עבור לתוכן

הצורב מתחרפן - הBuffer צולע!

Featured Replies

פורסם

אהלן. החלפתי לצורב LG 32X10X40 (8320B) לאחרונה, ובכל צריבה שלי בNERO הבאפר עולה ויורד כמו רכבת הרים, הסמן של העכבר מתחיל לקרטע (!) אבל איכשהו הצריבה עוברת בשלום. מה קורה פה? המחשב שלי הוא Athlon XP 1800+, 256MB DDR 333MHz, Maxtor 7200RPM 80GB .. האם עדכון קושחה יעזור? .. תודה מראש.

פורסם

התשובה תמונה בשאלה: LG

פורסם
  • מחבר

צורב תקין שלהם לא עושה כאלו בעיות על ההתחלה. ויצא לי לראות אצל חברים צורב כמו שלי בפעולה, והוא עובד מצויין. אולי לא התקנתי אותו נכון?

פורסם

זה קורה לחבר שלי גם לא היה צרוב של LG 40*12*16 וזה תמיד עשה לו את זה אבל באף צריבה לא קרא כלום אז אני חושב שאין לך מה לדאוג אז 2.5 דקות לא תשחק במחשב בזמן הצריבה

פורסם

תעביר את מצב ה Secondary IDE ל DMA Mode

פורסם
  • מחבר

תעביר את מצב ה Secondary IDE ל DMA Mode

תודה לך בנאדם, עזרת לי מאד! :xyxthumbs:

פורסם

מה זה DMA MODE?

פורסם
מה זה DMA MODE?

direct memory access

:P

פורסם

התכוונתי איך מעבירים אותו לכזה מצב? ???

פורסם

התכוונתי איך מעבירים אותו לכזה מצב? ???

כן ...איך ??? ??? ??? ???

פורסם

ב CONTROL PANEL בוחרים ב SYSTEM ובהגדרות CD אם יש DMA MODE מסמנים אותו ומאתחלים.

DMA = הקצאת זיכרון ללא שימוש ב - CPU , ה CPU מודיע לממשק איפה הזכרון שמוקצה לו , מכאן הממשק יקרא ויכתוב מהזכרון ללא התערבות ה CPU בבקשה ובהעברה של הזיכרון.

פורסם

תודה

פורסם

התשובה תמונה בשאלה: LG

לי יש צורב LG והוא מתפקד כבר כמה שנים בלי בעיות.

אתה כמו האנשים שפעם אמרו שATI הם חברה דפוקה, תראה איפה הם היום.

פורסם

ב CONTROL PANEL בוחרים ב SYSTEM ובהגדרות CD אם יש DMA MODE מסמנים אותו ומאתחלים.

DMA = הקצאת זיכרון ללא שימוש ב - CPU , ה CPU מודיע לממשק איפה הזכרון שמוקצה לו , מכאן הממשק יקרא ויכתוב מהזכרון ללא התערבות ה CPU בבקשה ובהעברה של הזיכרון.

ישלי מחשב חדש (מפרט)

צורב לייטאון *52 ואיי אמ די 2500 בקיצור

כשאני צורב, לא רק שהבאפר משתולל, המחשב בקושי מצליח לזוז (פתיחת "המחשב שלי" אפילו)

התקווה שלי שמה שרשמת יעזור, אלא שבסיסטם, אני לא יודע איפה הגדרות סי די...

מקווה לפיתרון, יונתן

פורסם

System -> Hardware -> Device Manager

שם תמצא את ה CD

8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים