עבור לתוכן

מה רע בספקי Thermaltake ?! בבקשה מידע טכני שיהווה ביסוס להתנגדות לספקים אלו.

Featured Replies

פורסם

החוק הראשון שלמדתי כשהתחלתי לעשות בירורים בנושא ספקים הוא "לא ג'נרי ולא Thermaltake" .

כולם מכירים את הציטוט מהסטיקי : "Thermaltake = הרוע במיעוטו" וכו'...

לא הצלחתי למצוא מידע בנושא מתחים, מסילות או אופן בנייה שיסביר למה הספקים האלה נחשבים רמה מעל הג'נרים ורמה מתחת לאיכותיים.

תוכלו להסביר לי , למה הם פחות טובים?

תודה רבה!

פורסם

בבקשה:

http://www.hardwaresecrets.com/article/332/9

זה העמוד האחרון מתוך סקירה על אחד הספקים הזולים של TT.

אתה יכול לראות בעצמך שהספק לא באמת יכול לספק את ההספק המוצהר שלו, וזה כבר מעיד על איכות נמוכה.

בשורה התחתונה ממליצים שם לא לרכוש את הספק הזה...

למען האמת, לא כל הספקים של TT גרועים. סדרת הToughpower נחשבת לסדרה די איכותית...

פורסם

מבחינת ספקי ה- HIGH END הם מעולים

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. עיינתי בביקורת. אפשר ללמוד ממנה שלא כדאי לקנות את הספק הזה של TT. אבל מכאן ועד לשם הרע של טרמלטייק?

לכל חברה יש איזה פאק או ביקורת שלא תמליץ על מוצר שלה? למה, עד כמה שאני מכיר לפחות מהפורום פה ומעוד פורומים בארץ, יש התנגדות גורפת מ TT?

זו בטוח לא הביקורת הספציפית הזאת.

נ.ב

גם אני קראתי בסטיקי שסדרת Toughpower מעולה אז אין צורך להמשיך להעלות את זה. אנא התייחסו לכל שאר הספקים המגונים.

פורסם

אין עוד מה להוסיף...

הספקים הזולים שלהם הם חרא ואת זה כולם יודעים - ועליהם הביקורות

שם רע - רק לגבי הספקים הללו ספציפית - אני לא הייתי מגדיר שם רע לחברה

ושוב ספקים ברמה גבוהה מהחברה הם טובים ואפילו מצויינים.

מה עוד אתה רוצה לדעת ?

פורסם

תודה על התגובות. עיינתי בביקורת. אפשר ללמוד ממנה שלא כדאי לקנות את הספק הזה של TT. אבל מכאן ועד לשם הרע של טרמלטייק?

לכל חברה יש איזה פאק או ביקורת שלא תמליץ על מוצר שלה? למה, עד כמה שאני מכיר לפחות מהפורום פה ומעוד פורומים בארץ, יש התנגדות גורפת מ TT?

זו בטוח לא הביקורת הספציפית הזאת.

נ.ב

גם אני קראתי בסטיקי שסדרת Toughpower מעולה אז אין צורך להמשיך להעלות את זה. אנא התייחסו לכל שאר הספקים המגונים.

זה התחיל עם סדרת ה butterfly של ת'רמלטייק, שהתפגרו באופן מדהים אחרי חצי שנה בממוצע, המשיך עם סדרת ה PUREPOWER שעליה הרגע קראת, וממשיך כיום עם סדרת ה TR2, שסה"כ סבירה- אבל הרבה מהספקים בה סובלים מאדוות מתח גדולות יחסית, ולכן הם לא ממש מומלצים, בלשון המעטה.

כל אלו דגמים שכדאי להתרחק מהם.

פורסם
  • מחבר

זה התחיל עם סדרת ה butterfly של ת'רמלטייק, שהתפגרו באופן מדהים אחרי חצי שנה בממוצע, המשיך עם סדרת ה PUREPOWER שעליה הרגע קראת, וממשיך כיום עם סדרת ה TR2, שסה"כ סבירה- אבל הרבה מהספקים בה סובלים מאדוות מתח גדולות יחסית, ולכן הם לא ממש מומלצים, בלשון המעטה.

כל אלו דגמים שכדאי להתרחק מהם.

תודה רבה, זו התשובה לה ציפיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים