פורסם 2011 בינואר 2214 שנים גם אני לא מבין מה פתאום העלייה הזאת בכל משחק. מה קרה? כל אחד התחיל למכור כל משחק ב-60$, קקות.
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים גם אני לא מבין מה פתאום העלייה הזאת בכל משחק. מה קרה? כל אחד התחיל למכור כל משחק ב-60$, קקות. הם יודעים שיקנו הרבה אנשים פראיירים אז למה לא
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים הם רוצים לעשות את זה כמו בקונסולות HD גם ככה +- זה אותה גרסה והם מעדיפים שאנשים לא יקנו רק PC כי זה זול יותר
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים קודם כל, לא ראיתי את המחירקיבלתי הודעה במייל וקראתי את התנאים לפני שלחצתי על הלינקשנית, זה יותר לכיוון של 45 לשני משחקיםלא שזה מעט, זה עדיין הרבה אבל עד עכשיו בכלל לא ידעתי את המחיר (:חוץ מזה שאני בכללי לא ממש אוהב את התנאים של החנות שלהםשוקל לקנות מgame.co.uk ב24 פאונד אלא אם מישהו מוצא לי משהו יותר זול מהר לפני שאנחנו לגמרי סוטים מהנושא ;D
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים יפה לראות שעוד אנשים לא מוכנים לשלם 60$ למשחק...כפי שאמרו חז"ל - בטל ב60. משחק שעולה 60$ כאילו לא היה כלל
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים שוקל לקנות מgame.co.uk ב24 פאונד אלא אם מישהו מוצא לי משהו יותר זול מהר לפני שאנחנו לגמרי סוטים מהנושא ;Dאני הזמנתי משם את Dead Space 2 , לא ראיתי מקום זול יותר.
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים כרובי-(כרובי-קרובי-קרובר) קבל ממני טריפל לייק על היציאה הזו... :xyxthumbs: אין סיבה לקנות אותו ביותר מדי כסף. במיוחד שEA למרות שהם מעלים את המחיר ההתחלתי כי הם יודעים שיהיו פריירים שיקנו בו, הם גם נוטים להוריד אותו די מהר..
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים steam הוסיף אופציה חדשהעדכון דרייברים לכרטיס מסךעכשיו אני מעדכן לכרטיס מסך דרייברים. אני לא בטוח שזה גם תקף ל nvidia
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים זמינה רק לכרטיסים של ATI. לא חדשה וגם לא מומלצת. עדכנתי דרכה לא מזמן ומהעדכן הרבה משחקים התחילו לקרוס לווינדוס. עשיתי חיפוש קצר באינטרנט וקראתי שלהרבה אנשים היא מתקינה בטעות גרסאות לא מתאימות.ביצעתי התקנה חדשה אחרי שהורדתי את הדריבר המתאים והכל חזר לקדמותו.
פורסם 2011 בינואר 2814 שנים באמת מוזר שרק עכשיו הוא הציע לי לעדכן דרייברים לכרטיס מסך[br]פורסם בתאריך: 24.01.2011 בשעה 21:24:26משהו מכירPenny Arcade Adventures: Precipice of Darkness Combo Pack?זה נמכר ב 3$
פורסם 2011 בינואר 2814 שנים כן, זה משחק מייגע של קרבות בתורות, מזכיר FINAL FANTASY רק במערך של אינספקטור גאדג'אט כזה והיוצר הוא זה של MONKEY ISLAND ככה שמבחינת דיאלוגים סבבה, אבל יש ממש מעט והקרבות פשוט מייגעים, קשים ויש הרבה מהם.לא ממליץ.
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים אין דיון רשמי למשחק אז אני אשאל פה. מישהו קנה או חושב לקנות Monday Night Combat?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.