פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים צריך לעשות מחאה בפיסבוק למה אין שרות ברמה של סטים לקונסולות עד שלא יהיה שרות ברמה הזאת לא קונים קונסולות
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים עוד מישהו קיבל את L4D הראשון כמתנה מסטים(לא ממישהו מהחברים אלא דרך הHOLIDAY SALE)?
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים אני מתלבט האם לשלב שבעה פחמים למתנה. איך שזה נראה עכשיו, הרוב המוחלט מקבל קופון ולא משחק.
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים שווה לקנות MW3 ב45 דולר?אהבתי את הקודמים אבל הבנתי שהמשחק הזה איכזב יחסית אליהם
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים אני מתלבט האם לשלב שבעה פחמים למתנה. איך שזה נראה עכשיו, הרוב המוחלט מקבל קופון ולא משחק.אם אתה מתכוון להיכנס חזק לקטע של האצ'יוומנטים ולהיתחרות על ההגרלות הגדולות אז תשמור.אבל אם לא אז תמיר, גם ככה אין הרבה מה לעשות עם הפחמים. יצא לי להמיר כבר פעם אחת וקיבלתי קופון על משחק שאני בכלל לא מכיר וכנראה שאני גם לא ישתמש בו.
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים לא ממליץ על MW3. לא ברמה של MW@ ואפילו לא של BLACK OPS.ARKHAM ASYLUM ב5 דולר זה מבצע מאוד מומלץ לדעתי למי שלא שיחק
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים אם יש כאן מישהו שבמקרה אין לו ורוצה את Half-Life 2, Half-Life 2: Lost Coastאז יש לי אותם במתנה, רק תזרקו לי מייל בה"פ.נשלח.
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים מישהו רוצה קופון 50% הנחה על altitudeמישהו יכול לתת לי הסבר על מערכת הטריידים, איך זה עובד,ואם אני יכול להחליף גם משחקים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.