עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

torchlight ב80% הנחה. מומלץ בחום לכל אוהבי דיאבלו :)

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני עם 012+הוט במהירות של 2.5 (כן לא משהו, מה לעשות כסף), בכל אופן! המהירות אצלי בסטים במזל עוברת את ה-200 (המקסימום זה 300 אצלי). אם המהירות יורדת אני פשוט מחליף לשרת הורדה אחר וכמו תרופת קסם, המהירות שוב עולה.

אתה במקרה גם עם טלפון של הוט?

אם כן אתה יכול לבדוק אם ה server browser ‎המובנה של סטים מוצא לך שרתים למשחקי סורס?

פורסם

יש לי קו בזק רגיל.

פורסם

אתה במקרה גם עם טלפון של הוט?

אם כן אתה יכול לבדוק אם ה server browser ‎המובנה של סטים מוצא לך שרתים למשחקי סורס?

אוי הטלפון של הוט היה איום ונורא - בכל פעם שמישהו הוציא שיחה מהטלפון המהירות הורדה שאפה לאפס ואם הורדתי משהו נהיו לאגים בשיחת טלפון. הזוי! :kopfpatsch:

פורסם

אנשים צריכים להבין שיאצי הוא לא מבקר. התוכנית הזו היא לא ביקורת רצינית למשחקים, זה יותר כמו RAGE על משחקים. יכול להיות משחק שיאצי מאוהב בו, ושם הוא ישמע פשוט מחורבן. אל תקחו את יאצי ברצינות (לא במסגרת הזו).

אבל כן, ביקורות באופן כללי מסכימות על כך שהמשחק מחורבן למדי אם זכרוני לא בוגד בי.

פורסם

יאצי מעביר ביקורות, רק in his own way אחרי ששומעים כמה תוכניות אפשר לראות בפירוש מה הוא אוהב ומה הוא לא.

נכון, הוא כמעט אף פעם לא יגיד דברים טובים על שום משחק. אבל אפשר להבין כמה המשחק טוב ע"פ על מה בדיוק הוא מתלונן (לדומה הביקרות על INFAMOUS 2)

פורסם

יאצי ממש לא מעביר ביקורות, והוא אומר כך בעצמו. אולי אפשר להבין את דעתו, אבל התוכנית הזו ממש לא נועדה לבקר, היא נועדה לקטר בצורה מצחיקה.

תקרא חומרים אחרים שלו, אלו הדברים הרציניים שלו (והם מעניינים בהחלט)

פורסם

יאצי ממש לא מעביר ביקורות, והוא אומר כך בעצמו. אולי אפשר להבין את דעתו, אבל התוכנית הזו ממש לא נועדה לבקר, היא נועדה לקטר בצורה מצחיקה.

תקרא חומרים אחרים שלו, אלו הדברים הרציניים שלו (והם מעניינים בהחלט)

הוא לא אומר שZP זה לא ביקורות הוא פשוט אומר שהוא לא נותן ציון או אומר טוב/רע. הוא מספר על המשחק ומקיא מילים ומצפה ממך להבין את תאהב את המשחק או לא...

בכל מקרה לא כל משחק מקבל ביקורת מיאצי, קח את פורטל 1 ו 2 לדוגמא

פורסם

אני עם 018 ולא נתקלתי עם בעיות מיוחדות בסטים, אם כי מצד שני אני לא קונה הרבה משחקים...

פורסם

רציתי לשאול משהו, קניתי היום את הDLC של הCOD MW2 האם זה היה שווה או שסתם בזבזתי כסף על שטויות ? והאם זה יעניק לי לפחות שעה נוספת של משחק מהנה ?

פורסם

כמה דילים מעניינים

Fallout: New Vegas ב$15 במקום ב50$

Trine ב2$ במקום ב$20

נראה מה עוד יצוץ במהלך היום :)

עריכה:

מתי כבר תהיה הנחה משמעותית על the orange box..?

פורסם

כמה דילים מעניינים

Fallout: New Vegas ב$15 במקום ב50$

Trine ב2$ במקום ב$20

נראה מה עוד יצוץ במהלך היום :)

עריכה:

מתי כבר תהיה הנחה משמעותית על the orange box..?

Trine משחק ממש מצוין. ממליץ עליו בחום, יש לי אותו וסיימתי אותו מעל 5 פעמים.

לגבי החבילת משחקים - אני לא חושב שהאורנג' בוקס יהיה מתישהו בהנחה משום ש TF2 כבר חינמי, PORTAL כבר היה בחינם לתקופה מסוימת ומה שנשאר זה ה HL שגם מי שיש לו כרטיסי מסך של NVIDIA קיבלו בחינם.

אני אישית מקווה שיהיה הנחה משמעותית על Overlord 2.

פורסם

שחכתי להזכיר הDLC שקניתי היה במבצע של 50% OFF, ככה ש2 הDLC עלו לי ביחד 15 דולר.

האם מישהו התנסה בזה ויכול להגיד לי עד כמה זה באמת שמיש והאם יצאתי טמבל ? כמובן שמדובר על הMULTIPLAYER.

פורסם

יש לי כרטיס 1. אני אעשה את ההישג של TRINE על מנת שיהיו לי 2. ואז אחפש עוד משהו ל-3.

אני ארצה נראה לי את המשחק אליין בריד 2, יש לי את הראשון.

פורסם

אני לא זוכר אם זה היה דיל או סתם מחיר של Pack, אבל מכרו את אוברלורד 1+2 עם ההרחבות ב-20$ לפני איזה חודש-חודשים.

לגבי אורנג' בוקס, אני קניתי את זה לפני יותר משנתיים בעשרה דולר באיזה weekend sale - זה 4 דולר פחות מהמחיר שלו היום. אני בספר אם יהיו עוד מבצעים אבל יש מצב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים