פורסם 2009 בינואר 2516 שנים החוק הראשון שלמדתי כשהתחלתי לעשות בירורים בנושא ספקים הוא "לא ג'נרי ולא Thermaltake" .כולם מכירים את הציטוט מהסטיקי : "Thermaltake = הרוע במיעוטו" וכו'...לא הצלחתי למצוא מידע בנושא מתחים, מסילות או אופן בנייה שיסביר למה הספקים האלה נחשבים רמה מעל הג'נרים ורמה מתחת לאיכותיים.תוכלו להסביר לי , למה הם פחות טובים?תודה רבה!
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים בבקשה:http://www.hardwaresecrets.com/article/332/9זה העמוד האחרון מתוך סקירה על אחד הספקים הזולים של TT.אתה יכול לראות בעצמך שהספק לא באמת יכול לספק את ההספק המוצהר שלו, וזה כבר מעיד על איכות נמוכה.בשורה התחתונה ממליצים שם לא לרכוש את הספק הזה... למען האמת, לא כל הספקים של TT גרועים. סדרת הToughpower נחשבת לסדרה די איכותית...
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מחבר תודה על התגובות. עיינתי בביקורת. אפשר ללמוד ממנה שלא כדאי לקנות את הספק הזה של TT. אבל מכאן ועד לשם הרע של טרמלטייק? לכל חברה יש איזה פאק או ביקורת שלא תמליץ על מוצר שלה? למה, עד כמה שאני מכיר לפחות מהפורום פה ומעוד פורומים בארץ, יש התנגדות גורפת מ TT?זו בטוח לא הביקורת הספציפית הזאת. נ.בגם אני קראתי בסטיקי שסדרת Toughpower מעולה אז אין צורך להמשיך להעלות את זה. אנא התייחסו לכל שאר הספקים המגונים.
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים אין עוד מה להוסיף...הספקים הזולים שלהם הם חרא ואת זה כולם יודעים - ועליהם הביקורותשם רע - רק לגבי הספקים הללו ספציפית - אני לא הייתי מגדיר שם רע לחברהושוב ספקים ברמה גבוהה מהחברה הם טובים ואפילו מצויינים.מה עוד אתה רוצה לדעת ?
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים תודה על התגובות. עיינתי בביקורת. אפשר ללמוד ממנה שלא כדאי לקנות את הספק הזה של TT. אבל מכאן ועד לשם הרע של טרמלטייק? לכל חברה יש איזה פאק או ביקורת שלא תמליץ על מוצר שלה? למה, עד כמה שאני מכיר לפחות מהפורום פה ומעוד פורומים בארץ, יש התנגדות גורפת מ TT?זו בטוח לא הביקורת הספציפית הזאת. נ.בגם אני קראתי בסטיקי שסדרת Toughpower מעולה אז אין צורך להמשיך להעלות את זה. אנא התייחסו לכל שאר הספקים המגונים.זה התחיל עם סדרת ה butterfly של ת'רמלטייק, שהתפגרו באופן מדהים אחרי חצי שנה בממוצע, המשיך עם סדרת ה PUREPOWER שעליה הרגע קראת, וממשיך כיום עם סדרת ה TR2, שסה"כ סבירה- אבל הרבה מהספקים בה סובלים מאדוות מתח גדולות יחסית, ולכן הם לא ממש מומלצים, בלשון המעטה.כל אלו דגמים שכדאי להתרחק מהם.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר זה התחיל עם סדרת ה butterfly של ת'רמלטייק, שהתפגרו באופן מדהים אחרי חצי שנה בממוצע, המשיך עם סדרת ה PUREPOWER שעליה הרגע קראת, וממשיך כיום עם סדרת ה TR2, שסה"כ סבירה- אבל הרבה מהספקים בה סובלים מאדוות מתח גדולות יחסית, ולכן הם לא ממש מומלצים, בלשון המעטה.כל אלו דגמים שכדאי להתרחק מהם.תודה רבה, זו התשובה לה ציפיתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.