פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים אני צריך לעשות הזמנה, אני פשוט עוד לא יודע אם לקנות 2 או 1 (יכול להיות שאני קונה עם חבר).תחשבו על לקנות בזוגות, 40$ במקום 45 (או 50 למי שיקנה מאוחר יותר).
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים חבר שלי אמר שהוא לא רוצה לקנות אותי :'( הפסדתי 5$ בגללו...בכל מקרה בשביל שהוא יבין מה הוא פספס העברתי לו את PORTAL הראשון עכשיו מופיע לי ברשימת משחקים PORTAL 2 ;D
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים זה לכבוד החבילה של Square Enix, מבצע על החבילה ועל משחקים של המפיצה. זה גם דרך שלהם לענות לבצעי יום האהבה של GAMERGATE ועוד כמה חנויות בלי לקשר את המבצעים לארוע לא קשור
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים טוב, המבצעים של SQUARE ENIX לא ממש מלהיבים אבל... CIV V במבצע הסופ"ש הזה. 30$ במקום 50$. לא רע בכלל
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים CIV V במבצע הסופ"ש הזה. 30$ במקום 50$. לא רע בכלל זה כמו לשלם בשביל שישברו לך אצבע.
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים זה כמו לשלם בשביל שישברו לך אצבע. גדול מה שהוא מנסה להגיד זה שהמשחק ממש גרוע וזה פשוט מייסר לשחק בו. ואני מסכים איתו. אם אתה רוצה CIV תקנה את החבילה של CIV4 ב 7 דולר ממש משתלם , והמשחק פשוט מצויין .
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים CIV V גרוע אתה מרגיש טוב? החדש הרבה יותר טוב מהקודם. ניראה לי שהוא רוצה להגיד שאם אתה תקנה את המשחק הזה האצבע שלך תשבר ממרוב לחיצות על העכבר
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים קניתי את civ iv לא מכיון שאני אוהב את המשחקאלא בגלל שהחבילה מאוד משתלמת. civ בתוספת כל ההרחבות ב 7 דולר זה מציאההיום על כל dlc רוצים סכום נוסף צריך לתת משחק כולל כל ה dlc במחיר אטרקטיבי
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים CIV V גרוע אתה מרגיש טוב? החדש הרבה יותר טוב מהקודם. ניראה לי שהוא רוצה להגיד שאם אתה תקנה את המשחק הזה האצבע שלך תשבר ממרוב לחיצות על העכבר יחסית לרביעי , החמישי פשוט בזיון , כן הוא נחמד לכמה פעמים של משחק. אבל אחרי פעמיים אתה מתחיל להבין עד כמה המשחק שבור וקל לניצול ולא מאוזן, מה שהופך אותו למשעמם. אז כן אני מחשיב את המשחק גרוע ביחס לרביעי וביחס לשאר המשחקים שיש בסטים הוא ממוצא.
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים ^^ :hizuk:אמנם אחרי הפאצ'טים שיצאו לחמישי הוא ממש השתפר, אבל נראה שהרוב המוחלט של מעריצי הסדרה מאוכזבים ממנו.מצד שני, מי שחדש לסדרה (כמוני) יכול להנות מהמשחק ולהעביר לפחות מעל 100 שעות משחק טובות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.