עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מה הקשר שיטת מצליח...מידי פעם קורה דבר כזה. בכל פעם שיש מבצעים גדולים החנויות מפשלות ככה איזה פעם או פעמיים.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא לפספס את nehrim!

http://www.nehrim.de/indexEV.html

גם אני לא קיבלתי אף פעם נוטיפקציות לגבי פריטים בווישליסט, והם היו במבצעים... אולי זה פיצ'ר חדש יחסית. ננסה.

אגב, יש איזושהי משמעות לדירוג בווישליסט?

אני זוכר בפרוש שהייתה הגרלה שהדרוג היה רלוונטי - היה משהו בסגנון כזה - מקום ראשון קיבל את כל הרשימה, מקום שני קיבל את המשחקים במקומות 1-3 ומקום שלישי קיבל את המשחק הראשון ברשימה (לא מתחייב על המספרים, אבל זה היה הכיוון).

אבל אני זוכר רק פעם אחת כזאת בכמה שנים אז כנראה שבתכלס זה לא ממש משנה.

פורסם

בנתיים קניתי:

torchlight 2 7.5$ - אירגנו קבוצה וכנראה שילמתי קצת יותר בגלל עמלות papal אבל לא נורא

3.73~ half minute hero

נתתי מתנה

3.73~ half minute hero

קיבלתי מתנה:

dragon age ultimate edition - במקרה הוא גם נעול לארץ

tropico 4 steam SE

אני צריך להרים את קצב מתן המתנות למרות שבקיץ שלחתי יותר מדי :lol:

פורסם

אני חושב שמקבלים התראה למייל רק אם זה 75% הנחה ומעלה או משהו כזה (אולי 50%)

שנה שעברה אכן היו הגרלות שהזוכים המאושרים קיבלו את 10 המשקחים הראשונים בווישליסט

ולכן מילאתי אותה

השנה אין את זה

(באופן כללי שנה שעברה היה הרבה-הרבה יותר טוב)

פורסם

מישהו יודע למה אי אפשר לצרף לווישליסט חבילות משחקים, לדוגמא כל משחקי הירוס כחבילה אחת.

פורסם

Sleeping Dogs

כרגע ב17$

אני קניתי

פורסם

אתה רציני? קניתי אותו מ GMG ב 12$ לפני כמה ימים וגם היה CASH BACK על הקניה (4$ לבנק או 6$ לקניה עתידית), כמובן שזה גם היה STEAM KEY :lol:

עם ה 6$ האלה קניתי עוד 2 משחקים אחרי זה בלי להוציא עוד אגורה מהבנק :smile1:

פורסם
  • מחבר

איך עובד ה cache back? זה תקף רק למשחקים מסויימים? מעל מחיר מסויים?

קניתי עכשיו משחק בGMG ולא קיבלתי כלום לקנייה עתידית

--

אגב תחשבו טוב לפני שקונים בסטים, הרבה משחקים בGMG באותו המחיר ועוד יש 30% הנחה נוספת עם הקופון GMG30-DPLIM-DN831

פורסם

בעמוד של המשחק כתוב אם יש החזר כספי, כנס למשל למשחקים שבהזמנה מוקדמת.

לא מצאתי מקום שיש בו בצורה מרוכזת את כל המשחקים שיש עליהם החזר אבל אני בטוח שאם מחפשים באינטרנט אז יש מקום כזה שמתעדכן קבוע.

את האמת אני לא ראיתי שיש את זה, גילית רק כשנכנסתי לסל קניות שלי והיה שם אפשרות לבחור איך אני רוצה את הכסף (סכום נמוך לבנק או גבוה יותר למשתמש שלך בחנות).

דרך אגב, התעדכן עכשיו ההאמבל באנדל והוסיפו עוד 3 משחקים :cool2: אחד מהם יש לי ב STEAM, אם אני לא אמצא חבר שרוצה את המשחק אני כנראה אתן אותו למישהו מהפורום ;)

פורסם

קניתי כרגע

GIANA SISTERS

פורסם
  • מחבר

קניתי אתמול ב6 מGMG... טוב לא נורא אחלה משחק גם ככה :)

אגב למה לכתוב בלבן?

פורסם

קניתי לחבר ZENO CLASH ב 1$ מסטים :D

קניתי גם Awesomenauts ו Tiny & Big: Grandpa's Leftovers (עם ה 6$ שקיבלתי מ Sleeping Dogs).

רציתי לקנות Hotline Miami ו Civilization V: Gods and Kings אבל לא היה עליהם דילים טובים מספיק (או שפספסתי אותם).

פורסם

קניתי אתמול ב6 מGMG... טוב לא נורא אחלה משחק גם ככה :)

אגב למה לכתוב בלבן?

העתקה של השם מסטים גורמת לזה ,לא יודע למה

פורסם

העתקה של השם מסטים גורמת לזה ,לא יודע למה

אולי בגלל שגם שם זה כתוב בלבן.... :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים