עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שווה לקנות tom clyncy hawx 2 ב-18$?

יש משחקים שאתם ממליצים שהם כרגע בהנחה בסטים ששייכים לחברה הזאת?

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המבצע הזה נגמר לצערי, היום נכנסתי לרכוש.... ואין יותר מבצע :kopfpatsch:

פורסם

לעוד מישהו יש בעיות עם STEAM?

אני לא מצליח להוריד משחקים. מחקתי את הקובץ ClientRegistry.blob ועכשיו סטים גם לא מצליח להוריד אותו בכלל - הupdate תקוע על 0%.

לעוד מישהו יש בעיות?

פורסם

הורדתי אצת DS3 לא היתה לי בעיה.

פורסם

אצלי אין שום בעיות עם הסטים. לפעמים אם יש עידכון זה פתאום יורד ל 0KB.. אבל אחרי כמה דקות זה מסתדר.

סטים זה דבר דינמי, אין מה לעשות. צריכים להיות סבלניים.

פורסם

הסתדרתי :D

מחקתי גם את הקובץ AppUpdateStats.blob והעדכון ירד תוך כמה דקות

פורסם

http://store.steampowered.com/sub/4323/

Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition

רק ב-7.49$ (עם הדולר של היום, זה פחות מ-26 ש"ח)

פורסם

מהההה נסגר עם עמוד הcommunity בסטים? אפשר להכנס אילו רק בעזרת השם משתמש והססמא של הפייסבוק??

פורסם

יש לי שאלה בקשר לשרות של סטים.

יש לי חשבון וכמה משחקים שרכשתי , קראתי באיזה אתר שאי אפשר להשתמש במודים למשחקים בסטים , האם זה נכון ?

האם אפשר להשתמש בצ'יטים או אסור (רק לסינגל פלייר ) ?

פורסם

לא יותר פשוט ללמוד לשחק :screwy:

VALVE (החברה שמפעילה את STEAM) היא החברה שהכי אוהבת לראות מודים למשחקים, בתנאי שלא מדובר בדברים כמו AUTO AIM וכו' אלה באמת בתוספות למשחק.

פורסם

ויותר ממוקד-

אין בעיה עם מודים- כל עוד אלה מודים שנעשו ע"י הקהילה להרחבת תוכן, שיפור ממשק וכו'.

וכך גם לגבי הצ'יטים- אם אלה צ'יטים שהוכנסו ע"י מפתחי המשחק, כמו פקודות קונסול, הרי שאין בעיה להשתמש בהן.

לגבי שימוש בטריינרים או תוכנות צד שלישי- לא יודע לענות ולא ממליץ לך לנסות.

מהההה נסגר עם עמוד הcommunity בסטים? אפשר להכנס אילו רק בעזרת השם משתמש והססמא של הפייסבוק??

זה אמור לאפשר לך להיכנס, הסנכרון עם ה-Facebook הוא אופציונלי בלבד.

פורסם

צי'טים והאקים יגרמו לך ל Vac Ban מיידית.

זה אומר שלא תוכל להתחבר לשרתים שמופעל אצלהם VAC - וזה אומר כמעט כל שרת.

ולידיעתך - שרת שאין בו VAC.. כולם שמה צ'יטרים או עם משחקים פרוצים.

פורסם

STEAM עובד לכם? אני לא מצליח לצאת ה OFF LINE MODE והוא גם עשה לי בעיות עכשיו עם ההגנה החדשה :P הייתי צריך להיכנס לאימייל ולהכניס לו קוד.

פורסם

היתה להם בעיה עולמית (לפי שירשור בפורום שלהם), עכשיו עובד לי כמו שצריך אבל הבנתי שיש עליות וירידות.

עריכה:

הודעה שהם פירסמו ב twitter

We are experiencing some server issues. Currently looking into getting it fixed as quickly as possible.

פורסם

VALVE תתכיל להפיץ משחקי F2P דרך STEAM. אחרי שהם הכניסו חנויות למשחקים שלהם זה היה ברור שגם המהלך הזה יגיע. כרגע מדובר במשחקים הבאים:

Spiral Knights, Forsaken Worlds, Champions Online: Free for All, Global Agenda: Free Agent, and Alliance of Valliant Arms (AVA)

המשחקים עדין יעבדו דרך האתרים של החברות שמפעילות את המשחק אבל מהיום רובם זמינים ב STEAM וגם החנות שלהם שולבה ל STEAM ואופשרה קניה של דברים בחנות בעזרת הארנק של STEAM וכמובן הוסיפו גם Steam Achievements.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים