עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

Awesomenauts ב4.99$(50% הנחה) אפשר לנסות אותו גם לפני שקונים יש סוף שבוע בחינם :) .

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

^ מומלץ לחכות להנחות שיגיעו בדיל היומי ולא סתם להתפתות מההנחות הרגילות - בד"כ יש שם הנחות טובות יותר

פורסם

אני רק רוצה את טורצ'לייט 2 ב-7.5 דולר :P

+1
פורסם
  • מחבר
פורסם

RISEN 2 ב15 דולר ממממ

פורסם

מה קורה אם אני מנסה להתחכם ומבקש ממישהו בארץ אחרת להכנס לחשבון שלי ולרכוש משחק שלא זמין בארץ (כמו prototype 2) דרך סטים? (או אם אני נכנס לאתר שלהם דרך שרת פרוקסי)

פורסם
  • מחבר
פורסם

אני מחליף מחשב ורוצה לגבות את השמירות של המשחקי Steam שלי(את המשחקים עצמם אני אוריד לכונן החדש) - איך אני מחבר את השמירות לsteam cloud או/ו מוודא שהן אכן שם?

פורסם

שמירות ענן זה רק למשחקים מסויימים, יש הרבה מאוד משחקים שלא משתמשים בזה (XCOM למשל לא תומך אפילו שהוא משתמש ב STEAMWORKS ומשחקים שהם לא STEAMWORKS כנראה גם לא יתמכו בזה).

אם אתה רוצה להיות בטוח שגיבית את כל השמירות עדיין צריך לעשות את זה בדרך הישנה ולגבות את steam/userdata, steam/steamapps/common ו My Documents.

כמובן שמדובר בדרך דיי חרא, steamapps/common כולל 99% מהמשחקים שיש לך ב STEAM (מה שאומר לגבות פשוט את כל המשחקים שמותקנים לך על המחשב או לעבור תיקיה תיקיה ולחפש שמירות), ב userdata גם יש דיי הרבה זבל חוץ משמירות ו My Documents הוא בכלל פח הזבל הגדול ביותר במחשב :-\

פורסם

איך אני יכול לבדוק איזה משחק משתמש בשמירות ענן ואיזה לא? איך אני בודק אם זה מאופשר אצלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים