עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה לקנות משחק כמו וויטצ'ר בסטים כשגירסת ה- retail היא חסרת כל DRM חודרני והמשחק נשר שלך ללא כל הגבלות (וגם עד שכמות כזו יורדת בשרתים...) אלא אם כן באמת כבר אין ת'משחק בשום חנות או שמעדיפים לא לסמוך על EBAY.

למרבה האירוניה STEAM הפך להיות תחליף לא רע ל-DRM פולשניים כי ממילא צריך לאמת את החשבון ככה שכל משחק עם הגנות מוגזמות פתאום יכול להיות פחות מאיים דרך STEAM, כמו למשל mirror's edge.

אחלה משחק אגב! :)

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קבנימט אני לא מצליח להגיע לרשימת חברים שלי בסטים .

למישהו קרה במשחק (מדובר על COD MW2 ) גם את אותה הבעיה ?

שיפט + טאב לא עובד , נסיתי להחליף מקשים גם כן לא עובד .

נ.ב CSS גם פעם עולה משחק ופעם לא , רוב הפעמים צריך להקריס את היישום ואז לנסות להיכנס שוב ולראות אם המפה עולה או נתקעת - למישהו קרה דבר כזה ? מדובר על ווינדוס 7 . ב-XP זה לא קרה לי אף פעם .

כבר התחלתי להיתייאש מהסטים הפגום הזה :s07:

פורסם

גם לי היה קורה שצריך לרסק את התוכנה בכוח ואז להתפלל שזה יעבוד. יש שני פתרונות שעבדו לי, אתה מוזמן לנסות:

1) מחק את הקובץ ClientRegistry.blob

2) כבה את אפשרות ההתעדכנות האוטומטית לכל המשחקים, זה בד"כ הגורם לקריסה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש איזשהו פיתרון לקנות את GTA IV דרך STEAM ללא עזרה של מישהו מחו"ל? אם אני נכנס לאתר של STEAM דרך הלינק הזה http://store.steampowered.com/?cc=us אז אני מזוהה כתושב ארה"ב והמשחק פתוח בפניי ,אבל השאלה היא אם אני אכן אוכל להשלים את הקניה. מישהו יודע? יש עוד אפשרויות?

פורסם

אילו דרכי תשלום אפשריות חוץ מאשראי?

כי עם אשראי זה יכול להיות קצת מסובך

אני מניח שכרטיס ישראלי בין לאומי לא יהיה טוב ותצטרך כרטיס אשראי אמריקאי כדי שהכתובת תהיה בארה"ב

אגב, אני חוזר על ההודעה שלי בנושא של ביושוק,

אם מישהו רוצה להתארגן איתי על קניית ארבעה עותקים דרך סטים שיזרוק מילה.

יוצא 125 שקל כ"א וזה כולל את המשחק הראשון

פורסם

לא מסובך,קונים כרטיס חד פעמי בדואר או נטען בבנק לאומי.בנק לאומי עוד לא ניסיתי זה אמור להיות יותר נחמד כי זה נטען.בדואר אתה משלם על הכרטיס 20 שקל "ומכניס לתוכו" לפחות 250 שקל שאתה משלם במזומן ויכול לקנות בהם מה שבא לך בלי לחשוש שיחדרו לך לחשבון בנק או משהו כזה.ביושוק נשמע טוב,במיוחד שלא שיחקתי בראשון אז יהיה נחמד לקבל אותו במתנה אבל ממש אין לי כח לשבור את הראש עם GAMES FOR WINDOWS LIVE,שהוציאו לי את הנשמה בבאטמן.+ראיתם איך סטים פישלו עם הPREORDER של AVP? לא כללו בו את AVP CLASSIC,לא עשו הנחה בכלל,הוסיפו משחק לא קשור בשם UNIVERSE AT WAR כמתנה פעורה,ו3 סקינים שזה נחמד אבל אם הבנתי טוב אמור להיות בהזמנות מוקדמות גם 4 מפות מולטי ואני לא רואה אותם בסטים,ככה שזה נשמע לי ממש לא משתלם.עם ביושוק לעומת זאת,שיחקו אותה.

פורסם

אילו דרכי תשלום אפשריות חוץ מאשראי?

כי עם אשראי זה יכול להיות קצת מסובך

אני מניח שכרטיס ישראלי בין לאומי לא יהיה טוב ותצטרך כרטיס אשראי אמריקאי כדי שהכתובת תהיה בארה"ב

אגב, אני חוזר על ההודעה שלי בנושא של ביושוק,

אם מישהו רוצה להתארגן איתי על קניית ארבעה עותקים דרך סטים שיזרוק מילה.

יוצא 125 שקל כ"א וזה כולל את המשחק הראשון

אני משתמש בISRACARD.WEB שזה כרטיס וירטואלי אליו אני מטעין כסף בעזרת האפטרכרט שלי.

אם בכל זאת אני אמצא מישהו מחו"ל שיתן לי את המשחק במתנה הוא יעבוד כשאני אפעיל אותו בארץ?

ואתה יכול להוסיף אותי לרשימת המעוניינים בחבילה של ביושוק 2. זה רק שנינו בינתיים?

פורסם

לכל מי שתוהה, הזמנתי Bioshock 2 וקיבלתי את המקורי ביחד איתו בלי שום בעיה

פורסם

בינתיים רק שנינו

אם לא תהיה התקדמות פה אז מחר כנראה אפתח נושא לגבי הרכישה ה"קבוצתית" הזו שם יוכלו גם אחרים לתאם את העניין מחשש שזה ישתלט על הנושא הזה

קיבלת פרטית

פורסם

לרוב אני אוהב קניות קבוצתיות כאלה אבל במקרה של ביושוק 2 אני נמנע מלהצטרף.

שיחקתי בראשון (ויש לי דיסק מקורי) ונהניתי מאוד מהמשחק , הבעיה שלי היא שכרגע נראה שהמשחק השני יהיה דומה לו ולא יהווה איזשהו חידוש (רק המשך של עלילה) , בדר"כ זה לא בעיה אבל אני לא בטוח שבשביל משחק שהוא למעשה רק סינגלפלייר (כי המולטי של ביושוק 2 נראה עלוב) לא שווה את המחיר כרגע.

אני מחכה לשמוע ביקורות (של אנשים וגם בווידאו) לפני שאני רוכש.

פורסם

אני דווקא חושב שב125 שקל שווה לקנות "המשך לעלילה" . זה בערך מה שאני אשלם על סרטי קולנוע באורך זהה

אישית המשחק דיבר אליי יותר מכל משחק ששיחקתי מאז אבל כל אחד וטעמו

אם תשנה את דעתך ותרצה להצטרף אתה מוזמן :xyxthumbs:

*חוץ מזה שאני חייב את המשחק הראשון. איבדתי את העותק שלי ועדיין לא ניסיתי את הסוף ה"רע" של המשחק :s07:

פורסם

אתה מתכוון לקניה של 4pack?

פורסם

אני מסכים ש125 ש"ח זה ממש נמוך , בכל זאת אני מעדיף לחכות וגם אם המשחק יעלה יותר , העיקר מבחינתי זה שהוא יהיה שווה את זה...

פורסם

לא לא זו עסקה משתלמת,תקנו ב125 ותשלחו לי במתנה את הראשון דרך סטים.היהי. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים