עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איזה טיימר?

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיש לך זמן מוקצב לשמור ולצאת עד שהמשחק נסגר. ו 3emi איך התבאסתי עכשיו:(

פורסם
  • מחבר
והתחלנו...

Steam Holiday Sale 2013

מה הסיכוי ש the walking dead season 2 יופיע בהנחה? אני עכשיו מאוד מתלבט אם לחכות שיופיע באיזה flash sale במבצע טוב, או לקנות עכשיו ב- 25% הנחה מ- GMG

פורסם

METAL GEAR RISING ב 33% והוא עוד לא יצא, אי אפשר לדעת עם STEAM...

נו באמת, STEAM חייבים להספיק עם המשחקים המגעילים האלה. לכמה דקות ה SP (חבילת ה DLC) של ביושוק הייתה ב 5$...במהלך ההזמנה שלי זה התעדכן למחיר הרגיל. כל פעם הם מכניסים איזה הנחה ענקית כזו שאף אחד לא מצפה לראות אבל היא רק לכמה דקות.

פורסם

בנתיים רק קניתי WORLD OF GOO ב 2 וחצי דולר :P

נמתין שיהיו הצעות יותר מעניינות

הצבעתי ל ALICE שיציעו ב 5 דולר

מתלבט האם שווה

פורסם
METAL GEAR RISING ב 33% והוא עוד לא יצא, אי אפשר לדעת עם STEAM...

נו באמת, STEAM חייבים להספיק עם המשחקים המגעילים האלה. לכמה דקות ה SP (חבילת ה DLC) של ביושוק הייתה ב 5$...במהלך ההזמנה שלי זה התעדכן למחיר הרגיל. כל פעם הם מכניסים איזה הנחה ענקית כזו שאף אחד לא מצפה לראות אבל היא רק לכמה דקות.

אני מחכה למשחק הזה ,אבל לא רוצה לשים אליו 20$

פורסם

זה אמנם לא משחק אבל מאחר והמחיר נורא זול אני מניח שיהיו כאלו שירצו לקנות את הגרסה המלאה של 3DMark ב2.49$(90% הנחה).

*ההנחה תיגמר בעוד 31 שעות ו33 דקות.

פורסם

Assassin's Creed 3

במצבע של 50% (יוצא 15$ שזה עדיין יקר לדעתי). האם המשחק שווה? והכי חשוב, האם הוא מהנה לשחק עם קונטרולר של XBOX?

פורסם
Assassin's Creed 3

במצבע של 50% (יוצא 15$ שזה עדיין יקר לדעתי). האם המשחק שווה? והכי חשוב, האם הוא מהנה לשחק עם קונטרולר של XBOX?

נצל"ש - איזה משחקים ל-PC לדעתך הכי מהנים למשחק עם הקונטרולר הזה? יש לי אותו, אבל רוב הזמן הוא ללא שימוש (משחק בעיקר עם מקלדת ועכבר).

פורסם

אני אענה לך בהתבסס על הניסיון האחרון שהיה לי

המשחק הראשון ששיחקתי בו עם הקונטרולר הזה הוא Sleeping Dogs, פשוט תפור לקונטרולר.

עכשיו אני משחק The Witcher 2 וממש נהנה.

שיחקתי גם קצת ב PORTAL 2.

פורסם

את שני המשחקים הראשונים שציינת רכשתי אבל עדיין לא שיחקתי בהם. אני אבדוק את זה. תודה!

פורסם

עד כמה שאני רואה המבצעים של אמזון טובים יותר.

פורסם
Assassin's Creed 3

פועל מצוין עם גימפאד 360 ,וכן שווה 15$

פורסם
עד כמה שאני רואה המבצעים של אמזון טובים יותר.

משחק ספציפי שאתה ממליץ עליו מהמבצעים שלהם?

פורסם

סתם לדוגמא: דרגון אייג עולה אותו דבר בסטים ובאמזון אבל באמזון זה כולל את ההרחבות. פשוט תסדר שם לפי New and popular.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים