פורסם 2009 בינואר 2416 שנים שלום רב,מבקש סיוע לפתור בעיה שנתקלתי בה בימים אחרונים!יש במחשב שלי מערכת הפעלה של windows xp וגולש באמצעות דפדפן internet explorer 6 כאשר דף הבית שלי הינו אתר WALLA.co.il .כאשר אני מתחבר לדפדפן, במקום דף הבית שבחרתי מופיע אתר של Microsoft עם שידרוג של internet explorer 7 .כל הניסיונות לקבל את דף הבית שלי בפתיחת של הדפדפן ע"י שינויים במאפייני אינטרנט נכשלו.איני מעונין לשדרג את internet explorer 6 ל- internet explorer 7 מה עלי לעשות על מנת להתפטר מההצקה של Microsoft.ברצוני לציין שאני לא מבצע עדכונים אוטומטיים של החלונות.בבקשה תעזרו לי .תודה
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים שלום רב,מבקש סיוע לפתור בעיה שנתקלתי בה בימים אחרונים!יש במחשב שלי מערכת הפעלה של windows xp וגולש באמצעות דפדפן internet explorer 6 כאשר דף הבית שלי הינו אתר WALLA.co.il .כאשר אני מתחבר לדפדפן, במקום דף הבית שבחרתי מופיע אתר של Microsoft עם שידרוג של internet explorer 7 .כל הניסיונות לקבל את דף הבית שלי בפתיחת של הדפדפן ע"י שינויים במאפייני אינטרנט נכשלו.איני מעונין לשדרג את internet explorer 6 ל- internet explorer 7 מה עלי לעשות על מנת להתפטר מההצקה של Microsoft.ברצוני לציין שאני לא מבצע עדכונים אוטומטיים של החלונות.בבקשה תעזרו לי .תודהלא הבנתי...למה לא לשדרג ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.