פורסם 2012 בספטמבר 2513 שנים חחח, פעם ראשונה שאני רואה כזה יכול להיות שניסית להרשם בדיוק כשהם הורידו את השרתים לתחזוקה... נראה כאילו יש להם כרגע בעיה והשרתים עוד לא חזרו לעבוד, דיי משעשע איך שזה נראה http://store.steampowered.com/stats/ 4.5 מיליון אנשים נותקו באותה שניה
פורסם 2012 בספטמבר 2513 שנים כן! עכשיו אחרי שראיתי בגרף שמשתמשים מתחברים שוב בדקתי וזה הסתדר... כבר חשבתי שאני עיוור צבעים
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים מחבר לחובבי הסקינים: Apparition2 אחד הסקינים היותר יפים שנתקלתי בהם. *שימו לב שהוא לא בדיוק מעודכן לגרסא האחרונה של סטים כך שאין עדיין קישורים מתחת לכפתור community, ואני לא יודע אם זה באג עם גרסאת הבטא האחרונה של סטים או לא, אבל יש באג קטן בכפתור בצד שמאל למעלה (תמונה[/utrl])
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים קניתי rome total war ב 1 דולרפשוט צחוק למשחק מושקע כזה. בנוסף לא זכור לי מחיר נמוך למשחק בסדר גודל כזהלמרות שמשחקי מחשב כבר לא כוס התה שלי אם יש מבצע כזה אני לא מפספס
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים זה מצוין ב1 דולר אני קניתי WORMS גולף והמשחק האחרון של total war פשוט כי יש לי את הקודמים כבר אני מדבר על הפורט שהגיע מהסמרטפונים פשוט רציתי את כל הסדרה
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים VALVE הכניסה לסטים גם תוכנות למכירה ובניהם 3DMARK הרשימה המלאה: http://store.steampowered.com/software
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים מעניין אם צופן להם עתיד עם מוצרי Adobe (פחחח). כבר מזמן לא הוצאתי 1,000$ סתם על פוטושופ.
פורסם 2012 באוקטובר 313 שנים מכיוון שממש נחמד אם יהיה משחקים ללינוקס ופרוייקט האור ירוק של סטים ממש עוזר לזהאשמח לדעת אם משיהו ראה שם משחק טוב ללינוקס (לא משהו עם גרפיקת פיקסלים או גרוע בצורה כזו או אחרת)תודה מראשנ.ב סטים בכלל רץ על לינוקס שחושבים על זה? (ישירות כמובן בלי WINE וחבריו)אה עכשיו אני רואה - יש בטא סגורה לזה
פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים מבצעים בסטים על המשחקים של THQ.http://store.steampowered.com/sale/THQWeekend2012כרגע סדרת CoH במבצע יומי.
פורסם 2012 באוקטובר 2313 שנים יש Pre-Purchase לBioShock Infinite. שאלה - ההטבות שם לא נראות מוצלחות במיוחד, אם אני מזמין כבר עכשיו את המשחק יש מצב שבעתיד יהיו עיסקאות יותר שוות ושאני סתם אפסיד עכשיו או שלא נוהגים לדפוק את מי שעושה Pre-Purchase? השאלה שלי היא בעצם כזאת: בבורדליין 2 מי שעשה Pre-Purchase קיבל הורדות בחינם לכל ההרחבות, לעומת מי שקונה רק עכשיו שצריך להוסיף 10$ לכל אחת או 20$ לכולן או משהו בסיגנון. יש סיכוי שיהיו דברים נוספים להורדה בתשלום שיהיו במבצע בסטים ומי שיעשה Pre-Purchase לא יוכל לקנות כי המבצע יהיה על רכישת המשחק? (במילים אחרות, יש מצב שחודש אחרי שהמשחק יוצא יוציאו הרחבה ב5$ ואני אראה "מבצע! קנה עכשיו ב60$ את המשחק וקבל גם את ההרחבה" ובגלל שהמשחק כבר אצלי אני כן אצטרך לשלם את ה5$?)
פורסם 2012 באוקטובר 2313 שנים אולי אורן זריף יוכל לענות לך על זה...מבצעים תמיד יהיו - השאלה היא מתי...התשובה למתי תלויה ביותר בלא מעט גורמים כמו קצב מכירות, ההצלחה של המשחק וכו'...לגבי הרחבות, קראת איפשהו בדיון הראשי של המשחק שיהיו הרחבות ואם כן מתי הן עתידות לצאת? קראת אם הן יעלו כסף או יגיעו בחינם? השאלות שלך הן בעיתיות כי אי אפשר לחזות מה יהיה.מבצע של המשחק עם ההרחבות או משהו בסגנון של Game Of The Year Edition יהיה באיזשהו שלב (אם יהיו הרחבות) אבל זה יכול להיות גם שנה+ אחרי שהמשחק ייצא... ושוב, גם זה תלוי במכירות שלו ובהצלחה של המשחק.חוץ מזה שבסטים יש גם מבצעים נפרדים לחבילות הרחבה - אני זוכר שקניתי את JUST CAUSE 2 בסטים בסכום מגוחך וגם את כל החבילות השונות שהיו לו כשאם כבר היה לך את המשחק, החבילות היו גם בהחה מסוימת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.