עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

למישהו יש מושג אם צפויה הנחה כלשהי על פורטל 2 בקרוב?

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול לרכוש באיביי. אני רכשתי ב 36 דולר וקיבלתי GIFT.

פורסם

לא מצליח למצוא דיל משתלם באותה המידה, יש לך לינק למוכר שקנית ממנו?

פורסם

משחקים של valve תוך פחות משנה תוכל למצוא אותו ב50% הנחנה בsteam. תוך שנה וחצי ב75% החנה

אין מה למהר

:xyxthumbs:

פורסם

אני עם כרובי.בעוד שנה בטח נתמוגג ממנו ב15-5 דולר. אני רק מקווה שוואלב תשאר נאמנה לPC ולא תעשה גם את הDLC למחשב בתשלום.

פורסם

אם מתחשבים בזה שה DLC הקרוב יהיה בחינם גם למחשב וגם לקונסולות אני לא רואה אותם משתנים בקרוב. יותר ניראה כאילו מעכשיו בכל משחק הם יוסיפו חנות עם כובעים וכו'.

תזכור גם שבניגוד לרוב החברות האחרות בשוק הזה VALVE חברה פרטית, אין לה לחץ תמידי להגדלת רווחים. יותר מזה, הרווחים שלהם כל כך גבוהים שדרישת תשלום על DLC לא תשנה הרבה, היא רק תגרום לפחות אנשים לקנות את התוכן.

זה מה שקרוה כשחברה מוציאה מוצר רק כי קהל היעד שלה רוצה אותו ולא כי היא רוצה להגדיל את הרווח שלה, בסופו של דבר הם עשו רווח על המשחק בכל מקרה ואנשים יחזרו לקנות את המשחק הבא שלהם בילידעה שהם יזכו ליחס ושירות VIP :)

נ.ב.

תזכור ש VALVE מוציאה משחק פעם בשנה/שנתיים אבל לפי הערכות אחרונות ההכנסות השנתיות שלהם עומדות על יותר מ 1B דולר, מה שאומר שהמשחקים שלהם הם במקרה הטוב 1% מכלל ההכנסות של החברה.

פורסם

הם עושים השבוע מבצעים על משחקים של EA

המבצע עכשיו (ועד מחר בערב) הוא 25% הנחה על Dragon Age 2 (כלומר 45$)

ו 50% על Dragon Age: Origins וההרחבה שלו (15$ כל אחד)

לכל אוהבי ה RPG שטרם ניסו את Dragon Age: Origins אני ממליץ בחום

לאילו עוד משחקים ניתן לצפות השבוע?

כלומר, מה יש ל EA שמעניין?

פורסם

אבל אני רוצה לקנות עכשיו, כי מגיע להם, וכי אני רוצה לשחק COOP עם חברה שלי :jump:

פורסם

תזכור ש VALVE מוציאה משחק פעם בשנה/שנתיים אבל לפי הערכות אחרונות ההכנסות השנתיות שלהם עומדות על יותר מ 1B דולר, מה שאומר שהמשחקים שלהם הם במקרה הטוב 1% מכלל ההכנסות של החברה.

אה? :-X

אז מאיפה הם משיגים את ה 99%? מוכרים לימונדה? :screwy:

פורסם

רישיונות לשימוש במנוע שלהם/כלים אחרים של החברה כמו STEAMWORKS וכמובן STEAM שהיא מקור ההכנסה הגדול ביותר שלהם.

פורסם

נ.ב.

אחוז אחד במקרה הטוב? אתה בטח מתכוון 10 אחוז במקרה הרע, Valve עדיין מוכרת מיליוני עותקים של המשחקים שלה כל שנה ו-Portal 2 כבר מכר 4 מיליון עותקים (50 דולר לעותק ו-200 מיליון דולר בסך הכל) וזאת מבלי להחשיב את המכירות ב-Steam.

פורסם

על מוצרי BOX מפתחות בדרך כלל מכניסות בין 30 ל 40 אחוזים. לא יודע בדיוק איך זה עובד עם VALVE כי יש פחות ידים בדרך אבל אני מאמין שאחוזים דומים. מה- 50$ האלה חלק מגיע לחנויות וחלק מגיע למפיצה (EAP) שבמקרה הזה זוכה לתשלום אקסטרה (אין אזכור של EA לא על האריזה ולא במשחק/בקרדיט).

אז זה מקצץ את ההכנסות מ BOX לכ- 80 מיליון, תוסיף את המכירות ב STEAM ו EA STORE (אני חושב שיש את המשחק גם שם) זה יהיה עוד כ 80 מיליון.

זה 160 מיליון דולר לחברה שכניראה הכניסה ב 2010 בין 3 ל 4 ביליון דולר. נגיד שהשנה הם יסגרו על 3B דולר ו PORTAL 2 ימכור עוד אז זה יצא בערך 7% מההכנסות השנתיות. תזכור שאת כל ההכנסות על המשחקים העלתי לאחוזים גבוהים יחסית ואת ההכנסות הכלליות הורדתי לערך המוערך הנמוך. כמו כן תזכור שהם לא מוציאים משחק כל שנה אז בממוצע זה יעמוד על כ 4-5 אחוזים.

יותר מ 1%...אבל עדין חלק קטן מאוד.

פורסם

VALVE != STEAM

סטים הם מעל Valve. כל ההכנסות של Valve הם נטו בגלל פרי הפיתוח שלהם (HL, TF, PORTAL וכו' וכו').

ועל איזה רישיונות אתה מדבר? בקושי יש משחק או שניים מבוססים על המנוע שלהם - בטח שלא בשנה האחרונה. המשחק היחידי שנחשב הוא Zeno Clash - כל השאר סתם משחקים זוטרים שנרכשו רישיון בשביל לפני מיליון שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים