פורסם 2009 בינואר 2316 שנים אני עושה BOOT עם דיסק ווינדוס ונכנס להתחלת ההתקנה, בוחר בכונן וזה מתקין עד הסוף שהוא מבקש להפעיל את המחשב מחדש, ואז אחרי הBOOT הוא לא ממשיך את ההתקנה אני נכנס לווינדוס בכונן אחר ואני רואה שיש קבצי WINDOWS על הכונן אבל אי אפשר להיכנס דרכו הכונן הוא Hitachi HCS721616PLAT80 שם מוזר הכונן היה בממיר yes max ועשיתי בדיקה באינטרנט עליו ובכל האתרים שבדקתי רשום את זה HCS721616PLAT80 Hitachi CinemaStar 7K160 160 GB Hard Drive Data Recovery האם זה אומר שהכונן הוא רק לגיבויים בלי אפשרות למערכת הפעלה עליו?? מה יכולה ליהיות הבעיה???????
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים זהו כונן קשיח לכל דבר.ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0מועבר לפורום Windows.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים כמה כוננים יש לך? תבדוק את סדר הבוט במחשב. (בביוס)ואם לא זאת הבעיה, תנסה בהתקנה לבצע פורמט מלא ולא מהירעדיין לא עובד? תריץ בדיקת MEMTEST86
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר ניסיתי פורמט מלא אבל כמו מקודם זה מתקין אבל לא ממשיך אחרי רהיסטרט שההתקנה עושה לבד סידרתי גם בביוס שהוא יהיה הBOOT הראשון וזה עדיין לא ממשיךהורדתי את התוכנה הרשמת אבל איך משתמשים בה ומה היא בודקת??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.