עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

:xyxthumbs: כרובי אני בצד שלך.האמת אם בבסטיון עסקינן,אני לא קונה משחקי אינדי מחוץ למסגרת ההמבל בנדל-(למעט סופר מיט בוי שקניתי גרסת ריטייל מגניבה שלו) ההמבל בנדל הביאו כבר הרבה משחקים כמו ברייד משינריום וטריין,ולאחרונה גם עקידת יצחק,הכי טוב לקנות דרכם..(גם מי שרוצה להחזיר למפתחים כסף יכול לשלם כמה שהוא רוצה-ולקבל גרסת DRM FREE לרוב עם פסקול וגם עם קוד לסטים-וכמובן שהכסף הולך למפתחים ישירות.) נשמע לי עדיף לחכות..חיכיתי עם עקידת יצחק אפילו שהוא היה ב5 דולר והנה עכשיו אני קונה את הגרסא היותר טובה ומקבל איתה עוד צ'ופרים ומשחקים.

ואני לא מבין את הלחץ לקנות משחקים מהר כשהם יוצאים-חצי שנה וקנית בחצי מחיר אם לא יותר בזול. ועוד יותר לא ברור לי למה לעשות את זה במשחקי אינדי שמה גם אין גרפיקה חדשנית או משהו שחבל שתתיישן.

:xyxthumbs: יש על מי לסמוך. מסכים לגמרי! מלבד כותרים בודדים (D3, Skyrim, MW, BF) אין מה למהר לקנות משחקים. כמו שכתבתי מקודם, אחת המטרות היא "לחנך" את הקרטל ע"י הקטנת הדרישה למשחקים במחיר מלא.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

-לגבי SUPER MEAT BOY קניתי את האולטרה רייר אדישן מTHE HUT באיזה 85 שקל כולל משלוח.(בא עם חולצה ;D )

יש שמה עדיין את האולטרה אדישן שזה בעיקרון אותו דבר רק בלי החולצה ובקופסת DVD רגילה.(אבל עם פסקול+ביצועי פסנתר(על MP3 וחסרים בפקול חלק מהמנגינות ראה הוזהרת).חוברת עם קומיקסים ואומנות של המשחק ועוד כמה צ'ופרים)

פורסם

חינם לגמרי? חשבתי יעלה כסף לקנות את המשחק, למה משחק שיצא לפני שנה הופך לחינם לגמרי? מילא תשלום ראשוני בסדר אבל למה כולו חינם? איך המפתחים מרוויחים ממשחק כזה עצום וכותר AA? :nixweiss:

פורסם

^^

למי שלא בעיניינים, המשחק הפך לחינמי עם אפשרות לשדרוג חשבון.

פורסם

חינם לגמרי? חשבתי יעלה כסף לקנות את המשחק, למה משחק שיצא לפני שנה הופך לחינם לגמרי? מילא תשלום ראשוני בסדר אבל למה כולו חינם? איך המפתחים מרוויחים ממשחק כזה עצום וכותר AA? :nixweiss:

תחשוב על זה כמו דמו

הם מרוויחים עם אתה משדרג חשבון ובחלק מהמשחקים החינמים יש דברים לקנות בכסף אמיתי

ובחלקם יש פרסומות

פורסם

הם עשו את מה ש VALVE עשו ב TF2 (גם אות ודבר עם זה שאתה קונה בסכום מסויים והחשבון שלך משתדרג לתמיד) ועל זה הוסיפו פרימיום עם מחיר קבוע והגיוני.

המשחק לא הצליח כל כך ובגלל זה הם העבירו אותו לחינם, רוב החברות שעשו את זה הגדילו הכנסות כתוצאה מהמעבר.

פורסם

spotlight_image_english.png?t=1320355933

מבצעים מעולים על סדרת Tropico. ממליץ לכל מי שאוהב את הסגנון. יש גם דמו לשני המשחקים האחרונים בסדרה למי שלא מכיר.

פורסם

tropico reloaded שווה מאד

אפילו שווה לקנות אותו רק בשביל tropico 2

פורסם

חדשות טובות - פרצו לפורומים של סטים

http://www.neowin.net/news/steam-forums-shut-down-breach-to-blame

מצד 1 זה חדשות "אולי" רעות למי שמשתמש באותם פרטים שבסטים עצמו גם בפורום..

אם יש הרבה משחקים עדיף לשנות סיסמה מדי פעם רק ליתר ביטחון.

פורסם

מעולה.

זו פעם שניה שיש להם פריצה רצינית, ואחרי הפעם הראשונה כבר הפסקתי לסמוך עליהם בכל מה שקשור לאבטחת מידע.

בדיוק בגלל זה מעולם לא שמרתי את פרטי האשראי שלי אצלם, והשתמשתי בססמה שונה לפורום ולאתר עצמו.

היה (לי) ברור מההתחלה שזה לא רק הפורומים, בגלל שהם לא החזירו אותם לפעילות תוך כמה שעות וגם היו מאוד שקטים לגבי מה שקרה.

פורסם

אני כבר שיניתי את הסיסמה שלי ואת שאר הפרטים בסטים וגם שמתי לב שמטעמי הבטחה הם איפסו לי את הפרטים שהיו שמורים לי בעמוד של הקנייה בסטים, כמו כן הם מחקו לי את הפרטים של הוויזה כי זה היה שמור.

אני מקווה שעכשיו הכל יהיה בסדר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים