עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

התמיכה של STEAM לרוב עונה על כל השאלות (בדרך כלל אחרי 48 שעות, יכול גם להיות אחרי שבוע), אם זה לא משהו שהם יכולים לעזור אז הם אמורים להפנות אותך למקום הנכון.

בכל מקרה אתה תמיד יכול לחפש בגוגל את השם של המשחק + השם של האנטי וירוס.

בכל מקרה המשחק המדובר פותח על ידי TECHLAND והופץ על ידי DEEP SILVER.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יותר עם HUGEMOUTH בקטע של התמיכה. אולי זה כמו סופר בתור פלטפורמה אבל זה לא אמור להיות ככה.

שלחתי להם בקשה לעזרה בהפרשים של שבוע והם לא התייחסו.

הצלחתי להפעיל אותו בסופו של דבר אחרי חיפושים באינטרנט איך לבטל AVG על קובץ. משחק אדיר! שמח שקניתי.

פורסם

STEAM הציג השנה גידול של 100% במכירות (שנה שביעית ברציפות שהשירות מציג נתונים כאלה מרשימים).

בנוסף השנה בפעם הראשונה היו 5M אנשים מחוברים בו זמנית ובחודשים האחרונים היה גידול במספר הממוצע של המשתמשים המחוברים בו זמנית (עד לפני כמה חודשים הגרף הגיע ל 3.5-3.8M ב PEAK, בחודשים האחרונים ה PEAK עומד על כ 4.5M).

יש בחנות יותר מ 1800 משחקים ויותר מ 40 מיליון משתמשים רשומים.

ב 2011 החברה הכפילה את מספר השרתים שלה ובמהלך השנה עברו דרך השרתים האלה 780 PETABYTES (או 780X10^15 BYTES), הרבה מאוד משחקים :smile1:

ב 2012 VALVE אמורים להציג סוף סוף את Big Picture UI mode (התאמה של STEAM למסכים גדולים), כמו כן הם אמורים להוציא את DOTA 2 ו CS:GO, להציג משחק חדש שיהיה בו את הספרה 3 ואולי גם סוף סוף להוסיף אפשרויות שליטה מתקדמות להורדה ב STEAM.

פורסם

זה לא יהיה PORTAL 3, מוקדם מידי, VALVE עשו דבר כזה פעם אחת (עם L4D2 שיצא שנה אחרי L4D) ואמרו שזה היה רעיון רע.

האפשרות שכלם רוצים זה EP3/HL3, האפשרות של L4D3 לא הכי הגיונית, TF3 גם מאוד יכול להיות (דמות חדשה + נשקים חדשים + עוד כמה שדרוגים + גירסה לקונסולות + חינם לכולם).

פורסם

^ פורטל הבא יצא מהר כל כך?

קצת ציניות...

פורסם

ההימור שלי TF3 והלוואי שהוא חינמי

יחד עם זאת אני מאמין שהבתחלה הם ירצו למקסם רווחים וכן יתמחרו אותו

פורסם

אתם חושבים רחוק מדי. גם אם כן יוצג משחק שלישי באיזושהי סדרה (אל תבנו על זה), זה כנראה יהיה Episode 3.

Left 4 Dead ופורטל 3 זה בטח לא יהיה. אני בספק גדול שמדובר גם ב-Team Fortress הבא. בכלל, במקומו של גייב הייתי מוותר עליו בשנים הקרובות.

פורסם

לא נראה לי שיש להם שדרוג מספיק גדול בשביל L4D3 אבל אי אפשר לדעת.

כולם רוצים EP3/HL3, כל פעם ש VALVE מדברים על משחק חדש זה מה שעולה לכולם בראש, הבעיה היא שרוב הסדרות שלהם הגיעו למשחק השני בסדרה.

אני מבין על מה אתה מדבר עם TF2 אבל צריך לזכור שבשנים האחרונות VALVE מנסים להיכנס כמה שיותר לשוק הקונסולות. TF3 לא חייב להיות שדרוג גדול, המשחק הזה עבר כל כך הרבה שינויים מאז שהוא יצא שממש לא תיהיה להם בעיה להוציא עדכון אחד ענק שישדרג את גירסת המחשב ל "TF3" ויחד עם זה להוציא את המשחק לקונסולות.

אם שחקני PC ו PS3 יוכלו לשחק ביחד, אם יוסיפו עוד מפות, מצבי משחק ונשקים ואולי אפילו עוד דמות זה יהיה יותר ממספיק בשביל להצדיק את המספר החדש, במיוחד אם זה לא משהו שיעלה למשתמש הסופי כסף. זה דיי ברור ש VALVE רוצים כמה שיותר גירסאות זהות למשחקים שלהם, סוני עד עכשיו נתנו להם דיי הרבה חופש פעולה, אם יאפשרו להם לעשות עדכונים חופשיים כמו שיש ב STEAM, אם ימצאו דרך להכין תשתית לדור הבא שתאפשר מודים בקונסולה, ל VALVE יהיה יתרון גדול מאוד על שאר החברות בדור הבא ויתרון שווה כסף.

פורסם

אין סיכוי ל TF3, הם חייבים שינוי דראסטי, לפחות כמו מנוע חדש (שפשוט כנראה יגיע ביחד עם HL3, אם בכלל).

אם יהיה 3 איפשהו, זה כנראה יהיה Episode Three, וחסר להם שלא!

פורסם

שוב, אתה אומר את זה כי אתה רוצה HL חדש ולא כי בטוח שזה מה שהם יעשו :lol:

למה להם להכריז על HL חדש עכשיו? הם יוכלו לעשות את זה שנה הבאה, קרוב יותר ליצאת הקונסולות החדשות. להוציא אותו כ launch title ולהוציא אותו ל PC, MAC, PS3, PS4, XBOX 360 ו NEXT GEN XBOX. לשדרג את המנוע ולהוציא משחק שנראה יותר כמו ה CINEMATIC MOD (למחשב ולקונסולות החדשות) ואם אפשרויות גרפיקה נמוכות יותר שיתאימו ל PS3/360 ומחשבים ישנים.

יש עוד לפחות שנה וחצי שנתיים עד שיאו הקונסולות החדשות, זה יותר ממספיק זמן להכריז על עוד משחק שיצא ב 2013 :P

TF2 הוא אחד ממשחקי הרשת הכי טובים שעשו עד היום ואין לו גירסה לקונסולות, הם השנה מוציאים את CS:GO גם לקונסולות, רק הגיוני שהם ירצו להביא גם את משחקי ה MP השני שלהם.

גם לא צריך לעשות שדרוג כל כך גדול ל TF2, המשחק עבר כל כך הרבה שינויים בשנים האחרונות ולא נראה לי שמשהו יבכה על זה שהעדכון הגדול הבא ישנה את המספור של המשחק :nixweiss:

פורסם

למה להם להכריז על HL חדש עכשיו? הם יוכלו לעשות את זה שנה הבאה, קרוב יותר ליצאת הקונסולות החדשות. להוציא אותו כ launch title ולהוציא אותו ל PC, MAC, PS3, PS4, XBOX 360 ו NEXT GEN XBOX. לשדרג את המנוע ולהוציא משחק שנראה יותר כמו ה CINEMATIC MOD (למחשב ולקונסולות החדשות) ואם אפשרויות גרפיקה נמוכות יותר שיתאימו ל PS3/360 ומחשבים ישנים.

כל זה נכון לגבי HL3, אבל עדיין סביר בהחלט שמדובר בEP3, שאותו פחות סביר שיוציאו לקונסולות, יעשו ממנו launch title או יחדשו את המנוע בשבילו. הם יכולים להכריז עכשיו על EP3, ובשנה הבאה להכריז על HL3 ולעשות איתו כל מה שאמרת.
פורסם

אין להם מספיק עובדים בשביל לעשות משהו כזה :P

חוץ מזה VALVE אמרו בפרוש שהם לא עובדים על מנוע חדש והולכים לשדרג את סורס גם בשנים הקרובות, CINEMATIC MOD מראה שאפשר להוציא מהמנוע הזה עוד ואם מודר הצליח להגיע לתוצאה כזו אז VALVE יכולים אפילו יותר.

אם הם יוציאו את EP3 בלי שדרג למנוע (בהשוואה ל PORTAL 2) זה יפגע במשחק. אתם צריכים לזכור שסוני ו MS כניראה יראו את הקונסולות החדשות ביוני השנה, יהיו שם הרבה משחקים שנראים כמו BF3, גם אם VALVE לא הולכת להוציא משהו ברמה הזו הם לפחות צריכים להראות שהם לא נשארו מאחור ולדאוג שהמשחק הבא בסדרת HL, בלי קשר לשמו, יביא את השדרוג שאנחנו רגילים לראות מהסדרה הזו.

פורסם

ברור שאם EP3 יצא יהיה שדרוג כלשהו למנוע.. הם תמיד עושים את זה.

אבל בין TF Classic ל TF2 ובין HL לבין HL2 יש מנוע חדש לגמרי. TF3 על Source פשוט לא הגיוני. אם הם היו רוצים לעשות משהו כזה, היו כבר עושים את זה מזמן, לפני כל ה Overhaul שעשו לו.

ל HL3 אני לא מצפה בכלל, לא בשנים הקרובות. ייתכן מאוד ש EP3 יהיה האחרון בכל ה Franchise, אבל מה שבטוח זה שהוא כבר הוכרז ממזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים