עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

עשיתי מה שאמרת, עכשיו זה תקוע לי על "Updating Steam platform" ב0% :-X

יש לי הרגשה שזה קשור ל013 ברק, יש עוד מישהו שזה קורה לו והוא שם??

רק עוד 7 חודשים להתחייבות המחורבנת הזאת :pissed:

תנסה ללחוץ על cancel ולהכנס לסטים שוב. או לחלופין לעשות שוב את מה שהציעו לך עד שסטים יתעדכן ויכנס.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ועם המזל שלי המבצע של RO נגמר. :s07:

פורסם

הצלחתי בסוף להיכנס לסטים, והפלא ופלא המשחק מתחיל לרדת :yelclap:

אני שובר את הראש למה המהירות היא רק 150 ולא 300, ובסוף קולט שהRegion הוא של גרמניה.. טוב אני משנה את זה לMiddle East ועושה ריסטרט לסטים ושוב המשחק לא יורד לי :s07: החזרתי לשרתים של גרמניה והמשחק שוב יורד, טוב אני חוזר למחשב אחרי חצי שעה וקולט שהמהירות כבר פחות מ100, אני מנסה לחזור לMiddle East בתקווה שהפעם זה יעבוד, ועכשיו הסטים תקוע לי על "connecting steam account XXX..." אחרי המתנה של רבע שעה הסטים נזכר להתחבר, הוריד לי חצי דקה והפסיק. מנסה שרתים אחרים שיעבדו ויתנו מהירות גבוהה.

פורסם

בסניף הדואר הקרוב אליך.משלמים במזומן את הסכום שרוצים שייטען בו (מינימום 250 ש"ח) ומוסיפים 20 שקל.קח בחשבון שזה כרטיס חד פעמי.אבל סהכ מומלץ ובטוח לדעתי.

ועם כרטיס כזה אפשר להשתמש באתרים בינלאומיים?

פורסם

כן בהחלט.זה visa.קניתי איתו בסטים ועוד כל מיני חנויות להורדה ישירה.

פורסם

הצלחתי בסוף להיכנס לסטים, והפלא ופלא המשחק מתחיל לרדת :yelclap:

אני שובר את הראש למה המהירות היא רק 150 ולא 300, ובסוף קולט שהRegion הוא של גרמניה.. טוב אני משנה את זה לMiddle East ועושה ריסטרט לסטים ושוב המשחק לא יורד לי :s07: החזרתי לשרתים של גרמניה והמשחק שוב יורד, טוב אני חוזר למחשב אחרי חצי שעה וקולט שהמהירות כבר פחות מ100, אני מנסה לחזור לMiddle East בתקווה שהפעם זה יעבוד, ועכשיו הסטים תקוע לי על "connecting steam account XXX..." אחרי המתנה של רבע שעה הסטים נזכר להתחבר, הוריד לי חצי דקה והפסיק. מנסה שרתים אחרים שיעבדו ויתנו מהירות גבוהה.

אני ב12 מגה בזב"ל + הוט (ללא חייגן). מוריד על המקסימום בכל מקום, טורנטים, ראפיד שר וכו' אבל בסטים יש לי מזל אם אני מצליח לעבור את ה 50-60

פעמיים בערך הגעתי ל 900 אבל תוך כמה שניות זה ירד חזרה. לפעמים, רק לפעמים אני מוריד על מאה ומשהו.

כל הפורטים של סטים פתוחים וניסיתי כבר המון שרתים שונים וגם לנקות את ה ClientRegistry.blob

אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע (:

*בלי קשר אליי ועם קשר ל012 לפני כמה ימים הייתי כאן:

https://support.steampowered.com/kb_article.php?s=ba08157130faba26327b2e1d0db14db7&ref=1456-EUDN-2493

ולא זכור לי ש012 הופיעו ברשימה שלהם של ספקיות שחוסמות בסוף העמוד.

יש מצב שזה בגלל התחקיר.

פורסם

אני לא מבין מה כולם מתפלאים פה כל הזמן, זה ידוע שסטים זאת תוכנה חרא.

פורסם

מסתבר שרק בלילה הסטים נתן לי להוריד את המשחק על המקסימום, מה שמעצבן זה שביום הסטים לא מאפשר לי להוריד בכלל, תגיד תודה שאתה בכלל מצליח להוריד משהו בשעות העומס..

פורסם

זה לא STEAM, זה הספקיות בארץ...

פורסם

הם לא נוצרו בעזרת KEY GEN. בעבר היו עסקי LAN PARTY שהיו צריכים מספר גדול של CD KEYS ולקנות עותקים רבים של המשחק היה לא הגיוני אז הם היו קונים רק CD KEY, היום אין כל כך מקומות כאלה. בנוסף יש חנויות לקנית CD KEY שהן חוקיות ומשתמשים בהן בכל העולם לקנית משחקים (כולל משחקים של VALVE ו ACTIVISION).

בכל האתרים שדיברו על זה הסכימו שהסיבה היחידה שזה נעשה היא בצע כסף של המפיצות.

אתה צודק. אכן יש חנויות כאלה... נונטק, אתה טועה כאן... לא יודע אם החנויות האלה עדיין פעילות, אבל אני בעצמי קניתי קוד לרד אלרט 2 בזמנו מחנות כזו.

פורסם

זה לא STEAM, זה הספקיות בארץ...

לפי מה שכתוב באתר של סטים רק 012 חוסמת פורטים שלהם.

בכל מקרה בסיום ההתחייבות שלי ל013 ברק אני מתכוון לעבור לאקספון..

פורסם

מוזר שפתאום יכולים לספק 1.2MB

yyymuzwznzym.png

פורסם

נכון

אני כרגע מוריד על 1.4MB אחרי שחודשים בקושי עברתי את ה100KB

*

bjhztamokyw4.jpg

פורסם

אני כרגע מוריד [TF2] על מקסימום KBps300~

והעניין שבגללו התכוונתי להגיב פה:

יש free weekend על TF2 אז יאללה להוריד ולהיות מוכנים :smile1:

http://store.steampowered.com/news/3248/

פורסם

:pissed:

שאני לוחץ על "Start pre-loading" הסטים קופא לי ומזוהה על ידי מנהל המשימות כ"לא מגיב" ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מסיים משימה.

הבעיות עם הסטים הזה לא נגמרות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים