עבור לתוכן

3 מסכים על 2 כרטיסי מסך - בעיית דרייברים

Featured Replies

פורסם

ברשותי לוח P5Q-E של אסוס, כרטיס Geforce 6200 LE וכרטיס Radeon HD4670 (שנקנה לאחרונה).

אני רוצה להריץ 3 מסכים (אחד על הHD4670 ושניים על השני, קטנים יותר).

חיברתי את הHD לסלוט הרגיל ואת ה6200 לאחד הסלוטים השחורים של הCF. אני מריץ XP x64 (זיכרון 4GB)

האם יש דרך לגרום לשני כרטיסי מסך נפרדים לעבוד (לא בCF או SLI או משהו כזה) במקביל, כל אחד על המסכים שמחוברים אליו?

הדרייברים של NVIDIA (התקנתי את העדכני ביותר היום מהאתר) זורקים מסך כחול ברגע שאני מגיע לlogin welcome, איזושהי בעיה שתועדה כבר (mishandling system PTEs) ואני מניח שזה פשוט התנגשות של הדרייברים של NVIDIA עם אלה של ATI.

ראוי לציין שלמרות שאני יודע שגרסת 64 של XP מקבלת הרבה תלונות, הכל רץ לי חלק כשרצתי רק עם ה6200 והדרייבר המעודכן שלו.

תודה על זמנכם

פורסם

:eek2: חיברת 6200 ו4670 לאותו לוח?

מעניין למה לא עובד :(

פורסם
  • מחבר

:eek2: חיברת 6200 ו4670 לאותו לוח?

מעניין למה לא עובד :(

אתה מתכוון בציניות? למה שזה לא יהיה אפשרי?

פורסם

זה אמור להיות אפשרי, אבל הגיוני שיהיו בעיות...

תמחק לגמרי את הדריברים שהתקנת.

תתקין שוב את הדריברים אבל אל תתקין את התוכנה ששולטת בכרטיס... אלא רק את הדריבר עצמו.

אל תתקין cataliyst או nvidia control panel סביר להניח שהם יעשו בעיות.

פורסם
  • מחבר

זה אמור להיות אפשרי, אבל הגיוני שיהיו בעיות...

תמחק לגמרי את הדריברים שהתקנת.

תתקין שוב את הדריברים אבל אל תתקין את התוכנה ששולטת בכרטיס... אלא רק את הדריבר עצמו.

אל תתקין cataliyst או nvidia control panel סביר להניח שהם יעשו בעיות.

ניסיתי להשאר עם הדרייבר המלא של ATI (כולל הcontrol center) אבל רק עם הדרייבר עצמו של ה6200 (הפניתי את הdevice manager לתיקיית NVIDIA שהEXE יוצר). עדיין BSOD כחול מאוד וריסטרט מיידי (לולאה...) באותה נקודה.

נכנסתי לSAFE MODE ועשיתי DISABLE ל6200, זה עולה בסדר גמור (רק הATI). ברגע שמאפשרים את ה6200 זה חוזר.

פורסם

כמו שנאמר תתקין רק דרייבר של NVIDIA בלי NVIDIA CONTROLL PANEL וכנל גם עם ATI CCC.

אם לא עוזר אז תנסה להתקין את הדרייברים של DNA לATI (יש באתר של GURU3D

פורסם
  • מחבר

כדי לתעד את הניסיון שלי (שעלה בשעות רבות) :

ניסיתי להתקין רק את הדרייברים עצמם, לא עובד (ברגע שהוא טוען את הדרייבר של נבידיה בהתקנת חומרה חדשה, מסך כחול)

ניסיתי לנקות עם driver cleaner pro ולהתקין את של נבידיה ואז את של ATI (גם עם מרכזי הבקרה וגם בלי)

ניסיתי להחליף את הנבידיה לפורט CF השני, ניסיתי לשים את הנבידיה בפורט הרגיל העליון ואת הATI בCF (החלפתי ביניהם) וזה לא עזר (בעיית תוכנה - לא קשור לסלוטים).

כל אחד מהכרטיסים עובד מצויין כשהשני לא מותקן.

בנק' מסויימת הצלחתי לגרום לשניהם לעבוד רגעית כאשר הנבידיה היה ברזולוציה נמוכה, אבל לאחר ריסט מסך כחול.

ראוי לציין שאני על XP x64. אולי ב32 זה היה עובד (או שהייתי יכול להשתמש בOmega drivers) שאולי לא יתנגשו.

אני עם 4GB זיכרון, לא נראה לי שבשביל זה שווה לי לעבור בחזרה לXP 32.. (דעתכם?)

פורסם

עוד לא נתקלתי בשילוב של כרטיס NVIDIA וכרטיס ATI-AMD באותו מחשב שעובדים יפה,

למה שלא תחליף את הכרטיס 4670 שקנית (אם אפשרי) או שתקנה כרטיס זול להחליף את ה 6200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים