פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים שלום,כיצד אני משנה את הכונן להורדה והתקנת משחקי ה STEAM ?שלל חג המולד - אסור לאשתי לדעת :Brothers in Arms: Hells Highway THQ Complete Pack Summer 2010 Batman: Arkham Asylum GOTY Just Cause 2 Need for Speed: SHIFT Battlefield 2 Medal of Honor: Airborne Burnout Paradise: The Ultimate Box Empire and Napoleon: Total War - Game of the Year Edition Dirt 2 Grid Soldiers: Heroes of World War II Rise of the Argonauts Left 4 Dead Bundle Battlestations: Pacific Battlefield Bad Company 2 Standard EditioמBorderlands Bioshock 2 Bioshock Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition X-Com Complete PackEuropa Universalis III: Complete Oblivion Game of the Year Deluxe SCS - Dangerous Waters Hegemony: Philip of Macedon IL-2 Sturmovik: 1946 Rainbow Six Vegas 2 Star Wars: Empire at War Gold FEAR Complete Pack (ROW)יש לי משחקים עד לפנסיה...
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים אנחנו לא נספר לאישתך, אבל היא עלולה לענות לטלפון כשהפקיד מהבנק יתקשר לדווח על המינוס!! כמה משחקים יא מישוגע?!
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים מחבר שלום,כיצד אני משנה את הכונן להורדה והתקנת משחקי ה STEAM ?...הדרך היחידה היא להתקין מחדש את סטים בכונן אחר
פורסם 2010 בדצמבר 3114 שנים האמת היא, שבשל המחירים הזולים , חשבתי שזו הזדמנות לפצות את תעשיית המשחקים...במחירים כאלו, אין סיבה להשיג תכנים בדרך אחרת. וד"א, אני הפקיד מהבנק... * האם הזזת STEAM לכונן אחר תפגע במשחקים שכבר הותקנו ?
פורסם 2010 בדצמבר 3114 שנים נראה לי שניתן להעתיק את התיקיה ואז להתקין מעליה את הסטיםאבל אני לא בטוח ואם אתה לא רוצה לקחת סיכון אתה תמיד יכול להשתמש באפשרות הגיבוי של סטיםהאמת שכל משחק שאני מוריד אני מגבה פשוט כי יותר מהיר להתקין אותו שוב מהדיסק הקשיח מאשר מהאינטרנט
פורסם 2010 בדצמבר 3114 שנים יש אפשרות restore למשחקים. זה נמצא איפה שbackup נמצא (file>backup & restore).
פורסם 2010 בדצמבר 3114 שנים כל מה שצריך לעשות זה להעביר את התיקיה של סטים ואז לפתוח את התוכנה, היא תסדר הכל לבד, זה מה שאני עשיתי ואין לי בעיות עכשיו.
פורסם 2010 בדצמבר 3114 שנים לא כאלה גרועים. TF2 אחלה משחק למי שעדיין לא קנה (אני אתפלא אם יש כאלה). יש גם את STALKER שזה אחלה משחק.75% הנחה על C&C4. רק מראה כמה כישלון המשחק הזה.
פורסם 2010 בדצמבר 3114 שנים תגידו אין אפשרות לשחק בSTEAM אם אין לי אינטרנט?? יש את האפשרות הזאת: http://www.google.co.il/search?q=can+i+play+steam+offline וואו, איזה מבצעים גרועים יש היום :-X לגמרי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.