עבור לתוכן

גיוס.....

Featured Replies

פורסם

גיוסי קיץ הם בד"כ קרביים... אבל תמיד דברים יכולים להשתנות, עוד כמה ימים בבאקו"ם ותמצא את עצמך על אוטובוס לבט"ר זיקים, בדרך לחודש של הכשרת רובאי 02.

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שזה קשור...

הם דווקא מתפרסים להם על כל השנה (אוגוסט, נוב', מרץ)...

פורסם

הפרופיל שלי הוא 82 והקב"א אני ידע אותה השבוע.

והבנתי שה7 וה-11 (בכל שנה) הם התאריכים הכי קרביים שיש...

כמו למשל הראשון שאמר שזה היה התאריך שלו אבל הוא לא עבר את הגיבוש אז שינו לו, ואם הוא היה עובר לא היו משנים לו.

פורסם

וואלה גם אני ב25 ביולי 2004 מה הקב"א שלכם ופרופיל? ומה ביקשתם בצו ראשון? כי אמרו לי שזה תאריך קרבי אחושרמוטה...

זה אכן תאריך של מחזור קרבי, בד"כ הצבא מחלק למלש"בים תאריכי גיוס כלליים מיד לאחר הצו הראשון, בערך חודש לפני אותו תאריך כללי, הצבא מחלק שוב צווים חדשים בהתאם לשיבוץ של אותו מלש"ב.

ואגב, לא בכל יום מגייסים לחיל בודד, אמנם זה היום המרכזי, אבל מגייסים גם לחילות אחרים.

פורסם
  • מחבר

3.8.03 הוא תאריך גיוס לשיריון........... ???!!!!

אבל אני סימנתי להם בשאלון גיבעתי.... יכול ליהיות שביום הזה מיתגייסים גם לגיבעתי או לדוכיפת?

פורסם

3.8.03 הוא תאריך גיוס לשיריון........... ???!!!!

אבל אני סימנתי להם בשאלון גיבעתי.... יכול ליהיות שביום הזה מיתגייסים גם לגיבעתי או לדוכיפת?

יכול להיות חלק מהחיילים ישולחו לטירונות יום מחרת הגיוס (נדיר באותו יום) שמעתי שיש שהמתינו שבוע עד שבועים בבקו"ם עד להצבה תזהרו אם תשערו שם 4-5 ימים יש סיכוי שיהיה לכם רובאי 01 כלומר ג'ובניק של הג'ובניק ותשרתו בבקום עצמו

פורסם

3.8 זה לא רק שריון, זה גם מג"ב.

שוב פעם, זהו היום גיוס המרכזי של אותו חיל, החיילים יכולים להיות מגוייסים גם לחיילות אחרים.

פורסם

ואללה יש לי גם שאלה. אם יש לי יומולדת 18 ב9 בנובמבר (אחרי סיום הלימודים) יכול להיות שאני יתגייס כבר בנובמבר או רק במרץ-אפריל?

פורסם

ואללה יש לי גם שאלה. אם יש לי יומולדת 18 ב9 בנובמבר (אחרי סיום הלימודים) יכול להיות שאני יתגייס כבר בנובמבר או רק במרץ-אפריל?

טכנית עקפת את גיל 17.5 תגויס לא מקפידים על זה (בגלל הטירונות לא פותחים במיוחד בשביל 'קטינים') זה כמו צילומי פונוגרפיה של 'קטינים' בני 17 ומלה .... אפילו השופט לא יקרא לזה קטינים

פורסם

עוד לא שלחו לך תאריך גיוס?

ומבחינה חוקית, הצבא יכול לגייס אותך בתנאי שאתה בן 18.

פורסם

נובמבר עוד שנתיים... אני יליד 86...אפילו צו ראשון לא קיבלתי

פורסם

גם אני יליד 86 - אוקטובר, וגם לא קיבלתי כלום עדיין ייתכן ???

מתי צריכים לקבל משהו ?

פורסם

צריכים לקבל זימון לצו ראשון בסוף החופש.

אני אישית מתגייס ב- 30.7.2003 שזה בערך שבועיים. אחרי שלא עברתי גיבוש טיס

פורסם

ומה גורם לך לחשוב שתעבור גיבוש טייס? (בלי ציניות)

עריכה: ודרך אגב מה זה דוכיפת?

פורסם

פאק, גם אני ב25.7.04

אמרתי להם בפירוש שאני לא רוצה קרבי!

יש משהו לעשות אם מגייסים אותך לקרבי ואתה לא רוצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים