עבור לתוכן

22" יעבוד על מחשב נייד? פלוס כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

1. אם אחבר 22" למחשב נייד, בעל כרטיס 8400M G - 256MB, לשימושים הפשוטים ביותר (אינטרנט, אופיס, סרטים לא HD וכדו'), בחיבור vga, אמורות להיות בעיות?

2. תכנוני לטווח הארוך (שבועות~) הוא לקנות מחשב (לצרכי גיימינג ובכלל), אחלק זאת בצורה של קניית הציוד הקפי תחילה, תוך כדי שימוש בו במחשב הנייד, ואז את המחשב עצמו - לאחר שוטטות הלוך ושוב (ושוב) די התבייתתי על ה-T220: א. יש לו חיבור VGA, נכון? ב. האם זהו המסך הנכון מבחינתי?

3. בנוסף, שמתי את עיני על ה-Chimei -222H, במיוחד בגלל ארגנומיותו הרבה, לכן נשאלת השאלה - עד כמה ההבדל בין-5MS ל-2MS זניח?

4. שאלה כללית, מהם ההבדלים בין כל החיבורים השונים (DVI, VGA וכו')?

תודה!

פורסם

אתה יכול גם לחבר 30".

זה לא VGA אלא D-SUB

VGA זה סנטדרט של רזולוציה ולא מימשק או חיבור פיסי.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון ל-"זה לא VGA אלא D-SUB"?

בכל מקרה, רק תשובה אחת נענתה לי.

פורסם
  • מחבר

ממה אתה חושש?

אם שאלתך היא על שאלתי הראשונה כבר אמרתי שענית לי עליה. אני לא חושש, רק מוודא.

לא הבנתי עדיין את משפטך המצוטט לעיל.

פורסם

2) אין כזה דבר "המסך הנכון". יש הרבה מסכים שיכולים להתאים.

3) די זניח בשימוש מעשי.

4) VGA (הנקרא "רשמית" D-SUB) - החיבור האנלוגי הישן והמוכר מימי ה-CRT

DVI - חיבור דיגיטלי חדש למסכי LCD (איכות תמונה גבוהה יותר)

HDMI - חיבור דיגיטלי כמו DVI שיודע להעביר גם סאונד (תקן מולטימדיה)

DisplayPort - דומה ל-HDMI, אבל לא תואם לו פיזית (סטנדרט שונה). בשלב זה קיים רק בחלק קטן מהמסכים וכרטיסי המסך.

RCA/SVIDEO - חיבורים אנלוגיים ישנים לטלוויזיות, מכשירי וידאו וממירי כבלים/לווין. איכות אות ירודה ורזולוציה מוגבלת יחסית ל-VGA, ובטח יחסית לכל חיבור דיגיטלי.

מספיק מפורט בשבילך? ;D

פורסם
  • מחבר

כן, מעולה :xyxthumbs:

רק שאלונת, ברשותך - בכל מסך מודרני (או לפחות באותם הדגמים שהזכרתי) יש את שני החיבורים הראשונים שהזכרת? ועד כמה משמעותי ההבדל בביצועים המתקבלים בין מסך המחובר ב-VGA ל-DVI?

בקשר ל-2 ו-3 - מעשי=גיימינג? ובאופן כללי ה-222H מומלץ?

רק לחדד: אני מדבר על גיימינג בפרט.

תודה לעונים וסליחה על ריבוי השאלות!

פורסם

כן, בכל מסך מודרני, למעט דגמים מאוד זולים יש VGA ו-DVI. מה שכן, מסכים זולים, גם כאלה שמכילים DVI, יכולים לא לכלול כבל DVI באריזה, וכבל כזה יכול בקלות לעלות 100+ שקלים, אז זה גם שיקול שיש להביאו בחשבון.

DVI נותן תמונה חדה ומדויקת תמיד. ב-VGA זה תלוי בגורמים שונים כמו איכות המסך, איכות כרטיס המסך, איכות הכבל, כמות ההפרעות ליד הכבל. זו הסיבה שממליצים על DVI תמיד כשיש אפשרות כזו.

כן, באופן מעשי = גיימינג. בכל דבר שאינו גיימינג כבר מזמן אין שום השפעה לזמן התגובה.

פורסם
  • מחבר

רגע, פתאום אני קולט - ה-222H מכיל רמקולים מובנים, על מנת שהם יעבדו אני צריך בהכרח להשתמש בחיבור-HDMI? אין אפשרות לחיבור נפרד בין אפיק הסאונד של המחשב לבין המסך?

פורסם

אתה יכול חבר גם עם כבל PL ¼" פשוט ולא דווקה HDMI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים