עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מישהו פה משחק או מכיר את המשחק red orchestra 2 heroes of stalingrad

נמכר עכשיו ב 5$

ודאי. המשחק הראשון היה מצוין בזמנו, והשני גם כן בכלל לא רע. הוא מציאותי יותר מרוב השוטרים ברשת, אז תחשוב אם אתה אוהב משחק שמתנהל באיטיות יחסית.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, סוג של hardcore fps ומדובר בחברת פיתוח שמגיע לה תמיכה. (אגב, פיתחו גם את killing floor)

נתתי לו צ'אנס. ;)

פורסם

אני קניתי עד עכשיו la noir במחיר לא רגיל למשחק מושקע כזה

אין לי זמן לסיים את המשחקים שלמעשה אני פשוט מרחיב את הספרייה שיש מבצעים

פורסם

פשוט ביזיון!

פורסם

עדכנו את זה, עכשיו במקום אחד מאלה מופיע ARMA 2 עם הנחה של 40% (מוריד את המחיר ל 18$, מעט גבוה).

לא הייתי אומר בזיון, סטים לא כל כך שולטים בעניין הזה, ההגבלה מגיעה מהמפיצות של המשחקים.

פורסם

אם בא לכם לראות איזה משחקים אלה פשוט תוסיפו cc=us? בסוף שורת הכתובת. אבל תשנו את זה אחר כך חזרה ל-cc=il? כדי שידע שאתם מישראל.

פורסם

המשחקים שמוסתרים זה FABLE,BatMan arkham city ו ARMA II.

לא מציאות גדולות מידי, אני רק קיוויתי למחיר טוב לARMA ככה שיצא לי לשחק קצת בDAY-Z אבל הם לא מסכימים להביא הנחה גדולה מ40% אז כנראה שאני יוותר על התענוג.

פורסם

ארמה 2 פתוח לי כרגע..אולי גם לכם אם אתם רוצים...

פורסם

סימתי את לימבו -את האמת לא משהו ,אבל קניתי בזול

מישחק של בערך 3 שעות ובסיסי ביותר

פורסם

בסיסי ביותר?? אני נתקעתי שם עם הגג שמחליקים ישר על המסור החשמלי.

משחק בכלל לא קל, ואת זה עשית בשלוש שעות בלי עזרה?

פורסם

היה לי רק 3 פאזלים שהיתי תקוע בהם ,אבל הם היו כי לא ראיתי אלמנט מסוים שיש בשלב או שלא הבנתי מה כפתור מסוים עושה

רק בשלוש פאזלים האלו בדקתי במדריך

היתר היה קל לאחד כמוני שעבר כימאת כל מישחק זלדה ראשי

סך הכל זה פאזלים פשוטים למי שמיומן בהם

ודרך אגב בדקתי כרגע וכן זה היה 3 שעות בריצה ראשונה אחת ,תוסיף לזה עוד זמן על ה3 פאזלים שרימיתי עם אתה רוצה

פורסם

טוב העיקר שהשתלם לך כל השעות שהשקעת במשחקי זלדה. אני מתקופת הקומודר 64. היו לי פלטפורמרים אחרים.

פורסם

זלדה זה לא פלטפורמה

וכדי לך לנסות ,אתה יכול להתחיל את לינק לעבר באמולטור ,הוא מתאים להתחיל את הסידרה

פורסם

האמת ששיחקתי אותו באמולטור לפני שנים והוא גם היה טיפה קשה יחסית, זה עם המסכה. ואני דווקא די מצליח קווסטים בלי עזרה.

פורסם

אתה בטח מדבר על זלדה MM

לינק לעבר יצא לסופר נינטנדו ולא לN64

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים