פורסם 2003 ביולי 1322 שנים שלום לכולם לפני כמה זמן רציתי לקנות רמקולים בתקציב די גבוה יחסית אבל לאחר שגיליתי שאין לי מספיק כסף החלטתי ללכת על משהו יותר זול חשבתי על אחד מהדגמים הבאים: 1. CREATIVE inspire 5300 2. LOGITECH Z-640 ההבדל במחיר לא כל כך משנה לי אני רק רוצה את מה שיותר טוב. דברים שחשובים לי הם: 1. באס חזק, יציב, וטוב! 2. שלא יהיו עיוותים באיכות הצליל בעוצמות גבוהות. תודה לכל העוזרים!
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים לדעתי אין מה להשוות את Logitech לCreative במחירים כאלה,אין ספק שכדי לך ללכת על הCreative Inspire 5300 אבל ממש קשה להשיג אותם מכיוון שהפסיקו לייצר אותם לאומת זאת מוחרים את הCreative Inspire 5200 שהם קצת פחות טובים והם עדין הרבה יותר טובים מהLogitech Z-640,אני יכול להגיד לך מנסיון שהCreative Inspire 5300 נשמעים טוב גם בעוצמה גבוהה (הכל יחסי).
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים אמממ ואיך הבאס שלהם? אפשר לקבל עוד דעות בבקשה אני ממליץ לך ללכת לחנות ולבקש לשמוע את שניהם- ככה תוכל להחליט על פי שמיעה ולא על פי דעות אישיות של אחרים
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים אניט ממליץ לך על הלוגי'טקלא שמעתי את הקריאייטיב האלה אף פעם אבל יש לי את הלוגיטק והם פשוט מצויינים (וגם זולים, עלו לי רק 60$).הבאס חזק מידי בשבילי, אני תמיד שם אותו על בערך 33%, חוץ מבסרטים כמו מהיר ועצבני וכו' שבהם אני מגביר למקסימום וממש מרגיש כאילו אני בתוך המכונית (טוב, בערך...).
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר שאלה אחרתיש לי כרטיס קולcreative audigy se (לא 2)ולפי מה שאני יודע הוא תומך עד 5.1 (תקנו אותי אם אני טועה)אני ראיתי באיזה שהיא חנות שמוכרים את ה- creative inspire 6600 (6.1) in 850 nisיש איזה שהיא אפשרות שאני אוכל לחבר את הרמקולים לכרטיס קול?
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים שאלה אחרתיש לי כרטיס קולcreative audigy se (לא 2)ולפי מה שאני יודע הוא תומך עד 5.1 (תקנו אותי אם אני טועה)אני ראיתי באיזה שהיא חנות שמוכרים את ה- creative inspire 6600 (6.1) in 850 nisיש איזה שהיא אפשרות שאני אוכל לחבר את הרמקולים לכרטיס קול?ממש לא,יש לך כרטיס קול שתומך ב5 ערוצים איך אתה רוצה לחבר לו 6 ערוצים קצת היגיון,זה כמו שתשאל יש לי רסיבר סטריאו האם אפשר לחבר לו רמקולים אחוריים (סראונד).
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים מחבר אבל הם לא טובים למשחקים..כי יש להם רק ערוץ אחד מאחורהואני לא רואה סרטים במחשב...
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים יש ליaudigy + z640ואני מאד מרוצהדווקא לאחר שהתרגלתי לבאס שמתי אותו על כמעט הכי חזק בוופר עצמו (במיקסר זה נשאר על 50 ברירת מחדל) :smiliedisco1:למה בדיוק אין להשוות קריאטיב ללוגיטק? (למי שאמר את זה פה) אני בספק אם ההבדל הוא כזה גדול אם בכלל ואם לא הפוך, לטובת הלוגיטק.
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים יש ליaudigy + z640ואני מאד מרוצהדווקא לאחר שהתרגלתי לבאס שמתי אותו על כמעט הכי חזק בוופר עצמו (במיקסר זה נשאר על 50 ברירת מחדל) :smiliedisco1:למה בדיוק אין להשוות קריאטיב ללוגיטק? (למי שאמר את זה פה) אני בספק אם ההבדל הוא כזה גדול אם בכלל ואם לא הפוך, לטובת הלוגיטק.לפי מה השאני יודע, בסאבים של לוג'יטק יש עץ יותר איכותי ולכן איכות הצליל יותר טובה, אך מעולם לא הרגשתי הבדל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.