עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

יש הזמנה מוקדמת בסטים.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יצא בכלל? ברגע שיוצא אני מזמין.

תעשה פרי אורדר.. חמש דולר פחות.

פורסם

אני צריך לעשות הזמנה, אני פשוט עוד לא יודע אם לקנות 2 או 1 (יכול להיות שאני קונה עם חבר).תחשבו על לקנות בזוגות, 40$ במקום 45 (או 50 למי שיקנה מאוחר יותר).

פורסם

אפשר לקנות בחמישיות? :P

פורסם

חבר שלי אמר שהוא לא רוצה לקנות אותי :'( הפסדתי 5$ בגללו...בכל מקרה בשביל שהוא יבין מה הוא פספס העברתי לו את PORTAL הראשון :lol:

עכשיו מופיע לי ברשימת משחקים PORTAL 2 ;D

פורסם

אגב, מה הסיפור עם המבצע היומי של סטים, זה משהו חדש?

פורסם

זה לכבוד החבילה של Square Enix, מבצע על החבילה ועל משחקים של המפיצה. זה גם דרך שלהם לענות לבצעי יום האהבה של GAMERGATE ועוד כמה חנויות בלי לקשר את המבצעים לארוע לא קשור :nixweiss:

פורסם

טוב, המבצעים של SQUARE ENIX לא ממש מלהיבים אבל... CIV V במבצע הסופ"ש הזה. 30$ במקום 50$.

לא רע בכלל ;)

פורסם

CIV V במבצע הסופ"ש הזה. 30$ במקום 50$.

לא רע בכלל ;)

זה כמו לשלם בשביל שישברו לך אצבע.

פורסם

הא?

פורסם

:lol: גדול

מה שהוא מנסה להגיד זה שהמשחק ממש גרוע וזה פשוט מייסר לשחק בו.

ואני מסכים איתו. אם אתה רוצה CIV תקנה את החבילה של CIV4 ב 7 דולר ממש משתלם , והמשחק פשוט מצויין .

פורסם

CIV V גרוע :o אתה מרגיש טוב? החדש הרבה יותר טוב מהקודם. ניראה לי שהוא רוצה להגיד שאם אתה תקנה את המשחק הזה האצבע שלך תשבר ממרוב לחיצות על העכבר :P

פורסם

קניתי את civ iv לא מכיון שאני אוהב את המשחק

אלא בגלל שהחבילה מאוד משתלמת. civ בתוספת כל ההרחבות ב 7 דולר זה מציאה

היום על כל dlc רוצים סכום נוסף

צריך לתת משחק כולל כל ה dlc במחיר אטרקטיבי

פורסם

CIV V גרוע :o אתה מרגיש טוב? החדש הרבה יותר טוב מהקודם. ניראה לי שהוא רוצה להגיד שאם אתה תקנה את המשחק הזה האצבע שלך תשבר ממרוב לחיצות על העכבר :P

יחסית לרביעי , החמישי פשוט בזיון , כן הוא נחמד לכמה פעמים של משחק. אבל אחרי פעמיים אתה מתחיל להבין עד כמה המשחק שבור וקל לניצול ולא מאוזן, מה שהופך אותו למשעמם.

אז כן אני מחשיב את המשחק גרוע ביחס לרביעי

וביחס לשאר המשחקים שיש בסטים הוא ממוצא.

פורסם

^^

:hizuk:

אמנם אחרי הפאצ'טים שיצאו לחמישי הוא ממש השתפר, אבל נראה שהרוב המוחלט של מעריצי הסדרה מאוכזבים ממנו.

מצד שני, מי שחדש לסדרה (כמוני) יכול להנות מהמשחק ולהעביר לפחות מעל 100 שעות משחק טובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים