עבור לתוכן

עזרה>|שחזור מידע

Featured Replies

פורסם

שלום אני טכנאי מחשבים התקשרו אלי אתול בישביל לתקן מחשב נייד של HP והתחלתי לגבות לאחר מכן חשבתי להתחיל לפרמט אם הרקוברי המובנה חשבתי שהוא יעביר אותי להתקנת הווינדוס ויסטה ששם שומר את הווינדוס הישן אבל ישר אבנטי שלא אז כיביתי את המחשב ב0 אחוז לאחר מכן בדקתי וכנראה שאספיק לפרמט את המחיצה ולארגן תיקיות ואני חייב לשחזר 25 ג'יגה של נתונים מתוכם 20 ג'יגה של סרטונים ותמונות של הילדים של הלקוח ועוד 5 אם כל מיני דברים מסמחי טקס חשובים וקורות חיים חוץ מזה אין לי מערכת הפעלה שם כי אם אני יתקין על הארד דיסק זה יקטין סיכוים להצליחהלקוח אדיים לא יודעה על זה ביינטיים .

הקבצים היו ב6 תיקיות שנמצאות בתיקית הUSER אחד מהתיקיות בשולחן עבודה והאחרות בPICTURES

מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי זה לא שלי הנייד ואני חייב להחזיר את הנייד היום בערב אולי אני ינסה לעכב את זה

יש לי דיסק און קיי של 8ג'יגגה וכבלים להארדיסק חיצוני ניסיתי להתדין WINDOWS PE על הדיסק און קי והוא זיהא את הארד דיסק הנייד ניסיתי להפיל אובונ הצלחתי אבל אין תוכנות שחזור שם ניסיתי גגגם להתקין ווינדוס על הארד דיסק חיצוני ללא הצלחה ביחלל לא נתן לי

טוב תשאלו אותי אם אתם צריחים יותר מידע ותעזרו לי

פורסם

איזה סלטט...................

ואי ואי ואי ... זה הפחד הכי גדול שלי זה מה שקרה לך ..

יש תוכנה שקוראים לה ריקובה , היא חינמית תנסה אותה ..

אם לא , אני אישית הייתי אומר שהמחשב נגנב ואני נורא מצטער ואני יביא להם חדש....

או את הכסף שעולה המחשב (העיקר לא להגיד שכחתי לגבות או לא יודע מה )

פורסם

תחבר את ההארדיסק למחשב אחר שכן עובד

ואז תראה מה אפשר לעשות

אל תנסה בשום אופן להתקין עליו מערכת הפעלה או משהו

פורסם

אם לא , אני אישית הייתי אומר שהמחשב נגנב ואני נורא מצטער ואני יביא להם חדש....

או את הכסף שעולה המחשב (העיקר לא להגיד שכחתי לגבות או לא יודע מה )

תגיד, אתה רציני?

לדרבן מישהו לשקר זה אחד הדברים העלובים שאפשר לעשות!

לפותח הדיון: תלמד להישתמש בסימני פיסוק, אנטר ועברית תקנית.

שיחזור במחשבים ניידים דורס את כל המחיצה עם אימאג' מובנה בדומה לגוסט.

במקרה שלך יכול להיות שעדיין לא הכל לגמרי עבוד והייתי מציע לבדוק את המצב עם r-studio למשלץ

פורסם
  • מחבר

תחבר את ההארדיסק למחשב אחר שכן עובד

ואז תראה מה אפשר לעשות

אל תנסה בשום אופן להתקין עליו מערכת הפעלה או משהו

נכון השאלה היא איך החיבור של הארד דיסק לנייד הוא אותו דבר גם חשמלית וגם ממשק הנייח יזהה אותו אם אני אפרק אחריות תיגמר אם אני אחבר חיצוני זה יעבוד אם התוכנות האלו אולי כבר אחרי כל הבוטים המיוטרים אני הקטנטי סיכוים להצלחה ואם יצליח זה לא יהיה 100 אחוז מה להגיד לו סרטונים למשל מזה קשה לשחזר מתוך ה25 ג'יגה כמה אתם אומרים שיצליח וכמה זמן אקח לשחזר חוץ מזה אם אני ישחזר דברים שלא היו איך אני יכול לדעת מה שחזר אני לא מכיר קבצים אלה רק תיות שפתחתי בקיצר אחרי שנתיים של עבודה בתחום פדיחה לא קלה חוץ מזה לקוח חדש

תגיד, אתה רציני?

לדרבן מישהו לשקר זה אחד הדברים העלובים שאפשר לעשות!

לפותח הדיון: תלמד להישתמש בסימני פיסוק, אנטר ועברית תקנית.

שיחזור במחשבים ניידים דורס את כל המחיצה עם אימאג' מובנה בדומה לגוסט.

במקרה שלך יכול להיות שעדיין לא הכל לגמרי עבוד והייתי מציע לבדוק את המצב עם r-studio למשלץ

לגבי השקר אני לא יעשה את זה חוץ מזה שיעלה לי 5000 שקל אולי 4 אלף ושקרים רגליים קטנות

סימני פיסוק אנטר ועברית תקנית צודק אבל העיקר שאבנתם אותי

ומה שהכי מעניין אותי זה מה הסיכוים שלי להצליח ואיך להשתמש בR-STUDIO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים