עבור לתוכן

מסך מגע 18". יש חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים!

יש מסך מגע 18"?

אם כן, איך אינ מרכיב אותו על גבי המסך?

איך אני מחבר אותו (ב-USB?) והאם זה יעבוד טוב על חלונות 7?

וכמובן, תג המחיר.

תודה!

פורסם

באתר של חלונות 7 מראים שיש חיה כזאת וכל הקטע של ווינדואס 7 שהוא יתן תמיכה במסכים אלו

מעבר לזה אין לי שום מושג

פורסם

יש מסכי מגע בגודל כזה,

אבל לרוב הם מריצים מערכת הפעלה משלהם ומצורפת תוכנה למחשב כדי לתכנת אותם.

פורסם

לכל המגיבים, למסך מגע יש תמיכה עוד מWin 3.11. זה לא שונה מכל התקן הצבעה אחר, כגון עכבר או עט גרפי.

לפותח האשכול: מה שאתה מחפש זה קיט שדרוג למסך מגע. ממה שראיתי בארץ הוא מגיע בגדלים של 17" 19". אך מכיוון שמדידות של מסכים כוללים את מסגרת הפלסטיק שמסביבם, נתוני הגודל האלו ממש לא רלוונטים. אתה צריך לפתוח את המסך, ולתת לחברה שממנה אתה מעוניין לרכוש את גודל הפאנל שלך, והם כבר ימצאו לך משהו. חברות כאלו תוכל למצוא לרוב בחיפוש בגוגל "מסך מגע".

החיבור הוא USB, והמחיר הוא בסביבות 600 ש"ח בהתקנה עצמית.

אגב, יש מסכי מגע חיצוניים להתקנה עצמית, שנראים ומגיבים די מעפן, ויש מסכי מגע להתקנה על הפאנל עצמו, בתוך מעטפת המסך. אם תצליח להשיג אחד פנימי כזה, זה ממש מגניב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המפורטת אבל מה??? 600 שקל?

זה פול!

וגם זה ל-18" הנוכחי שלי שאני מטומטם ולא חושב שעה אחת קדימה, כי במרץ אני הולך לרכוש מסך 24". בטח יעלה יותר, פול כסף!

תודה בכל מקרה

פורסם

לא ראיתי מסך מגע לגודל 24". בכל מקרה, זה סתם גימיק ולא ממש נוח לעבודה במחשב ביתי. משתמשים בזה רק בעמדות מחשב יעודיות, צגי הפעלה של מכונות וכאלה. במחשבים ניידים עם טאבלטPC זה הולך לא רע גם כן. זה סרטון שמראה איך להוסיף ידנית מסך מגע לEee Pc, אבל שם זה לא חכמה, כי יש לו הכנה לזה.

http://uk.youtube.com/watch?v=N8-BbOWVgXg&eurl=http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=426626

פורסם
  • מחבר

מגניב.

עבדתי באיזי שפירא ומי שיודע זה מקום לילדים עם נכויות, אז היה להם בחדר מחשבים מסך מגע כי זה קל להם הרבה יותר מעכבר וחשבתי איזה אדיר זה יהיה מסך מגע על WIN 7 שתומך מולטיטאץ', אבל כנראה שזה יקר משחשבתי.

תודה בכל מקרה

פורסם

לא מספיק WIN7 בשביל זה, אתה צריך גם מסך מגע תומך מולטיטאצ'. מה שיש כיום לא תומך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים