עבור לתוכן

הצילו!! - שריטה בציפוי המסך!!

Featured Replies

פורסם

מוזר מאוד... אני מנקה את ה MAG 786FD שלי בנייר טואלית רטוב ולוחץ גם על המסך חופשי והוא תמיד יוצא נקי כמו חדש !

מה שהורס מסכים זה ה"חומר לניקוי מסכים". יש ציפוי למסכים שנועד להגן מפני השתקפיות וגם קרינה והחומרים האלה ממסים את הציפוי הזה וגורמים למסך להראות כמו ג'יפה אחת גדולה וזה כבר קרה לי עם מסך אחד.

אם נקית עם מים אז אני לא מבין איך זה קרה... אולי היה שם קצת סבון ? או אולי איזה חומר ניקוי אחר?

יש לי MAG DJ707 כבר 6 שנים ואני מנקה אותו רק עם נייר טואלט יבש

המים פשוט מורחים את השומן שנדבק למסך

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק אותו המסך שיש לי...

MAG DJ707

פורסם
  • מחבר

אני כבר ידעתי שיש מסכים שאור לשטוף טותם

כששמתי מים על המסך שלי, שמתי מעט בשביל לבדוק וישר שמתי לב שבמסך הזה אסור לשטוף במים אז ניגבתי בעזרת טישו ולחצתי על הטישו כדי שיעני יראה נקי אבל לא ידעתי שבכלל לא רואים את הסימנים האלו כשהמסך דולק, בגלל הלחץ שעשיתי עם הטישו זה גרם לשריטות.

כל העניין הוא שזה לא ממש שרט את המסך עצמו, אלא רק את הציפוי הדק שלו, רק חבל שאי אפשר לקנות כזה ציפוי בנפרד...... :-[

פורסם

לול אנשים יש לי מסך MAG 796FD כבר 5 שנים ואני יכול לתת לו מכות אפילו ולא יקרה לא כלום אפילו אם אני יספוך עליו קפה חם לא יקרה לו כלום(זה כבר קרה) אני לא מבין מה המסכים האלה עשויים מקלקר !??!?!

שאני מתעצבן אני נותן למסך שלי מכות...

לא קורה לא כלום.

ואני מנקה אותו עם מטלית מיוחדת מהעבודה של אבא שלי רק ככה זה מנקה ולא מורח... עם נייר טואלת רטוב ומגבת זה נראה מגעיל....

פורסם

אין מצב שהנייר טואלט שרט לך את המסך סתם כך.

אפילו למשקפי שמש עם ציפוי או לדיסקים שהם הרבה יותר עדינים ממסכי מחשב הניקוי המומלץ הוא נייר טואלט וקצת מים, יותר מומלץ מכל מטלית. (אלא אם לקחת נייר טואלט צה"לי או משהו כזה... אלה יותר שורטים מחתולה מעוצבנת ;D )

למען האמת, אפילו נייר עיתון לא ישרוט לך את המסך בפעם אחת (לא סתם מנקים חלונות עם נייר עיתון, הוא מספיק חלש כדי לא לשרוט ומספיק חזק כדי לא להשאיר סיבים)

דרך אגב, סתם מים לא יהרסו לך שום מסך, לא שמעתי על מסך שאסור בכלל להרטיב אותו, זה טפשי.

בכל מקרה, אתה בטוח שאין לך איזו טבעת על היד, או שלחצת עם הציפורן על המסך? בדקת אם השריטה הזו היא בעצם לכלוך ואתה סתם בלחץ?

פורסם

א ז ה ר ה !

מסכים בעלי שכבת מגן אסור לנקות עם מים נקודה.

מה שאמרתי כעת מבוסס על א:

תקן TCO שקראתי בmanual שבחוברות שקיבלתי עם המסך Samsung SyncMaster 753DF

ב:

על טכנאי בחנות לתיקון מסכים.

אני ניקיתי את שלי עם ממש קצת מים ונייר טואלט והופיעו אצלי כתמים כאלו, המסך עכשיו ממש מכוער ואני םוחד שבחנות לא יחליםו לי אותו :(

צריך לנקות רק ! עם משהו יבש כגון המטלית של המשקפיים או ! תמיסה מיוחדת ללא אלכוהול !ללא !!

פורסם

רציני? זה ממש דפוק! :-\

טוב לדעת... מזל שלא נתקלתי עדיין בכזה מסך.

פורסם

אפשר לנקות את המסך עם הספרי שמביאים לנקות משקפיים ?

פורסם

ל-DJ707 אין ציפוי. אמא שלי מנקה אותו כבר שנים עם ספריי לניקוי חלונות ושום דבר לא קרה.

פורסם
  • מחבר

ל-DJ707 אין ציפוי. אמא שלי מנקה אותו כבר שנים עם ספריי לניקוי חלונות ושום דבר לא קרה.

אז זהו של DJ707 יש ציפוי!!! (לצערי!)

וגם אצלי כששטפתי עם מים הופיעו כתמים ומה שעשיתי זה הורדתי אותם בעזרת טישו (ו"קצת" לחץ) וזה שרט לי אותו!! :cwm23: :boid:

תגידו, האם יש אפשרות להעלים את השריטות??? איך שהוא??

אני חשבתי על לשים מגן נוסף על המסך, כלומר לשים מגן קרינה כזה על המסך ואז לא נראה לי יראו את השריטות, אבל אני ממש לא רוצה לעשות את זה....(ומאיפה אני יביא עכשיו "מגן קרינה"...) האם יש איזהשהוא דרך אחרת להעלים את זה??? אולי איזה חומר שאפשר לשים על השריטות?? משהו??? ???

אגב..ל The_Overclocker

את הכתמים האלו שמופיעים כשאתה שם מים, בדרך כלל לא רואים אותם כשאתה מדליק את המסך, אבל זה נכון שכשהמסך מכובה אז רואים אותם בבירור וזה נראה מסריח, אבל כשהמסך דלוק, בכלל לא רואים את הכתמים הללו!

פורסם

עוד לא הבנתי למה לנקות עם מים, אם מטלית למשקפיים מנקה יותר טוב ולא משאירה כתמים? מה, חבל לך על 20 שקל? ::)

פורסם

אז זהו של DJ707 יש ציפוי!!! (לצערי!)

וגם אצלי כששטפתי עם מים הופיעו כתמים ומה שעשיתי זה הורדתי אותם בעזרת טישו (ו"קצת" לחץ) וזה שרט לי אותו!! :cwm23: :boid:

תגידו, האם יש אפשרות להעלים את השריטות??? איך שהוא??

אני חשבתי על לשים מגן נוסף על המסך, כלומר לשים מגן קרינה כזה על המסך ואז לא נראה לי יראו את השריטות, אבל אני ממש לא רוצה לעשות את זה....(ומאיפה אני יביא עכשיו "מגן קרינה"...) האם יש איזהשהוא דרך אחרת להעלים את זה??? אולי איזה חומר שאפשר לשים על השריטות?? משהו??? ???

אגב..ל The_Overclocker

את הכתמים האלו שמופיעים כשאתה שם מים, בדרך כלל לא רואים אותם כשאתה מדליק את המסך, אבל זה נכון שכשהמסך מכובה אז רואים אותם בבירור וזה נראה מסריח, אבל כשהמסך דלוק, בכלל לא רואים את הכתמים הללו!

יש לי את המסך הזה וזה ממש לא מפריע לי שיש כתמים שלא רואים כשהמסך דולק (כי אז הוא לא בשימוש ולא מעניין לי תז*ן איך הוא ניראה ומה רואים עליו.

פורסם

גם לאבא שלי יש מסך של מאג וניקיתי אותו עם מים ונייר והוא עכשיו מלא סריטות.

זה מסך ישן בן 4 שנים.

פורסם

אומרים שמשחות שיניים יכולות להסיר שריטות.

על אחריותכם בלבד...

פורסם

אומרים שמשחות שיניים יכולות להסיר שריטות.

על אחריותכם בלבד...

רציני :o ?

בכל מיקרה יש לי 570FD של מאג (עם ציפוי מגן לפי המדבקה) ואני מנקה אותו עם מים כל החיים(שלו ;D) ולא קרה לו כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים