עבור לתוכן

המחיר החדש של Logitech z-680!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סליחה על ה... אבל הם פשוט בני זונות.

גם מונופול וגם גנבים, שילכו לחפש ת'צרכנים שלהם, אני לא קונה אף מוצר במחיר כזה ! צריכים לעשות מרד צרכנים.

במחיר כזה אפשר לקנות מערכת + מגבר של חברות כמו קלפיש, BOS, KEF ועוד מערכות רציניות אחרות, גם אם לא סראוונד אז לקנות שני רמקולים פיצוץ שיקדחו לשכנים בראש ובאיכות מעולה.

ב3600 שקל פשוט לא קונים מערכת רמקולים למחשב ובטח שלא מחברות כמו LOGITECH, חברה כזאת זה רמה בינונית + וזהו, אחרי ה2500 ש"ח אנחנו כבר עוברים רמות אל ה HIGH END במחיר כזה קונים מערכת קולנוע ביתית.

ושלא יבואו לפה איזה נציג וישקר עם כל מיני תירוצים של תלמיד בכיתה א', כי היבואן הזה הוא גנב.

צודק ב 100% אבל מעניין איך לוגיטק עצמה מרשה לזה לקרות , הרי הם מפסידים שוק שלם בארץ , כי תכלס אני לא מבין איך בן אדם שפוי

יקנה את הסט הזה ::) (במחיר כזה).

פורסם

אולי נשלח מכתב ללו'גיטק? ::)

פורסם

לנייט קיפר,אתה אמרת "במחיר כזה אני מתקרב לקנות מערכת אמיתית" אז זהו שאתה לא מתקרב אתה כן קונה!

פורסם

צודק ב 100% אבל מעניין איך לוגיטק עצמה מרשה לזה לקרות , הרי הם מפסידים שוק שלם בארץ , כי תכלס אני לא מבין איך בן אדם שפוי

יקנה את הסט הזה ::) (במחיר כזה).

יכול להיות שהיא שמה עלינו קצוץ כמו שאר החברות ...תכניס את זה לראש אנחנו מדינה קטנה מאוד ויכול להיות שיש להם מדינות יותר גדולת להתמקד בהם...

גם ככה לא הרבה קנו את המערכת הזו לפני וכניראה שעוד יותר פחוט אנשים אם בכלל יקנו אותה עכשיו

פורסם

לוג'יטק מכתיבים את המחירים החדשים , מעתק לא מנסים לגנוב שום דבר , הם רק עושים את מה שאומרים להם לעשות .

לגבי " תורידו מחירים , המכירות יעלו " , זה סיכון ששום יבואן לא יקח לעצמו , כי אז יווצר מצב שחנויות מסויימות יהרגו להם את המוצר, ואז בכלל לא יהיה לוג'יטק בארץ בצורה מסודרת .

בהחלט מחיר מפחיד לרמקולים , אפשר לקנות חצי כליה בסכום כזה .

אין מה לעשות .

זה המחיר .

גם ככה לא הרבה קנו את הסט הזה , אז עכשיו בכלל לא יקנו אותו .

גם המחירים לעכברים , מקלדות , מצלמות וכל דבר של לוג'יטק עלו , והולכים לעלות .

אז אם מישהו חשב לשדרג , או לקנות משהו חדש , זה הזמן לעשות את זה .

פורסם

יכול להיות שהיא שמה עלינו קצוץ כמו שאר החברות ...תכניס את זה לראש אנחנו מדינה קטנה מאוד ויכול להיות שיש להם מדינות יותר גדולת להתמקד בהם...

גם ככה לא הרבה קנו את המערכת הזו לפני וכניראה שעוד יותר פחוט אנשים אם בכלל יקנו אותה עכשיו

גם אם השוק שלהם פה הוא יחסית קטן זה לא אומר שהם צריכים להתעלם ממנו.

יש פה אנשים שהשקיעו את מיטב כספם במוצרים של לוג'יטק והם צריכים לקבל תמורה הולמת ולא יריקה בפרצוף.

אין ספק שהיבואן פשוט גונב ומשתמש ביכולת שלו להפוך למונופול על מוצרי לוג'יטק אבל זה לא אומר שזה יעזור לו... סך הכל יש הרבה מתחרים באיכות מספיק גבוהה והרבה מהם מוכרים יותר מלוג'יטק

זה לא שתגדל לנו פה עוד מייקרוסופט

פורסם

עדיין יש מערכות רמקולים למחשב לא רעות בכלל במחיר הרבה יותר הגיוני. למשל ה- TSS 10 של YAMAHA שמבוסס על רכיבים ממערכות הקולנוע הביתי היוקרתיות שלהם. גם המערכות של אלטק לנסינג נמכרות היום במחיר מאד נוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים