עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

זה לא בעיה אצלך.

זה קורה כי דירט 3 באמת לא זמין לישראל דרך סטים.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קניתי את NV עם איזה הרחבה אחת במבצעים ועוד לא נגעתי בו. יש לי ים של משחקים שאני משחק ועשיתי preorder לJA:BIA . המשחק עלה היום ממקום 5 ל4 בtop sellers כנראה בגלל הdemo ששוחרר. המשחק מעוד מוגבל יחסית לJA2 והוא לא בתורות אבל כיף לשחק בdemo למרות שאין fog of war . יש המון שבוכים על המגבלות אבל לא מסתקלים על היתרונות - המשחק יוצא עוד יומיים וזה יתרון גדול יחסית לנסיונות עבר לפתח משחק Jagged Alliance .

מומלץ לשחק בdemo של BIA הוא די נחמד. אם אתם לא סובלים אותו תתרחקו מהמשחק כמו אש כי במשחקי JA יש 80%+ קרבות אז מומלץ לבדוק את הdemo לפני קניה.

איך הצלחת לשחק בדמו?

כל הזמן הורגים את האנשים שלי תוך כמה דקות

פורסם

אז אשמח לקבל את ההזמנה :xyxthumbs:

הסטים שלי: http://www.steamcalculator.com/id/losnir

כדאי שתאשר אותי אם אתה רוצה שאני אשלח לך את ההזמנה

פורסם

בכיף, כמו שראית אני לא מתחבר לסטים כ"כ (עד שיגיעו החלקים למחשב). :xyxthumbs:

פורסם

ולאחר תקופה מסויימת הוא יהייה זמין?

והאם יש עוד מקום לרכוש את המשחק כמו בסטים?

פורסם

ולאחר תקופה מסויימת הוא יהייה זמין?

והאם יש עוד מקום לרכוש את המשחק כמו בסטים?

אם אתה מתכוון לDirt3 - ההודעה אומרת שהמשחק לא זמין לרכישה מישראל. אין דרך לדעת אם בעתיד הוא יהיה זמין לארץ.

פורסם

איך הצלחת לשחק בדמו?

כל הזמן הורגים את האנשים שלי תוך כמה דקות

באמת קשה להתרגל בהתחלה - הרבה ניסיונות והצלחתי להבין איך הכל עובד. הוא לא כזה קשה עדיין זורקים אותך למצב מאוד מתקדם במשחק (orta lab בja2 זה קרוב ל end game ).

בכל עשיתי save/load המון וניסיתי כל מני דברים. בכל מקרה כדאי להתגנב כי אתה עושה הרבה פחות רעש בכריעה ובזחילה . אפשר לתת לmagic אקדח ולשים עליו משתיק ואז להתגנב איתו ולהרוג אנשים וזאת לא בהכרת טקטיקה כזאת טובה. בכל מקרה הבית בכניסה ממש לא כדאי כי יש שם המון אבל המון אנשים שיכולים לרסס לך את הצורה. אני שיחקתי דמו פעמיים ובפעם השניה נכנסתי דרך מקום אחר שיש בו פחות אנשים אבל לא רצתי לחצר.

אם תלחץ על space תוכל להכנס לplan and go ואז תוכל גם לראות לאן כל אויב מסתקל .קח בחשבון כשפוגעים בחייל עם כדורים זה גורם לו לכוון על האויב מחדש מה שיכול להרוס לו את התוכניות. בפעם השניה שלי עשיתי משהו קצת מסוכן . רצתי עם פידל וmagic למישהו ואמרתי לשניהם לרסס אותו עם SMG באוטומט - הם הרגו אותו די מהר. אפשר אולי לפתוח שירשור של BIA אבל אני לא בטוח כמה קנו אותו. אני עשיתי לו preorder כי אהבתי איך שהוא נראה. גם ככה הוא היה מקום ראשון בwishlist שלי ואחרי שראיתי מדיה על איך לשחק פשוט קניתי אותו באותו יום.

היום אשתי אמרה לי לחזור מוקדם וביטלה את זה אבל אחרי שראיתי שיכלתי להוריד כבר את המשחק לפני שיצאתי לעבודה :kopfpatsch: אני רוצה לחזור הביתה עכשיו :alcoholic:

פורסם

התאכזבתי שהמשחק הוא לא בתורות אלא real time

תתחדש ותעדכן איך המשחק בהשוואה לקודם!

כדאי לפתוח דיון רשמי

פורסם

כדאי שתאשר אותי אם אתה רוצה שאני אשלח לך את ההזמנה

קיבלתי, תודה! :xyxthumbs:

אני אעדכן פה כאשחק בו.

פורסם

התאכזבתי שהמשחק הוא לא בתורות אלא real time

תתחדש ותעדכן איך המשחק בהשוואה לקודם!

כדאי לפתוח דיון רשמי

פתחתי שירשור עם קצת מידע על המשחק בפורום אסטרטגיה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=525410.0

לא הרבה מתלוננים שהמשחק לא בתורות כי plan and go עובד טוב ומאוד גמיש.

פורסם

Plants Vs. Zombies ב 2 דולר בסטים שכרגע חטף שבץ ולא מגיב כבר יותר מחצי שעה :bash:

פורסם

ואני רציתי לשחק דוטה 2! >:

WHY U NO WORK STEAM

נפל חזק סטים, פחות ממיליון מחוברים כרגע

פורסם

יש 0 מחוברים כרגע, זה פשוט לא מעדכן כמו שצריך :P

הייתה להם נפילה חזקה, כל אתרי האינטרנט שלהם נפלו :-\ עכשיו נראה כאילו האתרים חזרו אבל כניראה שצריך יותר זמן בשביל להפעיל את כל השרתים של STEAM.

עריכה: Power Outage Knocked Out Valve, Steam

לא נעים...

http://kotaku.com/5884430/power-outage-knocked-out-valve-steam-all-services-being-restored-[update]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים