פורסם 2003 ביולי 1122 שנים האם יש מכשירים לזיהוי ביומטרי זולים ואמינים אשר מאפשרים פעולה כול שהיא רק בם גם אם יש נסיון לעקוף אותם???
פורסם 2003 ביולי 1122 שנים אכשיו רישמית יש מטומטמים רשומים באתר...אהממ... אכשיו? יש לך זכות דיבור?ולא אני לא יודע מזה זיהוי ברמוטרי! תהרוג אותי, אם אתה היית יודע אז הייתה פשוט רושם מזה.
פורסם 2003 ביולי 1122 שנים מחבר אני לא יודע מזה זיהוי ברמוטרי! תהרוג אותי, אם אתה היית יודע אז הייתה פשוט רושם מזה.זהוי משתמש ע"י תביעת אצבע / תשתית עין כלומר כלומר זיהוי משתמש ע"י זיהוי החותמת הביולוגית שמבדילה בין בן אדם למשנהו???
פורסם 2003 ביולי 1122 שנים א. תודה שענית כמו בןאדם.ב. אתה אומר מזה או שואל? למה יש סימני שאלה בסוף?ג. איך לעזאזל בן-אדם ממוצע כמוני אמור לדעת כזה מושג?
פורסם 2003 ביולי 1122 שנים קיימים מספר פתרונות לכך , למיטב ידיעתי לא נמכרים כאלו פתרונות באופן סדיר בארץ.גם המחיר לא במיוחד זול - 90$ עבור הגרסה הפשוטה ביותר.הנה אתר של אחד היצרנים הבולטים בתחום - http://www.digitalpersona.com
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים שמעתי שיש דגימה על בסיס רוק , אתה יורק על האנשים ובודק אם הם שמחים לענות לך ;Dהמכשירים האלו לא נתמכים היטב במערכות ההפעלה הקיימות כך שקל מאוד לעקוף אותם , והם כלל לא תומכים בגניבה של מחשב ( ופריצתו באתר הגנב ) אלה רק בשימוש בלתי מורשה ומזדמן במחשב.בעתיד מתוכנן לצאת מחשב שיתמוך ישירות בפלאגי ההגנה האלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.