פורסם 2011 בינואר 1514 שנים החבילה הזו עלתה 50 דולר בקריסמס. הייתי קונה אם לא היו לי את רוב המשחקים(חוץ מה100 הרחבות של HL)
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים פעמיים-שלוש בשנה אפשר לקנות את המשחקים ב 50 דולר, יש גם פעמים שהמחיר יורד ל 75. אם אין לך את רוב המשחקים האלה שווה לקנות אותם ב 50 דולר
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים פשוט קונים במבצע את האורנג' בוקס, אמור לכסות את כל צרכי וואלב של האדם הסביר....http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Half-Life-2-The-Orange-Box/~r331494/?s=pc+the+orange+box
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים לא יודע..זה גם משחק ישן יחסית..וגם הם עושים את זה בסמוך לשחרור של מס' 2 ..אני מרגיש שיכלו לרדת קצת יותר במחיר..
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים אני בדיוק שוקל לקנות את dead space 2חבל שכבר יש לי את dead space הראשוןהיה מבצע מאוד מפתה בחנות של EA: להזמין את DS2 ולקבל 50% הנחה על הרכישה הבאה בחנות אבל זה לא תופס על ישראל
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים אני בדיוק שוקל לקנות את dead space 2חבל שכבר יש לי את dead space הראשוןהיה מבצע מאוד מפתה בחנות של EA: להזמין את DS2 ולקבל 50% הנחה על הרכישה הבאה בחנות אבל זה לא תופס על ישראלאל תתמוך בחברות שמוכרות ב-60$ ל-PC, חראם על הכסף ועל התעשייה גם.EA ממשיכים יפה את המסורת של אקטיוויזן עם העלאת המחירים.נקווה שבולטסטורם לא יעלה ככה כי ממש בא לי עליו.. :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.