עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי הלכו 400$ בקריסמס. קניתי רק עוד קצת אחרי הרשימה שפרסמתי כאן.

פורסם

אתה רואה טוב ,הם פתוחים :)

איפה אני יכול לראות את זה? אני גם רוצה!

פורסם

הם שיחררו את

GTA SA,IV,3,VC

MAX PAYNE 1,2

Manhunt

ו Midnight Club 2

פורסם

אני יודע, הבנתי את זה, אבל איך אני יכול לראות את ההורדה של המשחקים האלה?

עריכה: אה, זה פשוט חבילה אחת גדולה ב 65$. חשבתי שהם שחררו לחלוטין לשלושה ימים למשל, כשלאחר הזמן הזה יצטרכו לקנות את המשחק ע"מ להמשיך לשחק בו.

פורסם

^^^

אפשר גם לרכוש כל משחק בנפרד

פורסם

עוד מישהו משחק WINTER VOICES ונגנב מהרעיון החדשני של הקרבות? כאילו שלקחו את הסרט שמש נצחית בראש צלול והפכו אותו לRPG..די משעשע וגם הסיפור לא רע.

פורסם

עוד מישהו משחק WINTER VOICES ונגנב מהרעיון החדשני של הקרבות? כאילו שלקחו את הסרט שמש נצחית בראש צלול והפכו אותו לRPG..די משעשע וגם הסיפור לא רע.

שמתי עליו עין עוד איך שהוא יצא ,איך הוא באמת?

אני מחכה שהם יוציאו את כל הפרקים בסידרה ויעשו איזה דיל לכל הסידרה

פורסם

אני יכול לספר לך רק מהתרשמות קצרה של איזה שעתיים משחק..

כבד, גם מבחינה עלילתית וגם מבחינה של הביצועים-המנוע די איטי, אבל חוץ מזה אם אתה אוהב לקרוא, כמוני, אז זה די שווה במיוחד שהקרבות שם זה פשוט רעיון מגניב.

כאילו במקום קסמים של כדור אש, או רובים שיורים, אתה נלחם במחשבות רעות, כן כן-ואתה עושה את זה בעזרת הומור, או חושים אחרים שאתה מפתח וככה אתה מקבל בהתאם "קסמי יכולות" מתאימים. הקרבות הם בתורות, גם כמו שאני אוהב-בגריד, סטייל KINGS BOUNTY אבל מרגיש אחרת לגמרי בגלל המישור הלא פיזי שהקרבות נמצאים בו. בקיצור הכל כזה מתרחש בתוך מוח של בחורה(לפי הסיפור של הציידת שאני בחרתי, יש שלוש מקצועות).

בשביל 5 דולר, לא שאלתי במיוחד-למרות ששיחקתי את הדמו, והוא די סיקרן אותי.

יש בו משהו קצת "חאפרי" סוג של יהלום לא מלוטש בלשון המעטה, אבל אני גם ככה משחק משחקים ענתיקה אז לא הפריע לי...

בקיצור אם לא חפרתי לך, אחלתי לילד בהצלחה.

פורסם

יש פה אנשים שרכשו את the oddbox ?

אם כן אז תגידו אם תיקנו את הבעיות של munch's obbysee ושל stranger's warth

פורסם

קניתי אבל איפה..אני בקושי מצליח לגמור את הראשון(רק בהתחלה עדיין)..תן לי איזה שנה

פורסם

יצא עדכון שסידר חלק מהבעיות, הם לא מפסיקים לעבוד על עדכונים ובקרוב המשחקים גם הולכים לעבור שדרוג גרפי. לא יצא לבדוק את החדשים כי גם אני בראשון :P נמחקה לי השמירה אז אנימתחיל בקרוב מההתחלה, כרגע איןלי זמן לזה :-\

פורסם

אני יכול לספר לך רק מהתרשמות קצרה של איזה שעתיים משחק..

כבד, גם מבחינה עלילתית וגם מבחינה של הביצועים-המנוע די איטי, אבל חוץ מזה אם אתה אוהב לקרוא, כמוני, אז זה די שווה במיוחד שהקרבות שם זה פשוט רעיון מגניב.

כאילו במקום קסמים של כדור אש, או רובים שיורים, אתה נלחם במחשבות רעות, כן כן-ואתה עושה את זה בעזרת הומור, או חושים אחרים שאתה מפתח וככה אתה מקבל בהתאם "קסמי יכולות" מתאימים. הקרבות הם בתורות, גם כמו שאני אוהב-בגריד, סטייל KINGS BOUNTY אבל מרגיש אחרת לגמרי בגלל המישור הלא פיזי שהקרבות נמצאים בו. בקיצור הכל כזה מתרחש בתוך מוח של בחורה(לפי הסיפור של הציידת שאני בחרתי, יש שלוש מקצועות).

בשביל 5 דולר, לא שאלתי במיוחד-למרות ששיחקתי את הדמו, והוא די סיקרן אותי.

יש בו משהו קצת "חאפרי" סוג של יהלום לא מלוטש בלשון המעטה, אבל אני גם ככה משחק משחקים ענתיקה אז לא הפריע לי...

בקיצור אם לא חפרתי לך, אחלתי לילד בהצלחה.

קניתי.

או יותר נכון אני אקנה כשיהיה מבצע טוב לכל החבילה

נשמע בדיוק כמו המשחקים שאני אוהב ... מקוריים ואירופיים .

כל כך הרבה פנינים יש בסטים באגף של ה Inde במיוחד מהוצאות אירופייות שזה מדהים.

פורסם

^^

סיימתי אותו הרגע, ממש קצר החלק הראשון, ואם ככה אז באמת שווה לחכות למבצע על כל הפרקים..לפי הסטים שיחקתי 6 שעות סה"כ, אבל היה לא רע בכלל-מאתגר ומעניין.

פורסם

יש פה אנשים שרכשו את the oddbox ?

אם כן אז תגידו אם תיקנו את הבעיות של munch's obbysee ושל stranger's warth

munch's obbysee היה שחיק שאני התחלתי או לפחות היה עדכון שאפך אותו לכזה

כי בהתחלה היו לי קריסות

stranger's warth

בהתחלה הכוונת התחרפנה לי לגמרי וזה הסתדר חלקית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים