עבור לתוכן

PSP או נינטנדו?

Featured Replies

פורסם

כשאתה אומר איכות סאונד, אתה מתכוון למוזיקה? אם כן, האיכות בPSP נוראית (גם בDS)

במשחקים זה פחות נורא מאשר איזה אלבום מוכר שאתה אוהב ומכיר כל צליל קטנטן בו.

• תגובות 52
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דרך אגב, לא ראיתי תגובה ל"אם כבר משהו לא יהיה נוח זה למצוא את עצמך לוחץ על המסך של הDS בחוזקה באוטובוס על מנת שהבאמפר הבא לא יפסול אותך."

האם הPSP הוכח כנוח יותר לשליטה?

הרבה משחקי DS לא מחיבים בכלל מסך מגע לפעמים יש לך אפשרות כזאת אבל זה לא חובה בהרבה משחקים

ובגלל שהאנלוגית בPSP מסריחה לDS יש יתרון כי יש לו את כל הכפתורים שיש בPSP חוץ מהאנלוגית

וגם מסך מגע וגם מיקרופון ככה שלמפתחים יש יותר אפשרויות

הPSP לדוגמה לא יכול לעשות טראומה סנטר

ככה שלPSP יש יתרונות בגרפיקה ובשטח אכסון אבל בפועל הוא מנסה להיות PS2 נייד וזה פשוט לא מתאים לנידות

המשחקים בPSP הם משחקים לגמרי אמיתיים,אני מתכוון כמו שעשו משחקים למחשב ככה עשו משחקים לPSP

יותר כמו משחקים לPS2 מחשב היום מציג דברים שהPS2 יכול רק לחלום לעשות אותם

אבל אתה שוכח שהממשק בפועל פחות איכותי מהממשק בPS2 וזה הורס הרבה משחקים

וגם לרוב אלו משחקים שלא מתאימים לנידות ואמרתי את זה כבר אלף פעמים

אם זה לבסיס ויש לך גם מקום להטעין את המכשיר אני יכול להבין כל עוד אתה משחק בישיבה בלי יותר מידי הטרדות שקשורים בנידות

אבל לנידות אמיתית הDS לוקח בכל דבר אפשרי

יותר עמיד

יותר זמן בטריה

משחקים מתאימים יותר לנידות

אין זמני טעינה

זול יותר ומשחקים זולים יותר (לפחות בחול)

בקיצור לא סתם הDS מנצח בגדול בעולם

פורסם

כאן אין לי צל של ספק ואני כן מסכים איתך,אבל אני אומר אם זה באמת מכשיר שמיועד לשמש כ"מכונת משחקים" כדאי ללכת על PSP,אם זה הרבה ניידות ואין זמן להתעמק על פרטים יותר מידי DS בלי שום ספק

פורסם

כן אבל אז יש לך בעיה אחרת כמכונת משחקים כבר עדיף לקנות PS2 משומש במקרה שזה לבסיס

או קונסולה חדישה או מחשב כמו PS3\360\WII אם זה לבית

רק במצבים מסוימים לדוגמה שאין לך מסך בבסיס או מקום דומה אבל כן יש לך זמן הPSP אלטרנטיבה טובה שתיתן לך גם לנגן סרטים ומוזיקה

אבל לרוב הDS עדיף בגלל עניין הנידות

פורסם

נכון

בוא נגיד את זה ככה:אם אתה רוצה בעיקר למשחקים ומשחקים באמת טובים שהגראפיקה טובה והכל זה PSP,מי שרוצה משחקים חמודים וחביבים כאלה וגם מהירים וגראפיקה פחות טובה הוא מוכן להתפשר,שילך על DS

זה הכל

פורסם

קרירין,

אני לא רואה מה הייתרון במיקרופון (צריך לצעוק רוק אאוט לDS בגיטר הירו xD), ומסך מגע זה לא נוח בנסיעות.

וזה שהשלט האנאלוגי בPSP לא טוב זה מבחינה של להזיז אותו חצי, זה גם לא נדרש ברוב המשחקים כמו שאמרת לגבי מסך המגע של הDS.

דרך אגב, האופציות למפתחים לא קשורות, לפחות לא בתור מי שמשחק, בעיקר שהשליטה בPSP נוחה מאוד.

פורסם

תוריד את האנלוגית בPSP שגם ככה מסריחה ואת המיקרופון והמסך מגע בDS יש לך את אותה השליטה

עכשיו לDS הרבה יותר משחקי 2D =נוח הרבה יותר

כי לשחק משחקי 3D אם D-PAD זה מסריח

פורסם

מה לא נוח במסך מגע בנסיעות?

אין עם זה שום בעייה,אתה לוחץ עם העט איפה שצריך

בוא נגיד שבDS המשחקים הם משחקים פשוט יותר ישנים משנים קודמות יותר,משחקים נוסטלגיים.בPSP מדובר על משחקים עכשוויים יותר

פורסם

תוריד את האנלוגית בPSP שגם ככה מסריחה ואת המיקרופון והמסך מגע בDS יש לך את אותה השליטה

עכשיו לDS הרבה יותר משחקי 2D =נוח הרבה יותר

כי לשחק משחקי 3D אם D-PAD זה מסריח

אם הורדת בערך כל דבר מהקונסולה (להוריד מה DS את מסך המגע? WTF?) אז בטח שתישאר עם אותו דבר.

אם תוציא מפורשה ומפולקסווגן את המנוע, הריפודים, העיצוב, הגלגלים וההגה, תישאר ע אותו דבר.

קרירין, זה ברור שהדעה שלך מעולם לא הייתה ולעולם לא תהיה אובייקטיבית בגרוש, אתה מכריז על עצמך כפאנבוי של נינטנדו, אז למה בכלל אתה טורח להגיב?

החזקת PSP בחיים שלך? ניסית אותו? (ניסית= ליותר מ 3 דקות)

ועכשיו לפותח הדיון-

הכל תלוי במה אתה מחפש. לכל קונסולה יש יתרונות וחסרונות על השניה.

ה DS מתהדר בספריית משחקים רחבה בהרבה, ורוב הסיכויים שהוא יעסיק אותך יותר זמן. יש המון RPGים מוצלחים וארוכים מאוד, אפשר לבלות עליו שעות על גבי שעות. זמן הסוללה שלו גם טוב יותר במצב המקורי, והוא קטן וקל יותר.

ה PSP, מצד שני, מתהדר במסך גדול ואיכותי מאוד, יכול לשמש כמרכז מדיה נייד, היום שכרטיסים של 8 ג'יגה עולים פחות מ 100 שקל, הרמקולים די מעאפנים- אבל האיכות באוזניות מצוינת.

מבחינת משחקים- הספריה של ה PSP קטנה יותר, ולמרות זאת יש די הרבה משחקים טובים. מדי פעם מישהו גם צץ עם Killer app שפשוט חייב לשחק בו, כדוגמת God of war ו FF7: Crisis core , יש משחקים דומים יותר למה שאתה רגיל מהמחשב וכו', וכמובן כל הזכיונות הרגילים של סוני ושתפותיה (פרו אבולושן, טקן וכו'), ואני חייב לציין כנקודה נוספת:

ל PSP יש קטמארי, ל DS אין ;D

אני לא אגיד לך "מה יותר כדאי", כי אין תשובה לשאלה הזו. אני מציע שתנסה את שניהם ותחליט בעצמך. אני בחרתי ב PSP בגלל יכולות המדיה וסגנון המשחקים, כי זה מה שחשבתי שמתאים לי יותר.

הזמנתי גם סוללה של 3600 מיליאמפר בהשקעה של 70 שקלים מאיביי (לא מאלו שבולטות החוצה, מהחדשות יותר שנכנסות מתכת למכסה כמו שצריך) ככה שזמן הסוללה עומד על בערך 8 שעות משחק.

פורסם

קטמארי זה משחק או מה?

אם כן,לDS יש את המשחק הזה עם הכלב שאתה נותן לו הוראות דרך המיקרופון,משהו ממש חמוד

פורסם
החזקת PSP בחיים שלך? ניסית אותו? (ניסית= ליותר מ 3 דקות)

כן וזה פשוט לא נוח בגלל משחקי 3D שלא מתאימים לשליטה

להזיז את האנלוגית של הPSP בצורה נוחה צריך להיות דרדס

זה אנלוגית מסריחה ביותר

יתר הכפתורים מזכירים יותר SNES והם נוחים למשחקי 2D אבל מסריחים ל3D

פורסם

קטמארי זה משחק או מה?

אם כן' date='לDS יש את המשחק הזה עם הכלב שאתה נותן לו הוראות דרך המיקרופון,משהו ממש חמוד

[/quote']

מה הקשר תגיד לי? :kopfpatsch: זה כמו להשוות בין קורקינט למטוס כי שניהם כלי תחבורה.

כן וזה פשוט לא נוח בגלל משחקי 3D שלא מתאימים לשליטה

להזיז את האנלוגית של הPSP בצורה נוחה צריך להיות דרדס

זה אנלוגית מסריחה ביותר

יתר הכפתורים מזכירים יותר SNES והם נוחים למשחקי 2D אבל מסריחים ל3D

עד היום, מכל המשחקים ששיחקתי בהם ב PSP, יש רק 2 או 3 שנתקלתי בהם בבעיות שליטה, וזה כי סכמת השליטה של המשחק מסריחה.

הידיים שלי רחוקות מלהיות קטנות, ואני מסתדר עם הסטיק האנלוגי של ה PSP מעולה. אפילו משחקים שדורשים הרבה תנועה מדויקת עם אותו סטיק, כמו Ace combat X, עובדים מצוין, קשה למצוא עליהם תגובות שליליות.

אשמח לדעת מה ניסית, מתי ניסית, ולכמה זמן ניסית. יש לי הרגשה שה "נסיון" שלך עם PSP מסתכם ב Coded arms וזהו, או משהו בסגנון.

פורסם

אתם מתווכחים כאן על שטויות

שפותח הדיון יקנה מה שיותר נוח לו וזהו

פורסם

מה הקשר תגיד לי? :kopfpatsch: זה כמו להשוות בין קורקינט למטוס כי שניהם כלי תחבורה.

עד היום, מכל המשחקים ששיחקתי בהם ב PSP, יש רק 2 או 3 שנתקלתי בהם בבעיות שליטה, וזה כי סכמת השליטה של המשחק מסריחה.

הידיים שלי רחוקות מלהיות קטנות, ואני מסתדר עם הסטיק האנלוגי של ה PSP מעולה. אפילו משחקים שדורשים הרבה תנועה מדויקת עם אותו סטיק, כמו Ace combat X, עובדים מצוין, קשה למצוא עליהם תגובות שליליות.

אשמח לדעת מה ניסית, מתי ניסית, ולכמה זמן ניסית. יש לי הרגשה שה "נסיון" שלך עם PSP מסתכם ב Coded arms וזהו, או משהו בסגנון.

ניסיתי כמה משחקים היחיד שהיה לי כיף לשלוט בו היה משחק כדורגל אין לי מושג אם זה פיפה או PES

אבל השליטה היתה טובה כי זווית התמונה יפשרה לשחק קרוב ל2D ושיחקתי אם הD-PAD אם אתה מסתדר אם האנלוגית אתה מוזר ביותר

ולא רק שהאנלוגית מסריחה גם אין אנלוגית שניה שזה עוד יותר מסריח כי אתה לא יכול לשלוט על מצלמה נורמלית

לא מפתיע שאין הרבה FPS בPSP ניסיתי אחד והשליטה הייתה גרועה רצח

פורסם

יצאו 3 דגמים ל PSP.

בכל דגם חדש סידרו את הבעיות שהתלוננו עליהם בנוגע לדגמים הקודמים.

בכל הדגמים הסטיק האנלוגי זהה.

תסיק מזה מה שאתה מסיק מזה, אבל אם אני מוזר- עוד כ 40 מליון אנשים ברחבי העולם שרכשו PSP מוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים