פורסם 2003 ביולי 1322 שנים קיבלתי איכשהוא מאוורר של VANTEC בשם TORNADO הדבר הזה לוקח 9 וואט ועושה רעש כמו שואב אבק, מצורפת תמונה. אי אפשר להפחית את הרעש של הייצור הזה? אני מרגיש במנהרת רוח עם זה!
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים שים נגד או חבר אותו לבייבאס.בגלל המבנה של המאוורר והעובי שלו אז הוא יהיה אחלה גם במתח נמוך.אני ממליץ לך להוריד אותו ל 7 או 9 וולט (תלוי כמה רעש אתה מוכן לספוג). את הנגד אתה יכול לחשב עם התוכנות שיוצרו לכך במיוחד ע"י חברי האתר. התוכנות נמצאות במדור ההורדות של האתר...אם אתה רוצה אתה יכול גם לשים לו נגד משתנה (פוטנציומטר) ואז יהיה לך שליטה מלאה על הרעש והמהירות.בהצלחה.
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים נגד ממש לא יעזור לךלא תמצא נגד שיעמוד בזרם שהמאורר הזה דורשיש לך 2 אפשרויות להפחית את הרעש1. לחבר אותו לספק ל-5V2. להוריד את המתח עם מייצב מתח
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים תעביר אותו ל7V ורעש ירד וזרימת האויר גם תרד אבל הוא ישאר עדיין חזק אבל בפחות רעש..
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים לבעל המאורר.אתה לא תוכל להביא אותו למצב של שקט.זה לא מאורר שתוכנן לעבוד בשקטזה מאורר לחולי נפש שמוכנים לסבול רעש.. קיצוניתחליף אותו עם משהו שרוצה אותו..
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר וואו בהחלט רעש קיצוני אני אפילו אקליט את זה הינה קבלו מה זה נשמע כאילו אני בתוך איזה מערבולת אווירכן זה חזקאין אפשרות להחליף אותו כי הוא הועבר אליי לא קניתי אותואני פשוט אתקע אותו על איזה מחשב ניסיון כזה, אפשר אפילו להישתמש בזה במודינג המשותף הראשון (הפרוייקט הישן מי שזוכר)
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים אימאלה...זה כמו שדה תעופה קטן... מצחיק ביותר!! אני שואל עוד פעם ,כמה וואט הוא? :'(
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים וואו בהחלט רעש קיצוני אני אפילו אקליט את זה הינה קבלו מה זה נשמע כאילו אני בתוך איזה מערבולת אווירכן זה חזקאין אפשרות להחליף אותו כי הוא הועבר אליי לא קניתי אותואני פשוט אתקע אותו על איזה מחשב ניסיון כזה, אפשר אפילו להישתמש בזה במודינג המשותף הראשון (הפרוייקט הישן מי שזוכר)Vantec Nexus יכול לשלוט בו ! יש על זה ביקורת....וניסו אותו יש גם וידאו עם הרעש שהוא עושה , ב-modthebox.com
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים זה סוס!!!!!!!חייבים לחבר אותו ישירות לספק אף פאן באס לא יעמוד בהספק הזה!!!!הוא 80מ"מ ?
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים אתה רציני או מה?! איך ספק לא יחזיק 9W ? זה ממש כלום! שלי החזיק פעם יותר מ3 דלתות ו7 מאווררי מארז..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.