עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

השלמתי אותה אתמול. זה לא קשה - פשוט תדאג להשתמש בעיקר ב-Gun, Laser ו-Temporal (הם הכי אפקטיביים מבחינת עלות/תועלת), ולשדרג כשאתה יכול. בהצלחה!

אחלה משחק :xyxthumbs:

לייזר זה אחד המגדלים הכי מיותרים שיש.

עשיתי (כמעט) את כל ההישגים במשחק הזה מזמן אבל הם לא נחשבים לצורך המבצע :-X

אני מדורג מאוד גבוה בחלק מהמפות שם ועכשיו סוף סוף קניתי את הDLC החדש. הולך להיות כיף :)

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

העלו מחיר משום שנגמר המבצע. לא נוהגים לייקר משחקים אם הם נחטפים בזול :)

גם היום הם נחשבים במבצע אבל רק בעלות גבוה בהרבה

פורסם

אחלה משחק :xyxthumbs:

לייזר זה אחד המגדלים הכי מיותרים שיש.

עשיתי (כמעט) את כל ההישגים במשחק הזה מזמן אבל הם לא נחשבים לצורך המבצע :-X

אני מדורג מאוד גבוה בחלק מהמפות שם ועכשיו סוף סוף קניתי את הDLC החדש. הולך להיות כיף :)

השלמתי אותה אתמול. זה לא קשה - פשוט תדאג להשתמש בעיקר ב-Gun, Laser ו-Temporal (הם הכי אפקטיביים מבחינת עלות/תועלת), ולשדרג כשאתה יכול. בהצלחה!

ניסיתי לשלב את כל מה שאמרתם, לא שיפר את הניקוד שלי בנקודה :-\ הלייזר באמת לא משהו, הוא לא יותר מהיר מה- TESLA וגם לא יותר חזק וגם אין לו אפקט על כמה אוייבים במקביל.

פורסם

אם ממש רוצים אפשר לסיים לא מעט שלבים (גם מתקדמים) רק עם gun.

באמת אחלה משחק, קניתי את כל ה DLCים שלו במבצע לפני כמה חודשים אבל שכחתי לשחק בהם, עכשיו כשהזכרתם לי אני אתקין את זה בעבודה :)

פורסם

תגידו במבצע של היום אם אני רוצה לקנות operation flashpoint red river זה אפשרי בכלל?

פורסם

למה שלא תוכל? המשחק זמין לישראל ועולה עכשיו 3 דולר, לא יכול להגיד לך עם זה שווה את זה או לא :P לדעתי CODEMASTERS יודעים לפתח רק משחקי מרוצים...

נ.ב.

חסר לי פאקינג 5 נקודות :pissed: אם אחרי כל זה יצא לי פחם אני אהרוג מישהו :P

פורסם

מזה כולם מדברים פה על פחמים ?

פורסם

פחם :s07: :s07: :s07:

אני מבין שלא נכנסת ל STEAM מאז שהתחילו את המבצעים :P כל משימה שאתה עושה אתה זוכה במשהו, או קופון, או משחק, או פחם...

יש לי 3 פחמים, מישהו במקרה רוצה לתת לי 4 פחמים בתמורה ל 33% הנחה על משחקים של VALVE או Tropico Trilogy (או שניהם ביחד)?

נ.ב.

מישהו יודע למה פחמים? בחרו משהו חסר ערך או שזה אולי רמז למשחק חדש של VALVE כמו עם התפוחי אדמה לפני PORTAL 2...

פורסם

מישהו יודע למה פחמים? בחרו משהו חסר ערך או שזה אולי רמז למשחק חדש של VALVE כמו עם התפוחי אדמה לפני PORTAL 2...

פשוט בגלל הקריסמס והמסורת ארוכת השנים.

אגב, נוספו לי מס' קופונים. מי שמעוניין ב-50% ממשחקי וואלב, Audiosurf או Braid תמורת פחם - מוזמן!

פורסם

עכשיו אתה נזכר

כבר קניתי BRAID (ועוד אחד כי זה היה ב 2.5$)...

נ.ב

איפה אתם רואים שיש הפרש מחירים למי שבארץ?

פורסם

הסינגל פלייר של Brink שווה משהו?

פורסם

אין ל BRINK סינגל, אתה משחק במפות של הרשת אבל במקום שחקנים אחרים יש לך דמויות של המחשב שלא עושות את העבודה בכלל.

פורסם

ומה לגביי Borderlands?

פורסם

^ משחק כיפי. השקעתי בו כמעט 40 שעות ואני בכלל לא אוהב shooters

פורסם

^ משחק כיפי. השקעתי בו כמעט 40 שעות ואני בכלל לא אוהב shooters

יש מה לעשות איתו בסינגל בלי Co-op?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים