עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

טוב , אני משנה קצת נושא , לגבי הPRE ORDER של AVP החדש , מה אתם אומרים? אומנם 50 דולר אבל נראה מעניין...

מישהו הבין מה זה ה3 סקינים האלה שמקבלים עם הPRE ORDER??

זה סקינים בתוך המשחק או מה?

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהשוואה לביושוק זו ממש לא עיסקה,הסקינים זה למולטי.והמשחק UNIVERSE AT WAR? מה לעזעזל הקשר,ואין הנחה. ואין 4 PACK.

בנוסף אני לא בטוח אם רק במהדורות האספנים יש עוד 4 מפות מולטי או גם במהודורות פריאורדר אחרות אבל בסטים לא הכניסו את זה.

בנוסף רציתי לקנות אותו מאמאזון UK,ב18 יורו,אבל כאמור לא בטוח שהם שולחים לארץ ואין לי כרגע כרטיס לקנות בו אז עוד לא בדקתי לעומק,אבל בשביל 3סקינים לא היתי משלם על המשחק מחיר מלא אם יש אופציות אחרות.

פורסם

וזה עובד?אפשר לקנות מהם? אני כ"כ לא בקיא..מה עם דמי משלוח?

פורסם

כמו שכבר רשמתי פה בכמה נושאים, בעבר קראתי ברשת על כמה אנשים שאומרים שהם היו קורבן להונאת כרטיס אשראי וטענו שמקורן באתר הזה

אישית קניתי מהם פעמיים כבר אבל בגלל הנ"ל ביצעתי את הרכישות עם כרטיס ויזה נטען שקונים בדואר

שתי החבילות הגיעו תוך שבוע בערך ואני כנראה אמשיך לקנות משם מידי פעם (עם כרטיס נטען כמובן)

משלוח עולה 3.5 פאונד פר חבילה והם שולחים כל משחק בחבילה משלו.

דווקא על AVP , להבדיל מביושוק, אני מחכה לשמוע ביקורות לפני שאני מזמין (:

פורסם

ווי תודה אולי נלך על זה.לענ"ד לא יפשלו עם זה.אתה קונה גם מאמאזון UK כי שם זה איזה יורו או שניים זול יותר(מסתבר שיש לי שורשים פרסיים)

פורסם

חחח אם הבדל של יורו או שניים אומר לעשות "קליק" באתר אחד במקום אחר אז זה בהחלט שווה (:

לא קניתי באמאזון UK ואין לי מושג אם הם שולחים לארץ

נדמה לי שאמאזון בכללי שולחים רק ספרים לארץ אבל אני לא בטוח

פורסם

בהשוואה לביושוק זו ממש לא עיסקה,הסקינים זה למולטי.והמשחק UNIVERSE AT WAR? מה לעזעזל הקשר,ואין הנחה. ואין 4 PACK.

בנוסף אני לא בטוח אם רק במהדורות האספנים יש עוד 4 מפות מולטי או גם במהודורות פריאורדר אחרות אבל בסטים לא הכניסו את זה.

בנוסף רציתי לקנות אותו מאמאזון UK,ב18 יורו,אבל כאמור לא בטוח שהם שולחים לארץ ואין לי כרגע כרטיס לקנות בו אז עוד לא בדקתי לעומק,אבל בשביל 3סקינים לא היתי משלם על המשחק מחיר מלא אם יש אופציות אחרות.

ראיתי מהדורות אספנים רק לקונסולות , לא לPC.

אם אתה רוצה אתר אמין (אבל יוצא טיפה יותר יקר) אז יש את זה:

http://www.game.co.uk/PC/Shooter/First-Person/~r342303/Aliens-vs-Predator/

פורסם

תודה.לא הצלחתי למצוא את הגירסא המורחבת עם התמונות אבל עד כמה שידוע לי יש גם מהדורות אספנים לPC.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1080669

[br]פורסם בתאריך: 21.01.2010 בשעה 23:23:42

+ http://www.avpmods.com/index.php/component/content/article/42-frontpage/110-release-details-for-us-and-australia

עוד מקור לגירסאות המיוחדות.למה? יש מצב שתקנה אחת כזאת?[br]פורסם בתאריך: 21.01.2010 בשעה 23:41:49

טעות שמה זה המחירים של אוסטרליה,אבל הגרסאות קיימות כך או כך
פורסם

ממש לא חשבתי לקנות אחת מהגירסאות , אני פשוט הגבתי למה שאתה רשמת (כשרשמתי שלא ראיתי גירסאות אספנים לPC).

האמת שאני ממש לא בטוח שהSURVIVOR שווה עוד 20$ מהמחיר הרגיל ושגירסת הHUNTER שווה עוד 35$ מהמחיר הרגיל.

הבעיה היא שלא נראה לי שיגיעו כאלה מהדורות באופן סדיר לארץ, רק מי שיקנה בחו"ל...

ועוד משהו , רשמת קודם ש"בהשוואה לביושוק זו ממש לא עיסקה" , הנק' שלי היא שזה לא מעניין אותי אם איזו מבין העיסקאות טובה יותר.

יכול להיות שביושוק ממש זול לעומת AVP אבל ייצא בסופו של דבר משחק מאכזב וAVP יהיה משחק אדיר (כמובן שיכול גם ההיפך).

רשמתי את זה כבר קודם , אני מעדיף לשלם קצת יותר ולדעת שמה שקניתי שווה כל שקל...

מישהו יודע אם יש/יהיה דמו לPC של AVP?

פורסם

שלום, יש לי בעיה עם סטים. בעקבות העובדה ש-MW2 לא עובד לי ניסיתי להבין מה הבעיה ובאחד הפורומים אמרו לי לבדוק אם ה-service של סטים מופעל. אז נכנסתי ל-services.msc וראיתי שמה שאמרו לי לבדוק (Steam Client Server) בכלל לא קיים שם. כנראה שזאת הסיבה ש-MW2 מעלה לי את השגיאה: "Steam must be running to play this game".

מחקתי את סטים והתקנתי מחדש, ועדיין אותו דבר.

איך פותרים את זה?

תודה.

פורסם

אני מעוניין לבטל PRE ORDER של BFBC2 כדי להשתתף בקניה הקבוצתית בפורום , מה עלי לעשות על מנת לבטל?

פורסם

צריך לשלוח מייל לסטים דרך התמיכה שלהם

פורסם

השאלה אם אני אקבל זיכוי או REFUND

פורסם

כאשר עושים pre-order דרך steam, מתי מתבצע החיוב בויזה\paypal? במעמד הרכישה או ברגע שהמשחק זמין להורדה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים