עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

SS2 ניראה יפה גם היום בלי ה HD. שיחקתי הו אבל לא סיימתי אני אפילו לא בטוח שיש לי את השמירות :-\ לא מבין איך הצלחתי לאבד את ה SS2 וה SPELLFORCE 2...רק בגלל זה אני אוהב לקנות DIGITAL COPY, הם לא הולכים לאיבוד :pissed:

לעוד מישהו PAYPAL לא עובד?

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק להבחין בין SS2 לSECOND ENCOUNTER...SS2 כלל לא קיבל גסת HD וגם לא נמכר בסטים.

פורסם

על מה אתה מדבר? לי יש בסטים, קניתי בכספי הטוב:

Serious Sam HD: The Second Encounter (RoW)

פורסם

steam רוצה שנגדיל את ספריית המשחקים

החל מאתמול מידי יום יש מבצע על משחק

למה לקונסולות לא עושים מבצעים כאלה :-\

פורסם

למה לPC עושים מבצעים כאלה?!גם ככה יש לי כבר יותר מדי משחקים! :P

פורסם

סינגולרטי עכשיו ב 10 דולר :)

פורסם

^^

האמת שהוא לא כל כך שווה את זה... הוא היה חביב אבל לא הייתי משלם עליו 10$...

פורסם

איך THE FIRST TEMPLAR?

פורסם

אתה יודע שהמשחקים האלה שרטו אותך באופן סופי כשאתה מוצא את עצמך מקליק בעצבים כל דקה שתיים על החנות של סטים ומקלל אותם קללות נמרצות על זה שעוד לא שחררו את "מבצע היום" :P

פורסם

אתה יודע שהמשחקים האלה שרטו אותך באופן סופי כשאתה מוצא את עצמך מקליק בעצבים כל דקה שתיים על החנות של סטים ומקלל אותם קללות נמרצות על זה שעוד לא שחררו את "מבצע היום" :P

לא - אתה יודע שהם שרטו אותך סופית כשאתה מקלל אחרי שאתה מגלה שהמבצע הוא על... סימולטור משאיות?!?!?

זה כמעט יותר גרוע מהמבצע על הסימולטור טרקטורים שהיה לא מזמן - Farm Simulator. ועוד היה לו מולטי....... :kopfpatsch:

נ.ב.

שישה מתוך עשרת הכותרים הנמכרים - נמכרים בפחות מ10$ :D אנשים מקבלים שכל?

[attachment deleted by admin]

פורסם

חחחחח בדיוק כרובי.... :xyxthumbs: צעקתי צעקה גדולה ומרה...

נ.ב. לא יודע אולי זה רק אני אבל אני לא סומך על הטופ סלרז האלה..זה נשמע לי כמו פרויקט קידום מכירות של וואלב...לפי ההגיון הזה הסיבה שיש יותר משחקים זולים ברשימה זה או כי הם חדשים או כי הם במבצע..(כמובן יכול להיות שיותר אנשים קונים בגלל המבצע.. :silly: ) ותמיד יהיו משחקים של וואלב ברשימה הזאת איכשהוא...

פורסם

חחחחח בדיוק כרובי.... :xyxthumbs: צעקתי צעקה גדולה ומרה...

נ.ב. לא יודע אולי זה רק אני אבל אני לא סומך על הטופ סלרז האלה..זה נשמע לי כמו פרויקט קידום מכירות של וואלב...לפי ההגיון הזה הסיבה שיש יותר משחקים זולים ברשימה זה או כי הם חדשים או כי הם במבצע..(כמובן יכול להיות שיותר אנשים קונים בגלל המבצע.. :silly: ) ותמיד יהיו משחקים של וואלב ברשימה הזאת איכשהוא...

אני גם חשבתי על זה! אבל אז אמרתי לעצמי שאני בטח מדמיין ומכור לתאוריות קונספירציה...

פורסם

Sniper ghost warrior ב-5 דולר, שווה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים