עבור לתוכן

pidgin/ICQ לא נותנים לי לדעת מי מחכה לאישור הוספה שלי

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי מחשב עם 2 מערכות הפעלה בדואל-בוט (windows XP ו-Ubuntu8.10).

ב-windows אני משתמש ב-ICQ ומסנג'ר ובאובונטו אני משתמש ב-pidgin (שקשור לחשבונות ICQ ומסנג'ר שלי).

לענייננו, בעת גלישה באינטרנט תחת אובונטו קיבלתי הודעה מ-pidgin שמישהו מנסה להוסיף את חשבון ה-ICQ שלי לרשימה שלו ואני צריך לאשר/לבטל את הבקשה. כיביתי את המחשב לפני שהספקתי לאשר או לבטל את הבקשה כי תכננתי לברר את הפרטים של מספר ה-ICQ של מי שניסה להוסיף אותי במועד מאוחר יותר.

כשהדלקתי את pidgin פעם שנייה לבדוק את הפרטים באמת, לא היה לי שום רישום של מי שניסה להוסיף אותי. אין לי שום מספר, שום פרט, שום דרך לדעת מי זה היה. ניסיתי לחפש אולי איפשהו בתוכנה יש רשימה כזאת של אנשים שמחכים לאישור אבל כלום, נאדה.

ניסיתי גם לחפש ב-ICQ תחת windows אבל גם שם לא מופיע שום דבר. אם אני לא טועה אמור להופיע שם group זמני בשם contacts awaiting authorization או משו כזה (כבר הרבה זמן לא השתמשתי ב-ICQ אז אני לא זוכר) שאמורים להופיע בו כל מי שמחכה לאישור.

יש דרך לברר מי מחכה לאישור הוספה? יכול להיות שמשהו בשילוב של שתי התוכנות דפק את העסק? כל חיפוש שלי בגוגל ובתוכנות עצמן לא הצליח.

מקווה שהייתי ברור מספיק ותודה מראש על כל עזרה.

פורסם

ממה שאני זוכר, אם דילגת על זה, אז זה יחזור שוב, אם אתה ממש רוצה לדעת, אתה יכול לעשות ניסוי עם משתמש פיקטיבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים