ב"תרדמת". תנסה לכבות את האפשרויות האלו כי כיבוי רגיל של המסך לא אמור לגרום לכאלו בעיות

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהם היו מכובים

פורסם

אנחנו מנהלים ת'רד שלם על עצלנותו של האיש ללחוץ על כפתור הכיבוי של המסך?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים