עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

נכנסתי לשתיהם, מקווה שתהיה פעילות...

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו יודע למה לסטים יש דיון ולאוריג'ין אין?

פורסם

כי לאוריג'ין אין שום ערך מוסף, זה פשוט חנות לקנות משחקים של EA, לדעתי שיסגרו את הבטסה ויתחילו למכור דרך סטים.

פורסם

כן, זה לא יקרה לעולם נראה לי בכל מקרה יש משחקים ספציפיים שיש רק בOrigin של EA כמו Titanfall, BF3/4/H וגם אחד חדש שיוצא השבוע למחשב והוא Plants Vs Zombies Garden Warefare ולמרות שאנשים רוצים להשתמש בSteam של Valve(יש גם כאלו שלא רוצים לא בזה ולא בזה מסיבות שונות) נאלצים בגלל שהם אוהבים את אותם משחקים להשתמש מחוסר ברירה בOrigin, וכל מה שנשאר זה לקוות שאולי הOrigin ישתפר בעתיד.

פורסם

הדבר הכי טוב בOrigin שראיתי זה מהירות הורדה גבוהה.

אשכרה מוריד לי משחקים על 50MB.

איך זה הגיוני בכלל שכאן זה מוריד על 50MB ובכל הורדה אחרת ממקור אחר לא תעבור את ה10MB?

פורסם
  • מחבר

זה לא. אוריגין משקרת במהירות הורדה שמוצגת. בפועל המהירות הורדה קטנה פי 4 לפחות (אין מצב בעולם שתעבור את המהירות שהספקית נותנת לך)

וגם זה כשההורדה באמת עובדת. ברוב המקרים היא לא, זה מוריד בקושי על 1 מגה, וכל כמה דקות יש שגיאה וצריך ידנית להפעיל מחדש את ההורדה.

שלא לדבר על משחקים חדשים שיוצאים שאז השרתים של EA בכלל קורסים בד"כ

סטים תמיד היה ועדיין מוריד לי על המקסימום (חיבור 30 מגה)

פורסם

יש זיוף מסויים במהירות ההורדה אבל אתה טיפה מגזים, אני הורדתי את HARDLINE באיזה חצי שעה אז המהירות הורדה היא כן גבוהה. כמו כן נראה כאילו הם סדרו את זה שהמהירות נופלת ל 10K או שההורדה מפסיקה והתוכנה לא מגיבה. את האמת הם סדרו את רוב הבאגים הקשים אבל בכל זאת חרא תוכנה...

פורסם
  • מחבר

אני אולי קצת מגזים, אבל לא ראיתי שתיקנו את זה... אצלי זה עדיין קורה לפעמים

באופן כללי מהירויות ההורדה בה נמוכות יותר מסטים

ויש לי עוד באגים מוזרים בה...

לעזאזל איך null יכול לשחק בכמה משחקים במקביל :D

(אבל לפחות באגים אחרים שיצא לי לשלוח bug report עליהם בעבר תוקנו יחסית מהר. כולל זה ^)

פורסם

דווקא אצלי סטים מוריד על 1mb ואוריגין בסביבות ה10 (לפעמים מראה לכמה דקות על יותר). יש לי 10MB

פורסם

אם סטים כל כך מתקדמים, אז איך זה שכשאני קונה משחק יש לו מפתח לאוריג'ין ולא לסטים?

פורסם

אתה מתכוון לעותק פיזי? אם כן, מן הסתם ea תנסה לעלות את הפופולריות של החנות.

פורסם

לפי מה שזכור לי, בין אם פיזי ובין אם אני קונה מאתר כמו G2Play

פורסם

יש לי עותק פיזי של Assassin Creed brotherhood, אבל steam לא מוכנה לקבל את הסיריאלי שלו.

מה הסיבה? הרי המשחק נמכר אצלם.

פורסם
  • מחבר

Ac מגיע עם סריאל ל uplay כי יוביסופט דרעק

פורסם

מעצבן, אני שונא כפילויות ויתירויות.

לא נורא, גם ככה לא נראה שאשחק ב-brotherhood (מעולם לא הספקתי לסיים אותו), אחרי שקניתי את 3 החדש יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים