פורסם 2003 ביולי 1322 שנים אני יודע שהיה פה תרד על הסב הכי חזק שקיים אבל לא רציתי לשים את זה שם .אין על הסב הזה שום נתונים ככה שאני לא יכול לתאר לעצמי את ההספק של זה!
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים אני מניח שהשימוש העיקרי של הדבר הזה הוא לא דווקא להוסיף קצת באס,אלא לשמש כקרן מוות ...
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר אני מניח שהשימוש העיקרי של הדבר הזה הוא לא דווקא להוסיף קצת באס,אלא לשמש כקרן מוות ... תארו לעצמכם אם זה יפעל בתדר תהודה של הבניין! זה יפרק אותו!
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר ברור לכם שצריך שרשרת של מגברים *מטורפים* בשביל להזיז את הדבר הזה...רק תסתכל על העובי של הכבלים שמזינים אותו ותקבל מושג על הזרם שעובר בהם!
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים דווקא נראה לי יותר כמו אחד הרמקולים שנועדו לדמות ניסויים של רעידות אדמה, ואני רציני... הדברים האלה ניזונים מעשרות אלפי וואטים והם לא נועדו בכדי לנגן מוזיקה.
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים אני מניח שצריך להיות כמה מאות מטרים מרוחק מדבר כזה כשהוא פועל, אחרת אתם הופכיל חרשים על המקום. וגם אני חושב שדבר כזה באמת יכול לדמות רעידת אדמה, 34 אינץ', והספק של 5000W RMS, בהחלט יכולים לדמות רעידת אדמה.
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים איזה יופי הסאב בפג'ו ממש חמוד רק חבל תופס 2 מושבים מאחורה ולאוטו כזה מסכן אפשר לשים סאב הרבה יותר קטן, מילא סאב 34 לאוטובוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.