עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

ההוצאה הבאה של וולב תהיה תחנת כח פרטית

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סטים חזר D:

פורסם

למה אתה משקר, חזר בכמה נקודות בודדות בעולם :-\ צריך כמה שעות טובות בשביל להחזיר מערכת בגודל כזה לעבודה מלאה.

השאלה למה אין מערכת גיבוי מספיק טובה ולמה יש רק DATA CENTER אחד גדול ולא כמה קטנים יותר לפני איזור :P לפחות היה נופל רק של ארה"ב :smile1:

נראה כאילו חזרנו חלקית :o אני רואה חברים מחוברים :D

פורסם

למה אתה משקר, חזר בכמה נקודות בודדות בעולם :-\ צריך כמה שעות טובות בשביל להחזיר מערכת בגודל כזה לעבודה מלאה.

השאלה למה אין מערכת גיבוי מספיק טובה ולמה יש רק DATA CENTER אחד גדול ולא כמה קטנים יותר לפני איזור :P לפחות היה נופל רק של ארה"ב :smile1:

נראה כאילו חזרנו חלקית :o אני רואה חברים מחוברים :D

ביזיון.

פורסם

זה מה שקרה אתמול :

e9Zxn.png

הראתי את זה לאשתי ושאלתי אותה אם משהו נראה חשוד אבל היא לא הבינה ואז אמרתי לה - תראי איזה נפילה. היא בדרך כלל טובה במשחקים האילו שצריך להמשיך סדרה שחוזרת על עצמה. חצי מהאנשים התנתקו . ניסיתי גם להתחבר בטלפון ולא עבד ואז הם כנראה החליטו לעשות reset לכל שרתי הcommunity . ואז הגראף המשיך רק בראף יותר נמוך.

זה היה מעצבן כי ככה אני מדבר עם חברים שלי על משחקים . זה חזר ואז כבר הלכתי לישון.

פורסם

אני די בטוח לגבי הנדון אבל בכל זאת

האם הסוף שבוע חינם ל cod 3 זה רק לרשת? או שזה תקף לקמפיין?

פורסם

לרשת

פורסם

את הקמפיין יכולת לגמור 20 פעם בסוף שבוע אחד... ;D

פורסם

בגלל שהוא טוב או כ"כ קצר? ;D

פורסם

רק MP.

פורסם

טוב הוא לא. הוא כמו חיקוי חיוור וחסר צבע של הקמפיינים הקודמים.

פורסם

רק אל תגידו לי שסטים שוב נפל. =\

פורסם

עוד מישהו מקבל קצבי הורדה מזעזעים של 5-20KBS לארוך כל שעות היום?

כבר כמה חודשים שזה המצב אצלי ואני משתגע...

גודל דרך נטוויזן

פורסם

גם לי המהירות דיי עלובה עם ORANGE, נראה מה יהיה עם HOTNET שבוע הבא...בכללי ORANGE בזמןהאחרון עובד בצורה נוראית :-\ מרגיש כאילו זה הפך להיות 012 שמשלמים עליו 70-80 שקל בחודש...

אי אפשר להאשים את STEAM, המהירויות תקינות, הבעיה מקומית :nixweiss:

עריכה: עכשיו מוריד יחסית בסדר, מעט לא יציב (קופץ בין 600 ל 850 עם 12M). שרת אמריקאי (DC), יכול להיות שאפשר אפילו להגיע לתוצאות טובות יותר עם שרת אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים