עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
קרירין היום בדקתי מחירים למשחקים ל ps3 בחו"ל

אני חושב ש zavvi הכי זולים בגלל המשלוח שעלותו 1 פאונד

אם הולכים בגישה שלך אז באמת יוצא זול לקנות משחקים לקונסולות . רוב המשחקים הכי זולים שם עולים בין 85-90 ש"ח

אחרי שמסיימים מוכרים את המשחק ביד שניה ועוברים למשחק הבא

שים לב שלא כל משחק קל למכור ביד 2 אלה עם אתה הולך למכור באיבי

החוכמה זה לקנות קודם כל את המשחקים היותר מבוקשים ואז לרדת למטה למשחקים הפחות מבוקשים

ככה ה220 שקל שתשקיע על משחק חדש מבוקש מיזהבי בעצם יתן לך כמה משחקים ולא אחד

דרך אגב המשחקים הזולים עולים בערך 10 פאונד

מעבר לזה יש חנויות בארץ שמאפשרות החלפה ל360 וPS3 ב50 שקל להחלפה לרוב מדובר על משחקים ישנים אבל למי שלא רוצה לקנות הרבה משחקים מחול זה פתרון מספיק זול כי יש פנינות לפעמים ששוות את ה50 שקל האלו

כמו שאמרתי, במחשב אין דבר כזה יד שניה. אם קנית משחק הוא לרוב מקושר לחשבון ORIGIN/STEAM/LIVE וכו'. יגיע היום שגם בקונסולות זה יהיה ככה.

בריטל במחשב יש יד שניה, אולי לא לכל המשחקים אבל לחלקם

ואולי לא חוקי למכור חשבון סטים לפי החוקים שלהם שאין לי מושג מה התוקף המשפטי בארץ

אבל זה בהחלט אפשרי

אבל העניין בסטים שהמחירים לרוב המשחקים יורדים מאוד מאר ויש מבצעים מצוינים מידי פעם ככה שאין בזה צורך

לקונסולות נדיר מאוד למצוא משחק טוב ב10$ גם שהוא כמה שנים בשוק לרוב זה מתחיל ב10 פאונד

בסטים אפשר למצוא לפעמים משחק מצוין ב5$ אפילו וחבילות משחקים במחירים מאוד נמוכים

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ממליץ כבר נתנו את זה בעבר ב5

מה??כל החמישה ב-5 דולר? בטוח?

דווקא שיחקתי שיצא הראשון היה סבבה לגמרי..

פורסם

תגידו גם לכם סטים עושה בעיות בשעה הזאת? למרות שאני מחובר לאנטרנט הסטים לא מתחבר לרשת

פורסם

מתחבר ועובד כרגיל 8)

פורסם

תגידו גם לכם סטים עושה בעיות בשעה הזאת? למרות שאני מחובר לאנטרנט הסטים לא מתחבר לרשת

גם לי היה את זה אתמול בערב...

פורסם

גם לי היה בעיות . כנראה הייתה להם בעיה כללית.

פורסם

יותר מרגיז אותי הטיפשות שלהם עם באטמן ארקהם סיטי...

נתנו לעשות PRE ORDER, נתנו להוריד ולשחק אבל המשחק כבר לא זמין לאזור שלנו... אפילו את הDLC אני לא יכול לקנות...

פורסם

במקרה הזה צריך להאשים את WB, אם יעשו מספיק רעש בפורומים שלהם הם יפתחו את זה :nixweiss:

פורסם

יותר מרגיז אותי הטיפשות שלהם עם באטמן ארקהם סיטי...

נתנו לעשות PRE ORDER, נתנו להוריד ולשחק אבל המשחק כבר לא זמין לאזור שלנו... אפילו את הDLC אני לא יכול לקנות...

את תידאג המשחק גם ככה מאכזב הראשון היה הרבה יותר טוב

פורסם

שוב יש מבצע על limbo

פורסם

אני רוצה להגיד לכם שהסטים הזה זה חתיכת דבר מעצבן יותר מאז שהמציאו את ההורדות הלא חוקיות. אז לפחות שהיית מוריד משהו לא חוקי, אז לא היה אכפת לך לא לשחק את זה. עכשיו יש לי כבר איזה 8 משחקים שממתינים שאני אסתכל עליהם וכבר שילמתי עליהם..שלא נדבר על משחקים סתם שקניתי וסתם התבעסתי לגמרי ומחקתי.

נכון שאלו זמנים מצוינים לגיימרים מבחינת מחיר והכל..אבל עדיין תמיד יש על מה לקטר :pissed:

פורסם

אם לא היה לך אפשרות של הורדות לא חוקיות היית מעריך את האופציה של חנויות דיגיטליות

חוץ מזה אתה הולך לקבל תביעה על זה שהורדת witcher 2 אחרי זה תדבר

פורסם

אני מניח שזה המקום לשאול

אם אני רוצה רכישה דיגיטאלית חוקית

אבל שאני אוכל לשחק מכל מקום OFFLINE

יש דרך? (נניח אם היה לי דיסק אז הייתי יכול להתקין ולשחק)

האם יש אפשרות להעתיק איזו תיקיית תוכן בסטים

וככה לשחק על מחשב בלי סטים

או שאין שום אפשרות שהיא לשחק משחק שקניתי בסטים OFFLINE

נ.ב

לא נראה לי שהקנסות על the witcher הגיעו עד לכאן

וחוץ מזה משחק בלי דמו, קצת מגיע לו שיורידו אותו לא חוקי (איך אני יכול לדעת יכול להריץ אותו או לא בלי להוריד?)

תודה

פורסם

דברו על ההורדות הרבה פעמים וגם על ההקשר של הדמו, אין צורך להעלות את הדיון הישן הזה שוב.

בקשר ל OFFLINE, ל STEAM יש OFFLINE MODE שמאפשר לשחק במשחקי SP גם בלי חיבור אינטרנט. יש גם משחקים כמו WITCHER 2 שאין להם DRM בכלל ואתה יכול פשוט להוריד ולשחק.

היום גם אם קנית דיסק ברוב המקרים צריך חיבור אינטרנט, לפחות בשביל ההתקנה. רוב המשחקים דורשים STEAM או תוכנות דומות לצורך ההתקנה ואז כמובן אפשר לעבור ל OFFLINE MODE.

חשוב לציין! כרגע ב GFWL יש הפרדה בין OFFLINE ו ONLINE ואם התחלת שמירה ב ONLINE לא תוכל להמשיך אותה ב OFFLINE. לא יודע בדיוק איך זה ב ORIGIN (של EA), ב BF3 חובה חיבור אינטרנט גם ב SP אבל יכול להיות שבמשחקים אחרים יש OFFLINE MODE.

אני חושב שכל מי שמגיב בפורום הזה בזבז עשרות ואפילו מאות דולרים על משחקים שהוא אף פעם לא נגע בהם או שיחק בהם רק כמה דקות :P בשביל החשבונות בנק שלנו זה נוראי, בשביל VALVE זה רווחים של מאות מיליוני דולרים :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים