פורסם 2012 במאי 413 שנים STEAM מזהים PROXY וגם חלק לא קטן מה VPNים. הדר היחידה זה לבקש ממישהו ממדינה שהמשחק זמין בה לקנות בשבילך.
פורסם 2012 במאי 413 שנים STEAM מזה PROXY וגם חלק לא קטן מה VPNים. הדר היחידה זה לבקש ממישהו ממדינה שהמשחק זמין בה לקנות בשבילך. כן לי אין בעיה לעשות את זה אבל לרוב אני קניתי לאנשים משהו והם החזירו לי כסף. לפעמים אני סתם שולח מתנות לאנשים . יש גם התארגנויות ל חבילות של 4 .
פורסם 2012 במאי 413 שנים תיזהר כי אתה גם יכול להיחסם ולאבד גישה לכל המשחקים שלך. פתחתי משתמש חדש בשביל זה... ותכננתי לעשות GIFT אבל זה לא עובד.. וסתם שמתי שם 15$ בSTEAM WALLET.. לא נורא אני אקנה עם זה משהו מתישהו אבל מעצבן אותי שאני לא יכול לקנות.. אני לא מכיר מישהו בחול שיקנה לי
פורסם 2012 במאי 413 שנים אני לא מכיר מישהו בחול שיקנה לי יש כאן אנשים בפורום שיכולים לקנות דרך החנות האמריקאית ולעשות לך GIFT. אולי אחד מהם יהיה מספיק נחמד
פורסם 2012 במאי 413 שנים גרים בארה"ב?אני מכיר לפחות אחד מהפורום שיש לו כרטיס אשראי אמריקאי (כתובת לחיוב בארה"ב).
פורסם 2012 במאי 913 שנים שוב, אם למישהו, מסיבה לא ברורה כלשהי, עדיין לא יצא לשחק בפורטל 1 ו-2, הוא יכול לקנות את שני המשחקים ב-8.5$ (במקום 30$).http://store.steampowered.com/sub/7932
פורסם 2012 במאי 913 שנים Portal הראשון היה בחינם בזמנו אני עדיין מתלבט אם לקנות את השני (ועדיין לא שיחקתי בוא)
פורסם 2012 במאי 913 שנים סימתי את פורטל 2 ממש לא מיזמן ואת פורטל 1 מיזמן בסכום הזה קפוץ על זה אני לא חושב שהם איזה מישחקי ענק ,אבל עם היתי נותן להם מחיר שבהם הם מאוד טובים אז ביחד זה היה 100 שקל פה הם ב26 שקל שזה סופר מומלץ מבחינתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.