פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים הייכבר שעתיים שאני לא מצליח לעשות login ל-steam.לא מהמחשב ולא מהאנדרואיד.האתר שלהם באינטרנט עולה.אבל לחיצה על login מביאה לקישור עם ההודעה:Oops! Internet Explorer could not connect to store.steampowered.comTry reloading: store.steampowered.com/login/האם גם אתם נתקלים בבעיה הזו?
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים כשהתוכנה עולה גם אני logged in.אל ב-store אני לא רואה כלום.עם הודעה- error code 118
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים לתוכנה אני מצליח להיכנס והחנות לא נטענת וכתוב ליError Code: -324 Failed to load web page (unknown error).ובדפדפן האתר שלהם לא נטען בכלל.
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים בטח 24 שעות רשום תאריך 26 הסיוםהצלחתי להוסיף את המשחק לחשבון וזה יוצא בדיוק המשחק ה 100 בחשבון סטים שלי יצא מתאים ככה לקבל אותו חינם
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים שימו לב שאתם חייבים להתקין את L4D2 ולא רק להוסיף אותו לספריית המשחקים שלכם, כך לפי הבלוג הרשמי של Left4Dead.
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים ברגע שמוסיפים לחשבון שאין לו את המשחק אז זה מה שכתובLeft 4 Dead 2 is now registered to your account on Steam.ואם זה על מחשב שכבר מותקן עליו המשחק אז כנראה צריך רק ללחוץ "Play Game" כמו שכתוב כשנכנסים לעמוד המשחק בחנותClick "Play Game" to collect your FREE copy. Happy Holidays!נראה לי גם שעדיף ללחוץ "Play Game" בכל מקרה גם אם מישהו רק התקין לייתר ביטחון.
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים מישהו יכול להסביר לי על הקלפים בסטים וכל העניין של ה XP ראיתי שמחלקים SNOW GLOBES במכירה הנוכחית כתוב שעל כל שלוש הצבעות במכירות בזק מקבלים קלף אז גיליתי שרק אם אתה מעל רמה 5 בסטים ואני רמה 3 אבל כתוב שאם עד סוף המבצע באמצע עוד שבוע אני יגיע לרמה חמש אז אני יקבל את הקלפים שהצבעתי עד עכשיו בכל זאת אז אני מנסה לעלות לרמה 5 את האמת לא ברור לי למה אני צריך את הקלפים האלו אני אמרתי ננסה אז שמתי לב שהיו לי 99 משחקים וב 100 משחקים מקבלים קצת יותר XP אז קניתי איזה משחק ולא ראיתי הבדל משמעותי ב XP את האמת בכלל לא זז מצאתי טבלה באיזה מקום של XP לפי כמות משחקים לא זוכר כרגע ואז ראיתי שלמשחקים יש קלפים שאפשר לאסוף וראיתי שאם אוספים סדרה שלמה מקבלים 100 XP ולי חסרים 170 בערך אז ניסיתי להשיג את כל הקלפים ב BASTION היו לי שלושה ונשארו שניים אז שחקתי כמה שעות במשחק בשביל זה ובסוף אני מגלה שבכלל אי אפשר להשיג יותר קלפים ויש הגבלה שאי אפשר להשיג סדרות שלמות לבד על ידי משחק אלא אתה מקבל כמה קלפים ואת השאר אתה משיג דרך סחר או קנייה דרך סטים עכשיו בכלל טיילתי קצת שם וראיתי שאנשים מוכרים את הקלפים האלו בשביל כסף מה הסיפור של כל העניין הזה אפשרי להרוויח כסף על ידי לשחק ולהשיג קלפים? אם תאורטית אני מוכר את כל המעט קלפים שיש לי ב 30 סנט לקלף בסוף יצאו לי כמה דולרים ואולי יהיה אפשרי לקנות אפילו משחק AAA ב 5 דולר אבל מצד שני חבל על הקלפים שהושגו ולא הבנתי איך עושים סחר נגיד אני רוצה את שני הקלפים החסרים ב BASTION מה אני נותן בתמורה? הרי כל קלף בכל משחק יש לי רק עותק אחד הרווחתי מפה יצאתי חסר משם הייתי אופטימי לגבי זה שאני יגיע לרמה 5 ויקבל את הקלפים האלו של המבצע אבל עכשיו אני לא רואה אופציה אם אי אפשר להשיג סדרות קלפים על ידי משחק נערך 2013 בדצמבר 2611 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים תגידו מאיזה שרת אתם מורידים?בישראל לא עולה לי על 300 קבבחרתי ברלין עלה לי ל4 מגה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.